٠٥:٣٥ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
بررسی اثرات ضد باکتریایی ، ضد قارچی و سیتوتوکسیک عصاره های گونه های خیار دریایی در خلیج فارس

طرح بررسی بررسی اثرات ضد باکتریایی ، ضد قارچی و سیتوتوکسیک عصاره های  گونه های خیار دریایی هولوتریا لوکوسپیلاتا و بوهادسشیا مارموراتا در  خلیج فارس توسط پژوهشگران گروه بيولوژی دریا  جهاددانشگاهی واحد تربيت معلم تدوين شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد تربیت معلم، امین مخلصی مجری اين طرح گفت: این طرح با مشاوره دکتر احمدرضا گوهری و همکاری فرزانه فراهانی ،رضا دباغ ،علی نصرالهی سه تن از پژوهشگران جهاددانشگاهی واحد تربیت معلم امسال تدوین و نهايي شد.
وی با اشاره به اينكه خیار دریایی یکی از جانوران با ارزش دریایی است افزود: در این پروژه سعی شده است بیشتر راجع به نحوه تکثیر خیار دریایی بحث شود. خیار دریایی بیشتر در کشورهای آسیای جنوب شرقی به خصوص کشور چین کاربرد زیادی دارد. حتی پرورش خیار دریایی در این کشور به صورت صنعتی شده است .

مخلصی خاطرنشان کرد:مبحث مهم دیگر ، زیست شناسی خیار دریایی است . با اشراف به شرایط زیستی خیار و نحوه رشد و تولید مثل آن می توان به اطلاعات زیادی دست یافت . این اطلاعات بیشتر از طریق منابع اینترنتی کسب شده است .

اين پژوهشگر ادامه داد: در ایران از خیار دریایی به عنوان یک پالاینده نام برده شده است و بیشتر در پرورش میگو کاربرد دارد اما در کشور هایی نظیر چین و ژاپن علاوه بر این موضوع از آن به عنوان دارو برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود .

وی در پايان گفت:در این پروژه سعی شده است بر روی گونه های اصلی و مهم خیار مطالعه شود مثل گونه ژاپونیکوس و خیار دریایی قرمزچراکه بیشترین درصد تکثیر خیار دریایی در جهان برروی این دو گونه است به طوريکه خیار دریایی قرمز بزرگترین گونه خیاردر جهان است . که به لحاظ ظاهر درشت و طعم بهتر یکی از پرفروشترین گونه خیار است . درپايان اين هم مطلبی کوتاه درمورد بحث پرورش خیار شده است که مکمل بحث زیست شناسی وتکثیر خیار است.ح/الف

١١:٣٨ ٢٩/١٠/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد