بازدید معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی از مراکز تحقیقاتی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی:
پژوهش باید منجر به فناوری و در نهایت خدمت به مردم شود
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی به همراه دکتر آذین و مهندس صالحی در بازدیدی 7 ساعته از مراکز تحقیقاتی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: با سرمایه گذاری هدفمند و صحیح باید پژوهش ها در مسیری قرار گیرند که به فناوری و تولید علم منتهی و در نهایت منجر به خدمات رسانی بهتر به مردم شوند.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحدعلوم پزشکی تهران، دکتر سعید قاضی مغربی در حاشیه این بازدید با بیان این مطلب که مراکز تحقیقاتی و درمانی این واحد طی 2 سال اخیر پیشرفت های چشمگیری را در زمینه های مختلف داشته است، افزود: مراکز تحقیقاتی وابسته به این نهاد از پتانسیل ها و توانمندی های خوبی برخوردار است که امیدواریم با برنامه های توسعه ای که در پیش گرفته، روز به روز به پیشرفت های بیشتری دست یابد.
وی در ادامه تصریح کرد: پژوهش ها زمانی می توانند کاربردی و مفید باشند که در راستای خدمت رسانی شایسته به مردم باشند و ارتقاء مراکز خدماتی و درمانی مانند مراکز آزمایشگاهی و مرکز بیماری های پستان نیازمند به فعلیت رساندن نتایج تحقیقاتی بالقوه محققان گروه های پژوهشی این مراکز است که توجه به این امرلزوم افزایش سرمایه گذاری های بیشتر را در این حوزه می طلبد.
مدیر گروه پزشکی جهاد دانشگاهی:
مرکز بیماری های پستان جهاد دانشگاهی در کشور منحصر بفرد است
مدیر گروه پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: مرکز بیماری های پستان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با ارائه تمامی خدمات پیشگیری، تشخیصی و درمانی در زمینه سرطان پستان از لحاظ بالینی در کشور منحصر بفرد است.
دکتر سید علی آذین در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در پایان بازدید از مراکز تحقیقاتی و درمانی این نهاد بیان داشت: نزدیک به 3 سال است که از نزدیک شاهد فعالیت های متخصصین و مسئولین این واحد در روند توسعه ای این مراکز بوده ام و کمتر جایی را در کشور دیده ام که بتواند به این شکل تخصص های مختلف را در یک مجموعه گرد هم آورد و تمامی خدمات را از قبل از زمان تشخیص تا بعد از آن و حتی در دوره درمان به صورت یکجا به بیماران ارائه دهد.
وی با اشاره به این مطلب که این مرکز توانسته با بهره گیری از کادری مجرب تیم پیگیری تشکیل دهد که تعامل بیماران را بعد از اتمام دوره درمان با مرکز حفظ کند، خاطر نشان کرد: پیگیری افراد این گروه باعث شده که فضای پژوهش مناسبی برای زیر ساخت های ایجاد شده از جمله گروه های پژوهشی ژنتیک و سرطان پستان فراهم شود تا بتوانند از طریق فرصت ایجاد شده جنبه های مختلف این بیماری را در شاخه های علوم پایه و بالینی مورد بررسی قرار دهند.
لازم به ذکر است، معاون پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی با هیات همراه در بازدیدی 6 ساعته با حضور رییس، معاونین و مدیران گروه های پژوهشی و مراکز خدمات درمانی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران از نزدیک با عملکرد و نحوه فعالیت های پژوهشی و درمانی پژوهشکده سرطان پستان و مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی و همچنین مراکز درمانی بیماری های پستان، لنفادم، کلینیک تصویربرداری، مرکز درمان در منزل، کلینیک ژنتیک پزشکی و آزمایشگاه های ژنتیک و پاتوبیولوژی مرکزی این نهاد آشنا شدند و به بحث و تبادل نظر در جهت پیشبرد بهتر خدمات درمانی و تحقیقاتی پرداختند.
گفتنی است «پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران» با هدف انجام تحقيقات و ارائه خدمات درماني مورد نياز کشور به مردم و بيماران بر اساس تحقيقات صورت گرفته در زمينه بيماري هاي پستان، در سال 1375 تاسيس شد و اکنون با بيش از يک دهه فعاليت و کسب تجربه گرانبها در زمينه پژوهش و درمان و به ثبت رساندن ده ها مقاله تحقيقاتي در مجامع علمي بين المللي به عنوان يک joint clinic و cancer center شاخص که پاسخگوي تمام نيازهاي مبتلايان به بيماري هاي پستان بصورت يکجاست، شناخته شده است.
ارائه خدمات مشاوره اي و درماني در طول اين مدت به بيش از 70 هزار نفر که قريب به 40 درصد آنها مراجعيني از شهرهاي بعضا محروم کشور بوده اند، از افتخارات اين مرکز مي باشد.
همچنين گام برداشتن در جهت آموزش و ارتقاي آگاهي بانوان ايراني با برگزاري همايش هاي عمومي و انتشار بروشورهاي آموزشي، انجام پروژه هاي غربالگري با همکاري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و تدوين پروتکل درماني بيماري هاي پستان جهت استفاده ديگر مراکز و پزشکان، از جمله فعاليت هاي شاخص اين مرکز بوده است.
این پژوهشکده با دارا بودن گروههای پژوهشی بیماری های پستان، ژنتیک سرطان پستان و کیفیت زندگی بیماران سرطانی و همچنین مراکز تخصصی و فوق تخصصی درمانی و آزمایشگاهی فعالیت های شاخصی را در مرزهای دانش به انجام رسانده است.
همچنین «مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی این نهاد» نیز با دارا بودن 4 گروه پژوهشی لیزر پزشکی، تحریک زیستی نوری، فتودینامیک درمانی و لیزر زیست مواد و همچنین کلینیک های تخصصی در این زمینه فعالیت دارد.
از دستاوردهای بزرگ این مرکز تحقیقات ابداع روش «تسکین فوری دردهای ضابعات مخاطی به روش naclt» برای نخستین بار در دنیا بوده است.الف/ر
١٨:٣١ ١٢/١١/١٣٨٩