٠٢:٥٤ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
معاون پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه:
پارک علم و فناوری کرمانشاه با تلاش و همت مضاعف برای تحقق سند چشم انداز1404تلاش می کند

 معاون فناوری پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: در سند چشم انداز1404 باید50 هزار شرکت دانش بنیان در کشور ایجاد شود که در این راستا پارک علم و فناوری کرمانشاه با تلاش و همت مضاعف به نوبه خود برای تحقق این سند تلاش می کند.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی  واحدکرمانشاه، مهندس رضا رحیمی- معاون فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه – به ارائه گزارشی در خصوص فعالیت های این پارک پرداخت و گفت: بر اساس سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در افق 1404، ایجاد 50 هزار شرکت دانش بنیان پیش بینی که صرفا تاکنون حدود  5 هزار شرکت در این راستا تشکیل شده که تحقق این هدف نیازمند همت و کار مضاعف است.

 وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در این خصوص اظهار داشت: ایشان بارها ضمن تأکید بر لزوم توجه به مسأله علم و فناوری و نخبه پروری از این مقوله به عنوان یکی از با اولویت ترین حوزه ها یاد و پیشرفت علمی و فناوری کشور را مترادف با افزایش اقتدار مادی و معنوی کشور قلمداد نموده اند.

 وی سپس افزایش نوآوری تکنولوژیک، اشتغال زایی متخصصین و کمک به افزایش ثروت در جامعه از طریق توسعه اقتصاد دانش محور را از اهداف پارک های علم و فناوری و مراکز رشد دانست و افزود: در این مراکز تجاری سازی تحقیقات، تدوین دانش فنی و مهندسی معکوس مورد تاکید است که نتایجی از قبیل ارتقاء فناوری صنایع در قطب صنعتی و کشاورزی و افزایش توان رقابتی صنایع و بخش های کشاورزی و خدمات را به همراه خواهد داشت.

 رحیمی با اشاره به ظرفیت های قانونی ماده 47 قانون برنامه چهارم توسعه و نیز موارد پیش بینی شده جهت توسعه فناوری در قانون برنامه پنجم توسعه در خصوص برخی مزایای مناطق آزاد تجاری صنعتی در پارک های علم و فناوری، معافیت از پرداخت مالیات، مبادلات مالی بین المللی و معافیت از پرداخت عوارض گمرکی را از موارد این قانون ذکر کرد.

   قائم مقام پارک علم و فناوری کرمانشاه سپس به تشریح وضعیت مرکز رشد و پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه پرداخت و با اشاره به فعالیت 65 واحد در این مجموعه افزود: از این تعداد 24 واحد در مراکز این مجموعه مستقر و 41 واحد به صورت غیر مستقر مشغول فعالیت هستند.

 وی با بیان این که تا کنون 23 واحد به صورت موفق از مرکز رشد و پارک کرمانشاه خارج شده اند، به برنامه های این مجموعه در راستای بهبود شاخص های کمی و کیفی عملکرد آن پرداخت و گفت: در مرحله نخست به دنبال اجرایی کردن طرح ها و ایده های ارائه شده به جشنواره منطقه ای فن آفرینی زاگرس هستیم که خوشبختانه علی رغم گذشت زمانی اندک از برگزاری آن توفیقات خوبی در این راستا داشته ایم.

 وی پیشنهاد ایجاد مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)، راه اندازی مراکز رشد محصولات سردسیری و گرمسیری و تشکیل کارگروه فناوری کشاورزی، بررسی و پیگیری ایجاد مرکز رشد کشاورزی و صنایع تبدیلی استان، پیگیری اخذ مصوبه کانون های دانش و صنعت از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ایجاد مراکز رشد اقماری در شهرستان های سنقرو کلیایی، کنگاور و اسلام آباد غرب را از برنامه های در دست اجراء در پارک علم و فناوری کرمانشاه عنوان کرد.

  رحیمی با تأکید بر اینکه بر اساس برنامه ریزی صورت پذیرفته در آینده ای نزدیک 100 واحد فناور در این مجموعه فعالیت خواهند داشت، افزود: با تکمیل پروژه درحال ساخت برج های فناوری کرمانشاه، فضای این مجموعه به 35 هزار متر مربع افزایش خواهد یافت.

 رحیمی ایجاد و راه اندازی پورتال جامع پارک به منظور ایجاد سرویس و خدمات الکترونیکی به واحدهای فناور و امکان سنجی در راستای ایجاد و راه اندازی پارک مجازی را از دیگر برنامه های پارک علم و فناوری کرمانشاه در راستای ارائه خدمات به واحدهای فناور عنوان کرد.

 وی در پایان با اشاره به آغاز فعالیت مرکز رشد واحدهای فناوری کشاورزی و صنایع تبدیلی، این مجموعه را بستری مناسب برای رشد کشاورزی استان دانست و اظهار داشت: در این بخش علاوه بر حمایت از مؤسسات دانش بنیان هدایت این واحدها برای حصول نتیجه نیز انجام خواهد شد. الف/ر
 

١٠:٢٣ ٠٧/١٢/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد