٠٠:٠١ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
دومين گردهمايي مسئولان و گروه هاي دانشجويي حامي محيط زيست و منابع طبیعی به كار خود پايان داد

 مراسم افتتاحیه دومین گردهمایی گروه های دانشجویی حامی محیط زیست با حضور 74 گروه دانشجویی حامی محیط زیست از سراسر کشور  پنج شنبه يكم ارديبهشت ماه در محل سالن باشگاه دانشجويان دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي ، در مراسم اختتاميه اين گردهمايي كه با حضور دكتر محمدحسين يادگاري رييس جهاد دانشگاهي ، دكتر سلاجقه  رييس سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخيزداري ، دكتر جزيره‌اي پيشكسوت اين حوزه برگزار شد، رييس جهاد دانشگاهي در سخناني اظهار داشت: حفاظت از محيط زيست استفاده نكردن از محيط زيست ، نيست بلكه استفاده بهينه و معقول از آن است . وي يادآور شد. صد درصد در كنار استفاده و بهره برداري از محيط زيست ، بايد به فرهنگ سازي و گسترش فرهنگ حفاظت از محيط زيست توجه ويژه داشت.

دكتر يادگاري افزود: جهاد دانشگاهي به عنوان يك نهاد انقلابي در اين حوزه تلاش هاي فراواني انجام داد  همچنين دستاوردهايي را ارايه كرده است .

رييس جهاد دانشگاهي به بحث كنترل آلودگي كارخانجات ، آمايش سرزمين ، آموزش حفاظت محيط زيست اشاره كرد و گفت: از مهم ترين توليدات جهاد دانشگاهي دستگاههاي الكتروفيلتر مي‌باشد كه در كارخانه هاي سيمان استفاده مي‌شود و از آلودگي هوا جلوگيري مي‌كند.

وي  افزود: جهاد دانشگاهي در بخش هاي فرهنگي و آموزشي گامهاي اساسي برداشته است.

وي در بخش فرهنگي به برگزاري همين همايش اشاره كرد و در حوزه آموزش مباحث مطالعات پيرامون مسائل اقتصادي و زيست محيطي و مديريت منابع طبيعيرا ياداور شد .

رييس جهاد دانشگاهي اظهار اميدواري كرد كه اين همايش و همچنين تشكيل كانون هاي مربوطه تاثيرات خود را بر روي محيط زيست داشته باشد  .

  دكتر يادگاي در پايان گفت:مسير حفاظت از محيط زيست نيز مانند ساير جهادها شهدايي را داشته كه بايد با گرامي داشتن ياد و خاطره آنها به اين مسير بيش از پيش رونق داد.

در ادامه مراسم ،دكتر  سلاجقه، رييس سازمان جنگل ها و مراتع و آبخيزداري كشور با بيان اينكه تغييرات اقليمي جهان را به شدت تحت تأثير قرار داده است گفت: مسئله منابع طبيعي و عدم توجه به اين مقوله زيربنايي، صنعت و تمام فعاليت هاي مرتبط را تحت الشعاع قرار داده است.

وي ادامه داد: امسال سال بين المللي جنگل است، خوشبختانه ايران نيز با توجه به تجاربي كه در اين زمينه دارد مي تواند فعاليت هاي مطلوبي را به منصه ظهور برساند.

   در ابتداي مراسم نيز علی گو، رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی ضمن ابراز خرسندی از برپایی دومین دوره از این گردهمايي سراسری یادآور شد: سازمان ها با دغدغه های به موقع و دلسوزانه خود علاوه بر کمک به محیط زیست، از سد مقاومت های برخی از دستگاه ها نیز گذر می کنند.

 وی حضور در این همایش و برنامه هایی از این دست را فرصت مناسبی برای شناخت دغدغه های مهم محیط زیست دانست و افزود: انسان تنها موجودی که می تواند از محیط زیست حمایت کند لذا ما باید با شناخت این جایگاه مهم از همه ابزارمان برای دوستی با طبیعت استفاده کنیم.

 

تجليل از دكتر جزيره اي  پيشكسوت  عرصه حفاظت از محيط زيست، معرفي سه مقاله برتر با موضوع تأثيرات هدفمندي يارانه ها بر محيط زيست، معرفي 16 گروه برتر سال 89، معرفي 54 گروه حاضر در مراسم دومين گردهمايي گروه هاي دانشجويي حامي محيط زيست و منابع طبيعي و همچنين تقدير از مسئولان غرفه هايي كه در بخش نمايشگاه اين گردهمايي حضور داشتند از ديگر برنامه هاي مراسم اختتاميه بود.

لازم به ذكر است مراسم آبياري درختان در پارك ملي خجير روز جمعه دوم ارديبهشت، همزمان با روز جهاني زمين پاك با حضور دانشجويان برگزارشد.الف/ر

١٣:٥٨ ٠٣/٠٢/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد