نشست همانديشي فرصتهاي نوين سرمايهگذاري در يزد برگزار شد
در اين نشست كه با همكاري سازمان همياري اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهي در سالن آمفي تئاتر موسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي يزد برگزار شد، مديران دستگاههاي دولتي و مديران واحدهاي صنعتي استان، همچنين جمعي از اساتيد و دانشجويان با اهداف و برنامههاي جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي در زمينه فرصتهاي جذب سرمايهگذار آشنا شدند.
دكتر سروش عليمرادي دبير جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي در اين نشست گفت: جشنواره فنآفريني شيخبهايي با هدف ترويج و توسعه فرهنگ خلاقيت، نوآوري و فن آفريني و شناسائي و تشويق ايرانيان فنآفرين سراسر جهان، ارديبهشت هر سال همزمان با سالروز بزرگداشت «شيخبهايي» در اصفهان برگزار ميگردد.
وي افزود: جشنواره کليه زمينههاي فن آفريني اعم از فني و مهندسي، پزشکي و بهداشت، علوم پايه، کشاورزي، علوم انساني، فرهنگ و هنر، خدمات و ... را در بر ميگيرد و به گروه يا تخصص خاصي محدود نميشود و براي شرکتكنندگان هيچ محدوديت سني، جنسيتي يا تحصيلي وجود ندارد.
وي با بيان اين كه هفتمين دوره اين جشنواره 22 تا 24 ارديبهشت ماه سالجاري در اصفهان برگزار ميشود، تصريح كرد: اين جشنواره در دو بخش مسابقهاي و غيرمسابقهاي برگزار ميشود که بخش مسابقهاي شامل شناسايي برترين طراحان کسب و کار، برترين فنآفرينان و برترين حاميان فنآفرين و بخش غيرمسابقهاي آن شامل بورس ايده، سمينارهاي آموزشي و نمايشگاههاي تخصصي ميباشد.
دكتر عليمرادي ضمن تاكيد بر تلاش جشنواره براي فرهنگسازي و ترويج موضوع ايدهپردازي از ابتدا تا تبديل آن به محصول و عرضه به بازار، درخصوص بخش مسابقهاي طرحهاي كسب و كارآفريني گفت:اين بخش از جشنواره با هدف شناسايي و معرفي برترين طرحها و يا ايدههاي قابل تجاريسازي برگزار ميشود و شرکتکنندگان در اين بخش لازم است با در نظر گرفتن معيارهاي تعيين شده، ايده و يا طرح ارايه شده خود را بر روي توسعه يک محصول يا خدمت مبتکرانه متمرکز نمايند که داراي فناوري برتر و يا کاربرد بديعي از فناوري موجود است.
وي يكي از مهمترين بخشهاي مسابقهاي جشنواره را بخش فنآفرينان ذكر كرد و افزود: در اين بخش هدف شناسايي و معرفي فنآفرينان برتر ملي است و برگزيدگان اين بخش به عنوان فنآفرين نخبه به عضويت بنياد ملي نخبگان در خواهند آمد و از سوي بنياد مورد تشويق قرار ميگيرند.
وي متذكر شد: شركتهايي ميتوانند در اين بخش از جشنواره حضور پيدا کنند كه سه شرط اصلي توليد محصول، تجاريسازي (عرضه به بازار) و سهام بخش خصوصي حداقل به ميزان 51درصد را داشته باشند.
دبير جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي در ادامه سرمايهگذاري بر روي تكنولوژي را از ضعفهاي بزرگ در كشورمان خواند و اضافه كرد: خوشبختانه با تصويب قانون حمايت از شركتهاي دانش بنيان در كشور و ابلاغ آن براي اجرايي شدن، فضاي مناسبي براي شركتهاي سرمايهگذار در بخش تكنولوژي فراهم گرديده است ولي هنوز راه بسياري تا توسعه اين فرهنگ در كشورمان داريم.
وي خاطرنشان كرد: در همين راستا يكي از سياستهايي كه جشنواره براي خود قائل دانسته است، برگزاري بخش مسابقهاي سرمايهگذاران كارآفرين است كه در آن کليه اشخاص حقيقي و حقوقي که با مشارکت به موقع مادي و معنوي در طرحهاي فنآفرينان، باعث توسعه فعاليت ايشان شدهاند، مورد داوري قرار ميگيرند.
دكتر عليمرادي در بخش ديگري از سخنانش به بخش غير مسابقهاي جشنواره اشاره كرد و قسمت بورس ايده را تالار مذاکره صاحبان ايده با سرمايهگذاران تعريف كرد.
دبير جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي همچنين يادآور شد:بورس ايده بازاري است که در آن سرمايهگذاران، طراحان کسب و کار و فنآفرينان و صاحبان ايدههاي نوي مبتني بر دانش گرد هم ميآيند و براي همکاري با يکديگر در جهت راهاندازي کسب و کارهاي جديد يا توسعه كسب و كارهاي نوپا به مذاکره ميپردازند و لذا اشخاص حقيقي يا حقوقي با ايدههاي نو و کاربردي و دانشبنيان ميتوانند جهت جذب سرمايه در اين بخش شرکت کنند.
٠٨:٣٠ ١١/٠٢/١٣٩٠