رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی کرمانشاه:
پارک علم و فناوری زمینه ای مناسب برای اشتغال و ایجاد ثروت است
نشست آشنایی فارغ التحصیلان دانشگاهی با مراکز رشد واحدهای فناوری کشاورزی و صنایع تبدیلی در کرمانشاه با حضور محققین، کارآفرینان، فارغ التحصیلان، دانشجویان، مدیران دستگاههای اجرایی و بخش کشاورزی استان در سالن آمفی تئاتر مرکز تحقیقات کشاورزی استان کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه ،در این نشست که به میزبانی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و با هدف توانمند سازی فارغ التحصیلان کشاورزی و افزایش و توسعه شرکت های دانش بنیان برگزار گردید، مهندس اسماعیل پرویزی فر رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه، تحقق اهداف ترسیم شده در سند چشم انداز کشور در بخش کشاورزی را نیازمند کار و تلاش متخصصین و مهندسین این بخش دانست و تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 4500 نفر عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کرمانشاه هستند که ظرفیت مناسبی به لحاظ نیروی انسانی در این بخش به حساب می آید.
وی از فارغ التحصیلان و محققین بخش کشاورزی به عنوان نرم افزار، رشد کشاورزی یاد کرد و با تاکید بر ضرورت نقش مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری در این خصوص گفت: در مراکز رشد امکان عملی کردن ایده ها و تبدیل آنها به ثروت وجود دارد و این همان حلقه مفقوده ای است که باید برای آن برنامه ریزی بیشتری انجام داد، چرا که دنیا از این بخش نتیجه گرفته است.
وی گفت: بالا رفتن ارزش افزوده و تولید بیشتر ثروت منوط به فعالیت واحدهای کشاورزی در شرکت های دانش بنیان در بستری بنام مراکز رشد است .
پرویزی فر با اشاره به نامگذاری سال 90 بنام سال جهاد اقتصادی، همت همه بخش ها در تحقق این شعار را ضرورری دانست و خاطرنشان ساخت :پارک علم و فناوری زمینه ای مناسب برای اشتغال و ایجاد ثروت توسط اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و فعالان این بخش است.
در ادامه جلسه پرسش و پاسخ تعدادی از حاضرین با مسئولین مربوطه انجام شد.
در این نشست علاوه بر روسای پارک علم و فناوری کرمانشاه، سازمان جهادکشاورزی استان و سازمان نظام مهندسی کشاورزی، دکتر علی جلیلیان رییس مرکز تحقیقات کشاورزی، مهندس رضا رحیمی معاون فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه، اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و جهاد دانشگاهی و جمعی از مدیران بخش های مختلف کشاورزی استان حضور داشتند.
ضمنا مقرر گردید این جلسات به صورت ادواری (ماهیانه) در مرکز استان و حداقل یک جلسه برای فارغ التحصیلان کشاورزی هر شهرستان تشکیل گردد.الف/ر
١٠:٤١ ٢٠/٠٢/١٣٩٠