جهاد دانشگاهی کرمانشاه مسئول دبیرخانه کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری قیر طبیعی شد
استاندار کرمانشاه:
به کار جهاد دانشگاهی اعتقاد داریم
در مراسمی با حضور سرپرست دفتر تجاری سازی و همکاری های دانش و صنعت معاونت علمی و فناوری رییس جمهور حکم ریاست کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری قیر طبیعی به مهندس سید دادوش هاشمی استاندار کرمانشاه اهداء شد .
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی در این مراسم که با حضور روسای مراکز آموزشی استان و مدیران دستگاه های اجرایی برگزار شد، مهندس قاسمی با قدردانی از زحمات مسئولان استان به جهت پذيرش مسئوليت كانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری قیر طبیعی به تشریح رئوس و اهم فعالیت های معاونت فناوري و نوآوري در این راستا پرداخت و اظهار داشت: برنامه های کانون دانش و صنعت در سال جاری شامل تاسیس و فعال سازی 20 کانون جدید، حمایت از برگزاری 10 نشست ملی و حمایت از 10 طرح منتخب کانون می باشد.
سرپرست دفتر تجاری سازی و هماهنگی های دانش و صنعت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور شوراي سياست گذاري، كانون هاي هماهنگي و مجمع را از ارکان كانون هماهنگي دانش و صنعت دانست و گفت: دو نفر از مديران ارشد از حوزه صنايع، يك نفر از مديران ارشد شركت هاي معتبر طراحي، مهندسي و تحقيقاتي، يك نفر از مديران عامل شركت هاي معتبر و توليدي – صنعتي، دو نفر از استادان برجسته دانشگاه، مراكز آموزشي – پژوهشي در زمينه هاي اقتصاد ويا مديريت فناوري و معاونان ساير وزارت خانه حسب مورد به عنوان مدعو تركيب اعضاء شورا را تشکیل می دهند.
وی، تدوين و تبيين سياست هاي كلان راهبردي، تصويب اهداف و برنامه هاي پيشنهادي كانون هاي هماهنگي، نظارت عاليه بر حسن انجام امور و فراهم آوردن زمينه هاي لازم به منظور تدوين و تبين شاخص هاي ارزيابي كانون هاي هماهنگي را از اهم وظايف شورا برشمرد و افزود: در كانون هماهنگي يك تا سه نفر از مديران ارشد از حوزه صنايع و يا تشكل هاي صنعتي مرتبط با موضوع فعاليت كانون، يك تاسه نفر از مديران ارشد شركت هاي خدماتي و يا تشكل هاي صنفي، يك تا سه نفر از استادان دانشگاه ، محققان مو سسات پژوهشي و يا چهره هاي برجسته و شاخص صنعت مرتبط با موضوع كانون، يك تا سه نفر ازمديران شركت هاي تحقيقاتي، طراحي و مهندسي، نماينده وزارت صنايع و يك نفر از صاحب نظران مراكزآموزشي و پژوهشي در زمينه اقتصاد و يا مديريت فناوري عضویت خواهند داشت.
قاسمی، فعال سازي دبيرخانه كانون بر اساس مفاد دستورالعمل افتتاح و راهبري و اجراي سياست هاي ابلاغي شوراي سياست گذاري را از اولویت های موجود برشمرد و اظهار داشت: تبين و تدوين نقشه راه، ترسيم چشم انداز و تهيه و تدوين اهداف و برنامه هاي كوتاه مدت ، ميان مدت و بلند مدت كانون از رسالت های اصلی این کانون است.
وی فراهم آوردن زمينه هاي لازم جهت شناخت بهتر و عميق تر جامعه دانشگاهي كشور از چالش هاي صنعت، بررسي نياز هاي آموزشي و فراهم آوردن زمينه هاي لازم جهت انجام تحقيقات و آموزش هاي متناسب با نياز هاي اساسي صنعت و ترسيم و پيشنهاد وضعيت مطلوب و متناسب با امكانات و توانمندي هاي كشور را برخي دیگر از وظايف كانون هاي هماهنگي دانش و صنعت در موضوع قیر طبیعی دانست.
وی با تاکید بر این که کانون متعلق به همه مردم است، در مورد گستره فعاليت كانون ها گفت: کليه بنگاه هاي اقتصادي كه در توليد محصول و يا ارايه خدمات فعال هستند، كليه مراكز علمي، آموزشي و پژوهشي دولتي و غير دولتي كشور، كليه انجمن ها و تشكل هاي علمي و تخصصي كشور، كليه انجمن هاي صنفي كشور و كليه سازمان هاي مردم نهاد می توانند در این کانون فعالیت داشته باشند.
قاسمی از مسئولین استانی کانون قیر طبیعی خواست ضمن راه اندازی سایت کانون حضور موثری در جشنواره و نمايشگاه علم تا عمل و سومين جشنواره ملي دستاورد هاي فناوري و نوآوري تجاري سازي شده در اولين هفته از شهريور ماه سال جاري داشته باشند.
در ادامه این نشست، سید دادوش هاشمی، استاندار کرمانشاه و رییس كانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری قیر طبیعی نیز با تاکید بر لزوم استفاده استان از این فرصت اظهار داشت: بایستی سعی شود در انتخاب اعضای کانون افراد مسئولیت پذیر و توانمند بکار گرفته شوند تا بتوانیم به بهترین نحو در راستای کاربردی کردن پژوهش ها گام برداریم و به نتایج مطلوب دست یابیم.
وی با تاکید بر این که باید از همه ظرفیت استان در راستای استفاده بهینه از موضوع قیر طبیعی بهره گرفت، خاطرنشان ساخت: باید در جلسات تخصصی با حضور دستگاههای مرتبط ضمن ترسیم خط مشی کلی، نسبت به تفکیک وظایف و اجرای برنامه ها سریعا اقدام کرد و خروجی کار را مشخص نمود.
وی با تشکر از فعالیت های مجموعه جهاد دانشگاهی در راستای اعطای این کانون به استان کرمانشاه اظهار داشت: ما به کار خانواده جهاد دانشگاهی اعتقاد داریم و به خاطر تمام زحمات انجام شده در این زمینه تشکر می کنیم، اما باید برای تکمیل کار کمر همت را ببندیم.
استاندار کرمانشاه در خاتمه خواستار بررسی امکان اخذ كانون های جدید هماهنگی دانش و صنعت برای استان شد.
در ابتدای این نشست دکتر بهروز بادکو رییس جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اشاره به اقدامات انجام گرفته در راستای تصویب كانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری قیر طبیعی برای استان کرمانشاه گفت: از 5 سال پیش پروژه های مختلف تحقیقاتی و پژوهشی به عنوان یکی از اولویت ها در مجموعه معاونت پژوهشی جها دانشگاهی آغاز شد و خوشبختانه امروز شاهد توفیقات بزرگی از جمله تولید قیر طبیعی نوع A: میزان خاکستر زیر 2 درصد، اصلاح قیرهای نفتی با استفاده از قیر طبیعی جهت تولید آسفالت مقاوم در برابر نوسانات دمایی و فشار، تهیه کربن فعال از قیر طبیعی و فرآوری قیر طبیعی به منظور تولید انواع جوهر پرینتر و چاپ می باشد.
وی گفت: امیدواریم که با توجه به منابع غنی قیر طبیعی در بخش های غربی استان کرمانشاه، فعالیت کانون قیر طبیعی منجر به ارزش افزوده بیشتر برای مردم این منطقه شده و به رفع عقب ماندگی های موجود کمک نماید.
لازم به ذکر است ؛ در پایان این نشست مقرر شد کارگروه مربوط به این بخش در اسرع وقت و پس از شکل گیری دبیر خانه به مسئولیت جهاد دانشگاهی تشکیل شود.
گفتنی است؛ مجوز راه اندازی کانون هماهنگی دانش و صنعت قیر طبیعی کشور با تلاش های مجموعه جهاددانشگاهی کرمانشاه به این سازمان اختصاص یافته است.الف/ر
٠٩:٤٣ ٢٥/٠٢/١٣٩٠