رئیس پارک علم وفناوری کرمانشاه:
تعامل بنیاد نخبکان با بخش های پژوهشی و فناوری روند توسعه استان و منطقه را تسریع خواهد کرد
رئیس پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه با خوب توصیف کردن تعامل دو مجموعه پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان استان، کار این دو مجموعه را مکمل هم دانست و گفت: آنچه در اساسنامه این دو مجموعه مشاهده می شود چیزی جز شناسایی، جذب، هدایت و حمایت از ایده های برتر و نخبگان جامعه وکمک به توانمند ساختن آنها نیست که امیدواریم این همکاری روز به روز افزایش یابد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهخی واحد کرمانشاه ،دکتر بهروز بادکو در گفتگویی با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در خصوص بنیاد ملی نخبگان به عنوان متولی حمایت از حرکت های علمی و فعالیت های افراد نخبه کشور اظهار داشت: بنا به تاکید ایشان استفاده صحیح ومناسب از ظرفیت های علمی نخبگان در راستای توسعه کشور یکی از مسائل مهم است که باید فصل الخطاب همه قرار گیرد و سمت وسوی برنامه ها به سمتی باشد که به تواند به تحقق این مهم بینجامد.
وی حمایت از برنامه های بنیاد نخبگان را ضروری دانست و با تاکید بر اهمیت حمایت از نخبگان به عنوان وظیفه ای ملی تصریح کرد: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب برای حمایت از نخبگان، دستگاه های مختلف کشور باید بنیاد نخبگان را کمک کنند تا بتوان به نحو شایسته با حمایت از نخبگان زمینه ارتقاء جایگاه کشور را فراهم آورد.
رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به اثرات مثبت راه اندازی دفتر نخبگان در استان، تعامل این مجموعه با بخش های پژوهشی و فناوری را عاملی در جهت تسریع در توسعه استان و منطقه دانست و خاطر نشان ساخت: این مجموعه با شناسایی، هدایت، حمایت های مادی و معنوی، جذب، حفظ وبکارگیری از نخبگان در راستای ارتقاء تولید علم، فناوری وتوسعه علمی کشور حرکت می کند که همگی این موارد از الزامات موجود در کشور و گامی در راستای تحقق اهداف کشور در سند چشم انداز 1404است.
رییس جهاد دانشگاهی کرمانشاه، با اشاره به قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان، محقق شدن سهم استان از ایجاد و توسعه این شرکت ها را مهم دانست و افزود: بر اساس سند چشم انداز 20 ساله کشور، باید تا پایان این برنامه50 هزار شرکت دانش بنیان در کشور ایجاد گردد که تحقق آن نیازمند یک عزم جدی است.
بادکو با خوب توصیف کردن تعامل دو مجموعه پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان استان،کار این دو مجموعه را مکمل هم دانست و گفت: آنچه در اساسنامه این دو مجموعه مشاهده می شود چیزی جز شناسایی، جذب، هدایت و حمایت از ایده های برتر و نخبگان جامعه وکمک به توانمند ساختن آنها نیست که امیدواریم این همکاری روز به روز افزایش یابد.
وی افزود: در جشنواره منطقه ای فن آفرینی زاگرس که در مهر ماه سال گذشته برگزار شد همچنین در مراسم هفته پژوهش و نمایشگاه ابتکارات و اختراعات همکاری و تعامل خوبی از این مجموعه را شاهد بودیم.
وی گفت: به طور حتم حمایت وپشتیبانی از افراد نخبه و استعدادهای برتر کشور می تواند توسعه و ارتقاء جایگاه علمی وفناوری ایران را به همراه داشته باشد. الف/ر
١٠:٣٧ ٢٤/٠٢/١٣٩٠