قائم مقام پارک علم و فناوری کرمانشاه:
توسعه مراکز رشد کشاورزی منجر به توسعه بخش کشاورزی خواهد شد/
کلیه شرایط برای فعالیت شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی در مراکز رشد مهیاست
قائم مقام پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: در مراکز رشد امکان عملی کردن ایده ها و تبدیل آنها به ثروت وجود دارد و این همان حلقه مفقوده ای است که باید برای آن برنامه ریزی بیشتری انجام داد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد كرمانشاه،مهندس رضا رحیمی با اشاره به فعالیت های در حال انجام در بخش کشاورزی پارک علم و فناوری کرمانشاه، ایجاد مرکز رشد کشاورزی محصولات گرمسیری و صنایع تبدیلی در شهرستان سرپل ذهاب و محصولات سردسیری و صنایع تبدیلی در شهرستان روانسر را رخدادای مهم در بحث کشاورزی استان عنوان و خاطر نشان ساخت: با توجه به پتانسیل بالای استان در بخش کشاورزی به طور حتم ایجاد مراکز رشد می تواند روند پیشرفت در این حوزه را تسریع بخشد.
وی با تأکید بر این که کلیه شرایط برای فعالیت شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی در مراکز رشد واحدهای فناوری کشاورزی مهیاست افزود: با توجه به همکاری و تعامل مناسب دو مجموعه پارک علم و فناوری و سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه، صاحبان ایده های فناورانه در بخش کشاورزی می توانند با بهره مندی از حمایت های مناسب از قبیل دریافت تسهیلات، بهره مندی از زمین کشاورزی، امکانات و خدمات آزمایشگاهی و گلخانه ای، مشاوره علمی و تخصصی، شرکت در دوره های آموزشی و دفتر کار و تجهیزات طرح و ایده فناورانه خود را در این بخش به نتیجه رسانده و از این طریق ضمن کسب در آمد به رونق هر چه بیشتر بخش کشاورزی منطقه کمک کنند.
وی از فارغ التحصیلان و محققین بخش کشاورزی به عنوان نرم افزار و محور اصلی، رشد کشاورزی یاد کرد و با تاکید بر ضرورت نقش مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری در این خصوص گفت: در مراکز رشد امکان عملی کردن ایده ها و تبدیل آنها به ثروت وجود دارد و این همان حلقه مفقوده ای است که باید برای آن برنامه ریزی بیشتری انجام داد، چرا که دنیا از این بخش نتیجه گرفته است.
معاون فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه افزود: برای اینکه اعتبارات و بودجه های پارک علم و فناوری و مراکز رشد را صرف ساخت و ساز نکنیم، با هماهنگی و موافقت سازمان جهاد کشاورزی، ساختمان هایی در اختیار پارک قرار گرفته تا جهت دفتر کار در اختیار شرکت ها و هسته های دانش بنیان قرار گیرد.
وی گفت : بالا رفتن ارزش افزوده و تولید بیشتر ثروت منوط به فعالیت واحدهای کشاورزی در شرکت های دانش بنیان در بستری بنام مراکز رشد است .
وی اشتغال زایی متخصصین، افزایش نوآوری تکنولوژیک وتوسعه اقتصادی بر مبنای تولید دانش بنیان را در چارچوب اهداف مد نظر در مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری برشمرد و خاطرنشان ساخت: باید فارغ التحصیلان دانشگاهی هرچه بیشتر با ظرفیت های قانونی موجود در این مراکز و مزایا و امکانات ویژه آنها از جمله مزایای قانونی مناطق آزاد، استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی، معافیت های مالیاتی و گمرکی، مبادلات مالی بین المللی و پوشش بیمه ای مناسب مطلع شوند.
رحیمی افزود: فناوری های نوین در حوزه صنایع تبدیلی و فرآوری کشاورزی و امور دام نیز یکی از فعالیت های مرکز رشد کشاورزی است.
وی علاوه بر دو مرکز رشد تخصصی، در مرکز رشد کرمانشاه و سه شهرستان سنقرکلیایی، کنگاور و اسلام آباد غرب نیز از ایده های بخش کشاورزی حمایت لازم به عمل خواهد آمد.
وی از کلیه افرادی که در بخش کشاورزی در حال فعالیت هستند خواست با ارائه طرح های نوآورانه خود در مرکز رشد امکان توسعه فعالیت های دانش بنیان و در نهایت توسعه بخش کشاورزی استان را فراهم آورند.
رحیمی گفت: همه ما باید با فرصت شناسی و استفاده از شرایط فراهم شده در راستای پیشرفت و تعالی استان کرمانشاه تلاش کنیم. ح/الف
٠٩:٥٧ ٢٥/٠٣/١٣٩٠