نماینده مرکز رشدواحدهای فناوری کشاورزی کرمانشاه:
نوآوری های دانش بنیان برای اولین بار در نمایشگاه توانمندی های کشاورزی استان کرمانشاه به نمایش درآمد
به گفته مدیر اجرایی غرفه های مرکز رشد واحدهای فناوری کشاورزی کرمانشاه، اختراعات و ابداعات دانش بنیان برای اولین بار از سوی واحدهای فناور این مرکزدر نمایشگاه توانمندی های کشاورزی استان کرمانشاه به نمایش درآمد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه، مهندس شهاب خوشخو- مدیر اجرایی غرفه های مرکز رشد واحدهای فناوری کشاورزی کرمانشاه در نمایشگاه توانمندی های کشاورزی استان کرمانشاه درگفتگویی با بیان اینکه اختراعات و ابداعات دانش بنیان نو و مطرح در سطح استان و کشور برای اولین بار از سوی این مرکز در نمایشگاه توانمندی های کشاورزی استان کرمانشاه در معرض دید قرار گرفته است، ادامه داد: عمده ترین دستاوردهای مبتکران و شرکت های عضو مرکز رشد کشاورزی جهاد دانشگاهی که در نمایشگاه عرضه شده است در برگیرنده طرح های نو و دانش بنیانی می باشند که به مردم ارائه شده و پاسخگوی بسیاری از سوالات فنی و علمی بازدیدکنندگان است.
وی با اشاره به اینکه حدود بیست شرکت دانش بنیان در حوزه کشاورزی در نمایشگاه حضور دارند، ادامه داد: وجود غرفه ی گیاهان دارویی که به توضیح مبسوط در مورد کشت، فناوری و بسته بندی گیاهان دارویی در قالب ارائه بروشورهای مختلف می پردازد از دیگر دستاوردهای مرکز رشد کشاورزی در نمایشگاه می باشد.
خوشخو در زمینه اهداف مرکز رشد کشاورزی جهت حضور در نمایشگاه سالجاری، گفت: عرضه محصولات تولیدی، شناخت مردم از امکانات در اختیار مراکز رشد جهت علاقمندان و کارشناسان، بسترسازی و ایجاد ساختار جهت رشد و توسعه فعالیت موسسات فناور، از جمله این اهداف می باشد.
وی در ادامه افزود: افزایش قدرت رقابت برای رشد صنایع متکی بر دانش، جذب تخصصی متناسب با فناوری از بین بازدیدکنندگان، افزایش توان رقابتی شرکت ها از طریق ارتباط با دیگرموسسات و شرکت های حاضر در نمایشگاه، از دیگر برنامه های مد نظر برای حضور در نمایشگاه توانمندی های کشاورزی استان کرمانشاه بوده است.
وی سطح برگزاری نمایشگاه توانمندی های کشاورزی در سالجاری را متوسط ارزیابی کرد و ادامه داد: یکی از مهم ترین نقاط ضعف در برگزاری این نمایشگاه، عدم اطلاع رسانی به موقع و کافی برگزار کنندگان نمایشگاه و کمبود شرکت کنندگان از جانب شرکت و موسسات خارج از استان است.
خوشخو با بیان اینکه مشکل و مانع بزرگ برای اشتغال فارغ التحصیلان رشته کشاورزی، نبود مشاوره، تخصص، تجربه، نبود زمین کشاورزی و دفترکار و تبلیغات می باشد، ادامه داد: فارغ التحصیلان کشاورزی با گرفتن مشاوره و داشتن امکانات و تجهیزات می توانند توانایی خود را در رابطه با تخصص در این مراکز نشان دهند.
وی در پایان در خصوص شرایط پذیرش ایده ها در مرکز رشد واحدهای فناوری کشاورزی، گفت: داشتن ایده محوری مبتنی بر دانش و فناوری، دارا بودن قابلیت تجاری سازی ایده، ترکیب نیروی انسانی متخصص متناسب با زمینه فعالیت واحد، و ارائه برنامه کاری متکی بر شناخت بازار از جمله این شرایط می باشد.ح/الف
٠٨:٥٩ ٢٥/٠٣/١٣٩٠