١٥:٢٧ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
به همت جهاددانشگاهي صنعتي شريف و مركز همايش هاي طاپكو؛
چهارمين كنفرانس بين المللي نظام اداري الكترونيك برگزار مي شود

چهارمين كنفرانس بين المللي نظام اداري الكترونيكي با شعار «خدمات الكترونيكي بستر جهاد اقتصادي» با هدف «استانداردسازی خدمات الکترونیکی» 28 و 29 تيرماه امسال برگزار مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد صنعتي شريف، دكتر مهدي فيض، رييس شوراي سياستگذاري کنفرانس در يك نشست خبري گفت: سياست‌هاي ابلاغي رهبر معظم انقلاب اسلامي مبني بر توسعه نظام اداري الكترونيكي و فراهم كردن الزامات آن به منظور ارايه مطلوب خدمات عمومي و برنامه پنجم توسعه كشور دولت را موظف كرده است تا پايان برنامه پنجم توسعه، عمده خدمات خود را به صورت الكترونيكي ارايه دهد.

وي افزود: خدمات الکترونیکی مورد بحث در کنفرانس شامل خدمات دولت به دولت و دولت به مردم است که برای پیشرفت همگون و پایدار در جامعه باید هر دو این خدمات بهینه و استاندارد شود که بر اساس قول وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دولت باید تا پایان برنامه پنجم 70 درصد خدمات خود را الکترونیکی نمایند. فيض ضمن بیان اهمیت دورکاری در توسعه یافتگی جامعه افزود: دورکاری باید مطابق استانداردهای ملی و بر اساس مطالعات استراتژیک در کشورهای پیشرفته باشد و اگر دورکاری در قرن حاضر بر پایه فناوری اطلاعات نباشد مطمئنا پایدار و رو به رشد نخواهد بود. وی گفت: بنابر آمارهاي رسمي دسترسي به شبكه اينترنت در ايران 40 درصد است و اين نشان دهنده اين است كه مي‌توان بخش عمده‌اي از خدمات دولتي را به صورت الكترونيكي ارايه كرد. معاون آموزشي جهاد دانشگاهي دانشگاه صنعتي شريف اظهارداشت: براي رسيدن به اهداف دولت الكترونيكي مي‌بايست فرهنگسازي لازم را به همراه تعامل هرچه بيشتر نهادهاي دولتي و بخش خصوصي انجام دهد.

وي خاطرنشان كرد: از سوي ديگر دولت مانند قوه قضاييه، پليس 10+ ، شركت مخابرات ايران و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بخشي از وظايف خود را به بخش خصوصي محول كند كه لازمه اين كار فراهم كردن فضاي لازم و اعتماد به بخش خصوصي است. رييس شوراي سياستگذاري چهارمين كنفرانس بين المللي نظام اداري الكترونيكي افزود: چهارمين كنفرانس بين‌‌المللي نظام اداري الكترونيكي با هدف انتقال تجربيات عملي نظام اداري الكترونيكي دستگاه های اجرایی، نهادها و شركت‌هاي مختلف و از سوي ديگر ايجاد استانداردهاي خدمات دولت الكترونيكي برگزار مي شود. دكترعلي بازايي، دبير علمي چهارمين كنفرانس بين المللي نظام اداري الكترونيكي در ادامه اين نشست اظهار داشت: در اين کنفرانس بناست تا وضعيت شعار «ارتقاء بهره وري سازمان ها» بررسي شود. بازايي افزود: قصد داريم با برگزاري اين كنفرانس تجربه‌هاي موفق و ناموفق سازمان‌ها در كشور به اشتراك گذاشته شود و برای سرمايه‌گذاري در زيرساخت‌هاي مخابراتي به يك مدل مفهومي برسیم.

وي افزود: اين کنفرانس در محورهاي استانداردهاي خدمات الكترونيكي، نظام اداري همراه، نظام اداري الكترونيكي و دوركاري، نظام اداري الكترونيكي و تحول اداري برگزار مي‌شود. دبير علمي چهارمين كنفرانس بين المللي نظام اداري الکترونیکي از برگزاري کنفرانس به صورت 5 پانل تخصصي خبرداد و افزود: اين پنل هاي تخصصي توسط سازمان هاي متولي مدیریت مي‌شود. وي گفت: كارگروه استانداردسازي و امنيت توسط سازمان پدافند غيرعامل كه متولي امنيت سايت‌هاي كشور است، كارگروه مديريت خدمات الكترونيكي، توسط بخش فناوري اطلاعات وزارت نفت كه داراي تجربه موفق دراين حوزه است، كارگروه نظام اداري همراه و زيرساخت، كارگروه اتوماسيون اداري و ERP و كارگروه معماري سازماني و دوركاري توسط وزارت كار و امور اجتماعي كه متولي بخش دوركاري در كشور است برگزار مي شود.

همچنين مهندس مصطفي بهمن آبادي، دبير چهارمین کنفرانس بین المللی و جشنواره نظام اداری الکترونیکی در بخش ديگري از اين نشست خبري گفت: در اين كنفرانس 150 مقاله كاربردي از شركت‌ها، ‌نهادهاي دولتي و مراكز علمي كشور برگزيده شده است. وي خاطرنشان كرد: تجارت الكترونيكي برپايه استفاده از موتورهاي جستجو بنا شده است و براين اساس كارگاه تخصصي بهينه سازي سايت هاي سازماني براي موتورهاي جستجو برگزار مي شود تا سازمان ها بتوانند خدمات و وظایف اصلي خود را برای موتورهاي جستجو بهينه كنند. بهمن آبادی افزود: كارگاه تخصصي مدیریت امنيت اطلاعات (ISMS) از ديگر كارگاه هاي تخصصی جنبي اين کنفرانس است؛ از آنجاییکه سايت‌هاي سازماني از نظر امنيت در سطح بسيار پاييني قرار دارند و به راحتي قابل هك شدن هستند قصد داریم در اين كارگاه به مديران و کارشناسان سازماني آموزش داده مي‌شود كه چگونه مديريت امنيت اطلاعات را در سازمان و شركت خود پیاده‌سازي كنند.

وي گفت: سمينار مديريت الكترونيكي شهر از ديگر برنامه هاي علمی جنبي اين کنفرانس است. در اين سمينار، شركت كنندگان با جديدترين دستاوردهاي علمي و فناوري در حوزه فناوري اطلاعات و كاربردهاي آن كه در مديريت الكترونيكی شهري كارايي لازم را داشته باشد و بتواند بر حل بعضي از مشكلات موجود مانند چگونگي صرفه‌جويي انرژي و حفظ محيط زيست موثر باشد آشنا خواهند شد. آشنايي با شهرهاي الكترونيكي ايران و ساير كشورهاي جهان، و نحوه توسعه و مديريت الكترونيكي در آنها نيز بخش ديگري از اين سمينار (كارگاه) خواهد بود. وی افزود: کاهش هزینه‌ها، ‌صرفه‌جویی در زمان، تسریع در امور جاری و مدیریتی، افزایش حجم فعالیت‌ها و توسعه امنیت اجتماعی از جمله مزایای گسترش مدیریت الکترونیک شهری و فعالیت‌های مرتبط با این مقوله به شمار می‌رود دبير چهارمين كنفرانس بين المللي نظام اداري الكترونيكي گفت:خدمات الکترونیکی تا دیروز تجملاتی، امروز خدمتی نیاز به هزینه های هنگفت برای فرهنگ سازی و فردا مطالبه عمومی مردم خواهد بود پس چه بهتر که دولتمردان پیش از آنکه فشار مطالبه عمومی آنها را مجبور به اقدامات تاکتیکی و کم بهره کند امروز به دنبال برنامه های استراتژیک و پربازده باشند.

گفتني است چهارمین «کنفرانس بین المللی و جشنواره نظام اداری الکترونیکی» با شعار «نهضت توسعه خدمات الکترونیکی» به همت جهاد دانشگاهي صنعتي شريف و مرکز همایش‌های طاپکو با حمایت ریاست جمهوری، وزارتخانه‌ها، استانداری‌ها و سازمان‌ها با هدف تعامل ميان دستگاه‌های اجرایی جهت تحقق نظام اداری الکترونیکی و معرفی آخرین دستاوردهای کاربردی نظام اداری الکترونیکی در داخل و خارج از کشور 28 و 29 تیر ماه 1390 در تهران برگزار مي‌شود و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به نشاني اينترنتي www.oas.ir مراجعه نمایید.ح/الف

١٢:١٠ ١١/٠٤/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد