١٥:٣٤ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی:
جهاددانشگاهی ترکیبی از علم و دانش و تحقیق است که لازمه جهاد اقتصادی می‌باشد

معاون پژوهش و فناوري جهاددانشگاهي گفت: فعالیت‌های جهاددانشگاهی مشهد و اعتماد مردم به این فعالیت‌ها، نشان از کار حساب شده و برنامه‌ریزی دقیق در این واحد است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد مشهد، دکتر سعید قاضی مغربی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی در جلسه‌ معارفه داخلی سرپرست جهاددانشگاهی مشهد که با حضور اعضای این واحد که در محل سالن اجتماعات جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: ارزشگذاری بر تلاش و زحمات همکاران واحدها و بخش‌های مختلف جهاد بسیار دشوار است. هر زمان به یکی از واحدهای جهاددانشگاهی مراجعه می‌کنم جایگاه این نهاد و حفظ آن جایگاه، برایم ارزشمندی بیشتری پیدا می‌کند.

وی افزود: اکنون جهاددانشگاهی با بیش از 120 مرکز خدمات تخصصی، 3 پژوهشگاه، 12 پژوهشکده، 10 مرکز رشد، بیش از 100 مرکز علمی-کاربردی و بیش از 500 هزار دانشجو و .. جایگاه بلندی دارد که قابل تقدیر است. وی با تاکید بر تلاش در ارتقاء جایگاه جهاددانشگاهی و پیشرفت روزافزون آن، گفت: سعی و تلاش مسئولان جهاد، چه اکنون و چه قدیم همیشه آن بوده که این نهاد وضعیت رو به رشدی داشته باشد، چراکه عدم تغییر و سکون در یک موقعیت، به معنای شکست در فعالیت‌ها است. معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، واحد مشهد را یکی از واحدهای ممتاز جهاددانشگاهی عنوان کرد و افزود: همه به قابلیت‌ها و پتانسیل‌های جهاد مشهد واقف هستیم. موقعیت مکانی این واحد و پیگیری موضوعات تخصصی، ایجاد قطب پژوهشی گردشگری با توجه به درصد بالای جذب زائر و گردشگر در استان خراسان، اعتماد مردم مشهد به فعالیت‌های آموزشی این واحد و .. باعث افتخار این واحد است و نشان از کار حساب شده و برنامه‌ریزی دقیق در جهاددانشگاهی مشهد است. امیدواریم در آینده نزدیک شاهد ادامه حرکت‌های بسیار خوب این مجموعه باشیم.

دکتر قاضی مغربی افزود: در جهاددانشگاهی قطعا جایگاهی که یک واحد پیدا می‌کند، نه به دلیل برخورداری از منابع مالی یا تجهیزات است، بلکه جایگاه آن مجموعه را مدیریت شایسته و منابع انسانی آن می‌سازد. اکنون اگر جهاد مشهد نسبت به گذشته، پیشرفت اساسی داشته و دارای امکانات بسیار است، مرهون تلاش مسئولان و یکایک اعضای این واحد بوده که با عشق و علاقه، باورهای اعتقادی و عصاره جهادی باعث شده که آن را به جایگاه فعلی برساند.

وی ضمن قدردانی از زحمات دکتر شمسیان رئیس سابق جهاددانشگاهی مشهد، خاطرنشان کرد: امروز در حضور دکتر غیور هستیم که هیچگاه با فعالیت‌های جهاد بیگانه نبوده‌اند بلکه با اینگونه فعالیت جهادی، همواره درگیر بوده‌اند. وی با اشاره به بازدید رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 86 از پژوهشکده رویان، پاسخ به امیدهای رهبری و انتظارات ایشان از جهاددانشگاهی را در گرو تلاش و همت مضاعف همه جهادیان عنوان کرد و گفت: اکنون در سال جهاد اقتصادی هستیم. جهاددانشگاهی نیز ترکیبی از علم و دانش و تحقیق است که لازمه جهاد اقتصادی است. ما در رسیدن به اهداف جهاد اقتصادی سهم قابل توجهی داریم که همکاران جهاد مشهد نیز از آن مستثنی نبوده و امید است با توانمندی اعضاء و ریاست آقای دکتر غیور، شاهد موفقیت همه‌جانبه این مجموعه باشیم.

در ادامه، مهندس مهدی ندیری معاون پشتیبانی جهاددانشگاهی نیز با اشاره به موقعیت ممتاز جهاد مشهد، گفت: جهاد مشهد یکی از واحدهای ممتاز جهاددانشگاهی است که نشان از مدیریت و برنامه‌ریزی صحیح در این نهاد دارد. مهندس ندیری با اشاره به برخی برنامه ها از جمله جشنواره بین المللی قرآن دانشجویان مسلمان که توسط حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی مشهد، برگزار شد، افزود: فضای صمیمی و همدلی بر این سازمان حاکم است و باید سعی نمود این فضای صمیمی تقویت شود. وی با اشاره به نقش آقای دکتر شمسیان در شوراهای مختلف در دفتر مرکزی گفت: دیدگاه ها و نظرات ایشان برای جهاد مشهد همواره ارزشمند بوده است. مهندس ندیری ضمن آرزوی پیشرفت روز افزون برای این مجموعه، خاطرنشان کرد: از دوستان جهادگر انتظار می‌رود که با همدلی و وفاق، یکدیگر را در مسیر جهاد تا رسیدن به اهداف بلند آن همراهی نمایند.

در این جلسه دکتر غیور رئیس جدید جهاددانشگاهی مشهد نیز طی سخنانی ضمن قدرداني از زحمات و تلا‌ش‌هاي بي‌دريغ دکتر شمسيان رئيس سابق جهاددانشگاهي مشهد، اظهارداشت: اميدوارم طي دوران مسئوليتم با همت و همدلي همه جهادگران اين واحد، باعث رشد هر چه ‌بيشتر مجموعه جهاددانشگاهي مشهد شويم. وي افزود: وقتي مسووليت سرپرستي جهاد دانشگاهي مشهد به من پيشنهاد شد، در ابتدا ابراز تمايل چنداني نشان ندادم و طي چند جلسه با دکتر يادگاري و همکاران دفتر مرکزي جهاددانشگاهي تلاش کردم ايشان را منصرف نمايم که با اصرارشان مواجه شدم. دكترغيور تصريح كرد: بعد از آن در خدمت دوست عزيزم آقاي دکتر شمسيان بودم که وي از سال 69 با بنده همکلاس بوده و با يکديگر دوست بوديم و با مشورت ايشان و پس از جمع‌بندي نظرات، تصميم گرفتم تا در خدمت اين مجموعه باشم.

وي خاطرنشان کرد: با شناختي که از اين مجموعه دارم و تجارب پژوهشي، آموزشي و اجرايي گذشته، اميدوارم براي رسيدن به اهداف جهادي که مدنظر همه ما است در ابعاد مختلف آموزشي، پژوهشي و فرهنگي فعاليت‌هاي خوبي را انجام دهيم. سرپرست جهاددانشگاهي مشهد در ادامه از زحمات دکتر شمسيان تشکر كرد و تاكيد كرد: ايشان جزء عزيزان جهاددانشگاهي هستند و اعلام مي‌کنم کسي از اين مجموعه حذف نشده بلکه يک نفر اضافه شده است و اميدوارم از کمک‌ها و راهنمايي‌هاي وي در آينده بهره‌مند گرديم. لازم به ذكر است كه دکتر غيور در سال 76 از دانشكده پزشکي دانشگاه علوم پزشكي مشهد فارغ‌التحصيل شده و در سال 79 بورسيه تحصيلي را از کشور انگلستان کسب نمود؛ وي پس از دو و نيم سال دکتراي تخصصي تغذيه باليني را از انگلستان كسب كرد و دوره MSC را نيز با بورسيه دانشگاه انگليس پشت سر گذاشت. غيور مبرهن پس از برگشت به ايران از سال 1384 به مدت دو سال و نيم رياست پژوهشکده بوعلي مشهد را برعهده داشت؛ وي همچنين از سال 1376 تا 1378 به عنوان پزشكي عمومي در دانشگاه علوم پزشكي مشهد و از سال 1386 تا كنون نيز به عنوان متخصص تغذيه كلينيك ويژه بيمارستان قائم(عج) فعاليت نموده است. وي در سال 1389 در دانشکده پزشکي به عنوان مديرگروه علوم و فنون نوين انتخاب شد؛ دكتر غيور مسووليت بخش آناليز آزمايشگاه مركزي دانشكده پزشكي را از سال 1388تا سال 1390 نيز برعهده داشته و و از سال 85 تا 89 عضو كميته تغذيه و رژيم درماني بيمارستان رضوي بوده است. غيور عضويت در شوراي پژوهشي دانشكده پزشكي، عضويت در هيات تحريريه مجله انگليسي زبان Avicena Journal of phytomedicine و عضويت شوراي عالي مركز تحقيقات علوم اعصاب دانشگاه را دركارنامه كاري خود دارد. وي در فعاليت هاي علمي خود بيش از80 مقاله ISI ارائه داده است و 25 مقاله ISI نيز تحت بررسي دارد. تعداد 12 کتاب تاکنون از وي به چاپ رسيده است که 2 عنوان آن خارجي و 10 کتاب داخلي است كه 8 عنوان آن تاليف است كه از جمله آنها مي توان به كتاب هاي "تغذيه صحيح براي مبتلايان به ديابت"، "تغذيه سالم- قلب سالم"، "تغذيه و عوامل خطر در پاتوژنز آترواسكلروز"، "اثرات متقابل گياهان دارويي- داروها- مكملها" و "تدابير تشخيص و درماني براي ديس ليپوپروتئينميا" اشاره كرد و و 2 عنوان نيز ترجمه مي باشد كه شامل كتاب هاي "ماساژ درماني چيني" و اصول طب داخلي هاريسون "مباحث ژنتيك و تغذيه" است.

لازم به ذكر است  سرپرست جهاددانشگاهي مشهد در پايان اين جلسه به همراه معاون پژوهش و فناوري جهاددانشگاهي و معاون پشتيباني از واحدهاي مستقر در سازمان مرکزي و پژوهشکده علوم و فناوري موادغذايي بازديد نمودند.ح/الف

١٢:٢٩ ١١/٠٤/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد