١٤:١٩ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
سومین جلسه شورای فناوری کشاورزی استان کرمانشاه برگزار شد/
دکتر بادکو: تولیدات دانش بنیان الگویی مناسب برای رسیدن به توسعه اقتصادی است

رییس پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان، مزایا و ظرفیت های ویژه ای برای این شرکت ها ایجاد کرده که باید حداکثر استفاده از آنها را در جهت ایجاد زیر ساخت ها به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه، دکتر بهروز بادکو در سومین جلسه فناوری کشاورزی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاهضمن خیر مقدم به اعضاء به ارائه گزارشی از فعالیت های در حال انجام  در مجموعه پارک علم و فناوری و مرکز رشد واحد های فناوری کشاورزی پرداخت وگفت: این امید وجود دارد که کار دو مجموعه جهادی کشور در جهاد کشاورزی و جهاد دانشگاهی در حمایت از شرکت های دانش بنیان بخش کشاورزی منجر به نتایجی گردد که توسعه کشاورزی منطقه غرب کشور علی  الخصوص استان کرمانشاه را در پی داشته باشد.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص توجه به فعالیت های پارک های علم و فناوری در کشور، تحقق اهداف ترسیم شده در سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در زمینه ایجاد شرکت های دانش بنیان را مستلزم همت ویژه در این بخش دانست و تصریح کرد: پارک های علم و فناوری سهم به سزایی در به نتیجه رساندن این اهداف دارند و می توانند با تاکید بر تولیدات دانش بنیان  الگویی مناسب از توسعه اقتصادی را فراهم سازند .
بادکو با اشاره به فعالیت هزار پارک علم و فناوری در 60 کشور دنیا، سهم ایران از این مراکز را 24 پارک اعلام کرد و گفت: به نظر می رسد باید دراین زمینه تلاش مضاعفی صورت پذیرد.
رییس پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اشاره به حمایت های پارک علم و فناوری از صاحبان ایده، محققین، نوآوران، کار آفرینان و شرکت های کوچک و متوسط در پارک علم و فناوری اظهار داشت: قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان، مزایا و ظرفیت های ویژه ای برای این شرکت ها ایجاد کرده که باید حداکثر استفاده از آنها را در جهت ایجاد زیر ساخت ها به عمل آورد.

وی در ادامه به فعالیت های انجام گرفته در مراکز رشد واحد های فناوری کشاورزی در پارک علم و فناوری کرمانشاه اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر در سه مرکز رشد کشاورزی کرمانشاه ، سرپل ذهاب و روانسر 14 واحد پذیرش و درخواست پذیرش 16 واحد در حال بررسی می باشد که نسبت به فعالیت زمانی این مجموعه عملکرد قابل قبولی است.
وی با اشاره به تفاهم نامه سه جانبه همکاری جهاد کشاورزی، پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان ، موفقیت امروز مراکز رشد کشاورزی را مرهون تلاش جمعی این مجموعه ها برشمرد و افزود: تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا با افزایش سطح فناوری در بخش کشاورزی به توسعه این بخش کمک کنیم.
وی حضور موثر در نمایشگاه های داخلی و خارجی، برگزاری همایش ها و نشست های تخصصی در زمینه آشنایی فارغ التحصیلان دانشگاهی با ساختار مراکز رشد و برگزاری جلسات توجیهی با دانشجویان مراکز آموزش عالی استان را از اقدامات انجام گرفته در مرکز رشد کشاورزی بیان کرد و گفت: طرح ساخت دستگاه کارنده نخود، طرح ساخت دستگاه کار کشت مستقیم، طرح ساخت دستگاه چای ساز کمپوست، طرح تولید بذرهای سیب زمینی و طرح تولید نشاء گوجه فرنگی به روش نیمه مکانیزه از مهمترین طرح های در حال اجرا در مرکز رشد کشاورزی محسوب می شوند.    
بادکو در خاتمه با اشاره به فعالیت های برون مرزی پارک علم و فناوری از قریب الوقوع بودن افتتاح دفتر این مجموعه در اقلیم کردستان عراق خبر داد و گفت: باید از بازار مناسب عراق در بخش های مختلف نهایت بهره مندی را به عمل آورد که این کار مستلزم برنامه ریزی دقیق در این زمینه است.

سومین جلسه فناوری کشاورزی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه صبح روز یکشنبه12 تیر ماه 1390 با حضور روسای پارک علم و فناوری، سازمان جهاد کشاورزی، مرکز تحقیقات و معاونین ادارات و سازمان های مرتبط با بخش کشاورزی و صاحب نظران به عنوان اعضای این کارگروه در سالن جلسات حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.ح/الف

٠٩:٠١ ١٥/٠٤/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد