برگزاری همایش سلول های بنیادی و کاربردهای آن به همت جهاددانشگاهی زنجان
رئيس جهاددانشگاهي استان زنجان با بيان اينكه ويژگيهاي اين مركز، ورود به عرصههاي تجربه نشده است، گفت: اين نهاد علمي فرهنگي در حوزه پژوهشي با پرهيز از موازيكاري بهدنبال ورود به مباحثي است كه تا به حال هيچ مركز علمي ـ پژوهشي، جرأت ورود به آن را نداشته است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان زنجان، مهدي عباسي در همايش سلولهاي بنيادي و كاربردهاي آن كه صبح امروز در محل سالن همايشهاي روزبه برگزار شد، با بیان این مطلب، اظهار کرد: تأسیس پژوهشگاه رويان، يكي از مصاديق اين تفكرات است كه با تلاش مرحوم كاظميآشتياني به بار نشست و امروز به يكي از عرصههاي افتخار ايران اسلامي تبديل شده است.
وي با اشاره به اينكه جهاددانشگاهي در چهار حوزه پژوهشي، آموزشي، فرهنگي و اشتغال دانشآموختگان فعاليت ميكند، افزود: اين مركز با 3 پژوهشگاه، 17 پژوهشكده و 821 گروه پژوهشي در حوزه پژوهش فعال است.
عباسي از فعاليت 12 مركز فرهنگي در اين نهاد عمومي غيردولتي خبر داد و گفت: خبرگزاري دانشجويان ايران، خبرگزاري قرآني ايران، مركز افكارسنجي مركز گردشگري ايران و چندين مركز فرهنگي ديگر با هدف ارتقاء فرهنگي كشور آغاز به كار كردهاند.
رئيس جهاددانشگاهي استان زنجان با بيان اينكه اين مركز تنها نهاد دانشگاهي غيرانتفاعي است كه در مقطع PHD دانشجو ميپذيرد، اظهار كرد: در حال حاضر بيش از 30 هزار دانشجو در مراكز علمي كاربردي جهاد مشغول به تحصيلاند كه نسبت به ساير مراكز علمي ـ كاربردي رتبه بيسابقهاي است.
عباسي در ادامه از اعلام دو خبر مسرتبخش از سوي جهاددانشگاهي تا پايان سالجاري خبر داد و گفت: مركز علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي زنجان با 2 هزار و 300 دانشجو بزرگترين مركز علمي ـ كاربردي استان است كه تا پايان سال تعداد دانشجويان را به 4 هزار نفر افزايش خواهد داد.
وي با اشاره به اينكه جهاددانشگاهي يك نهاد عمومي غيردولتي است، خاطرنشان كرد: حضور پژوهشگران در اين جمع، نه تنها مانعي ندارد، بلكه به شدت از سوي اين مركز حمايت ميشود.
عباسي با بيان اينكه تدوين سند توسعه اشتغال استان، يكي از مهمترين كارهاي جهاددانشگاهي است، خاطرنشان کرد: اميدواريم با مساعدت همه اقشار جامعه خصوصاً جامعه پزشكي استان، شاهد تدوين بينقص اين سند باشيم.
١٤:١٢ ٠٨/٠٥/١٣٩٠