١٠:٢٣ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان:
41درصد از کاربران اصفهانی اطلاعات فیس بوک را اشتباه می‌دانند

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان از نتیجه مطالعه و تحقیقی مبنی بر بررسی میزان و نحوه‌ مشارکت و استفاده شهروندان اصفهانی از شبکه اجتماعی فیس‌بوک خبر داد.

سعید نیکخواه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه اصفهان، اظهار کرد: 72 درصد شهروندان اصفهانی از شبکه جهانی اینترنت استفاده می‌کنند که از این تعداد 1/29 درصد عضو شبکه اجتماعی فیس بوک هستند.

وی  با بیان اینکه با آغاز عصر جدید، ارتباطات الکترونیک جایگزین ارتباطات شفاهی و مکتوب شده است، گفت: با گسترش ارتباطات الکترونیک در جامعه، نیاز به استفاده از اینترنت و خدمات آن رو به افزایش است.

نیکخواه افزود: رشد فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی در فضای اینترنت امکاناتی را در اختیار افراد در سرتا سر جهان قرار داده است و کاربران را قادر می‌سازد تا با سایر افراد در هر جای دنیا ارتباط بر قرار کرده و به تبادل اطلاعات و ارتباطات بپردازند.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان تصریح کرد: کارگروه تحقیقات کمی مرکز پژوهشی علوم انسانی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان (رستا) در مطالعه و تحقیقی‌ به بررسی میزان و نحوه‌ مشارکت و استفاده شهروندان اصفهانی در شبکه اجتماعی فیس‌بوک پرداخته است.

نیکخواه بیان کرد: این تحقیق به شیوه پیمایش و از میان 500 نفر از شهروندان اصفهانی با سن بالای 10 سال در مناطق مختلف شهر انجام شده است.

وی در خصوص نتایج به دست آمده از این تحقیق خاطر نشان کرد:  72 درصد شهروندان اصفهانی از شبکه جهانی اینترنت استفاده می‌کنند که از این تعداد 1/29 درصد عضو شبکه اجتماعی فیس بوک هستند.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اضافه کرد: حدود 3/51 درصد کاربران شبکه اجتماعی فیس‌بوک، روزانه بیش از یک ساعت از این شبکه استفاده می‌کنند.

نیکخواه گفت: براساس این تحقیق، بیشتر افراد عضو شبکه اجتماعی فیس بوک به منظور تبادل اطلاعات و ارتباطات، سرگرمی وگذراندن اوقات فراغت از این شبکه استفاده می‌کنند و تمایل به فعالیت‌های سیاسی در این مکان مجازی درمیان کاربران کم‌تراست.

وی اظهار کرد: 41درصد از کاربران اصفهانی فیس بوک معتقدند، اطلاعات این شبکه اجتماعی اشتباه و سطحی است، ولی در عین حال 54 درصد محیط فیس بوک را برای تبادل آزاد اندیشه‌ها مناسب می‌دانند.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با بیان اینکه حدود 70 درصد کاربران این شبکه روابط ایجاد شده در فیس بوک را سودمند می‌دانند، افزود: بیش از 60 درصد این افراد معتقدند، با عضویت و استفاده از شبکه اجتماعی فیس بوک ارتباطات آنها با اقوام و دوستانشان بیشتر شده است.

 

١٠:٠١ ١٩/٠٥/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد