٠٨:٥٠ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
مقاله «اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی در بسته‌بندی تجزیه پذیر بر پایه ایزوله پروتئینی آب پنیر» توسط گروه پژوهشي فرآوري مواد غذايي جهاددانشگاهي مشهد در ISI نمایه شد

مقاله «اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی در بسته‌بندی تجزیه پذیر بر پایه ایزوله پروتئینی آب پنیر» توسط گروه پژوهشي فرآوري مواد غذايي جهاددانشگاهي مشهد در ISI نمایه شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد مشهد، مقاله «اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی در بسته‌بندی تجزیه پذیر بر پایه ایزوله پروتئینی آب پنیر» توسط گروه پژوهشي فرآوري مواد غذايي پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي جهاددانشگاهي مشهد در ISI نمایه شد.


مهندس شهرام بیرقی طوسی عضو گروه پژوهشي فرآوري مواد غذايي پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي جهاددانشگاهی واحد مشهد، گفت: امروزه استفاده بي‌رويه از پلیمرهاي غيرقابل تجزيه به يک مشکل بزرگ زيست محيطي تبديل شده و بر اين اساس توسعه بسته‌بندي‌هاي تجزيه‌پذير مورد توجه قرار گرفته‌ است. از سويي توجه و علاقه فزاينده به استفاده از مواد طبيعي به جاي افزودني‌هاي سنتزي در مواد غذايي باعث شده است تا مطالعات زيادي روي اسانس‌ها و عصاره‌ها صورت گيرد.
وی افزود: تحقيقات نشان مي‌دهد از مواد ضدميكروبي طبيعي مي‌توان به منظور كنترل ميكروارگانيسم‌هاي نامطلوب در سطح موادغذايي در ساختمان فيلم‌هاي خوراكي تجزيه‌پذير جهت ‌بسته‌بندي موادغذايي استفاده کرد. به اين ترتيب توليد بسته‌بندي قابل تجزيه‌ فعال ضدميکروبي حاوي ترکيبات طبيعي مي‌تواند علاوه بر رفع مشكلات زيست‌محيطي باعث تسهيل شرايط نگهداري و افزايش زمان ماندگاري موادغذايي گردد.
مهندس بیرقی طوسی به انجام طرح توليد آزمایشگاهی «بسته‌بندی ضد ميکروبي بر پايه ایزوله پروتئینی آب پنیر» در گروه پژوهشی فرآوری موادغذایی در جهاددانشگاهی مشهد اشاره کرد و گفت: در اين تحقيق بسته‌بندي بر پايه ایزوله پروتئيني آب پنير توليد گرديد و اثر ضدميكروبي اسانس آويشن شيرازی استفاده شده در آن بر چهار گونه باكتري بيماري‌زا شامل: استافيلوكوكوس اورئوس، باسيلوس سرئوس، اشرشيا كلي و سالمونلا انتريتيديس مورد بررسي قرار گرفت.
وی اظهار داشت: نتايج حاصل نشان داد كه بسته‌بندی‌هاي حاوي اسانس آويشن شيرازي به ويژه بر باکتری‌های مورد مطالعه، اثر ضد ميكروبي بيشتري از خود نشان مي‌دهند.
همچنین كاربرد اسانس آويشن شيرازي به عنوان يك افزودني طبيعي در توليد بسته‌بندی‌های ضد ميكروبي تهيه شده از ايزوله پروتئيني آب پنير، جهت بسته‌بندي مواد غذايي مي‌تواند مناسب باشد.

١٠:٥٨ ٢٦/٠٥/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد