٠٩:٠٦ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
معاون پژوهش و فناوري جهاددانشگاهي:
طراحي و تدوين چتر دفاعي سايبري براي بخش‌هاي مختلف و به ويژه صنايع مهم راهبردي كشور، راهكاري اساسي و راهگشا است

همايش ملي دفاع سايبري پنجم و ششم بهمن‌ماه جاري به همت پژوهشكده فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي و با همكاري سازمان پدافند غير عامل برگزار مي‌شود.

به گزارش ايسنا،دكتر سعيدقاضي مغربي - معاون پژوهش و فن‌آوري جهاد دانشگاهي و دبير علمي اين همايش درنشست خبري صبح امروز كه در دفتر مركزي جهاددانشگاهي برگزار شد، تدوين نظام جامع دفاع سايبري را از الزامات اساسي كشور در حوزه دفاع و امنيت سايبر بيان كرد و گفت: در تدوين محورهاي اين همايش تلاش بر اين بوده تا موضوعات به گونه‌اي ارائه شود كه به واسطه آن محققان و متخصصان با ارائه نتايج تحقيقات خود نيازهاي دانشي مورد نياز تدوين اين نظام را فراهم كرده كه اميدواريم اين مهم تحقق يابد.

وي به ضرورت و اولويت بالاي موضوع همايش و تحقق اهداف آن پرداخت و تاكيد كرد: در حال حاضر دولت آمريكا سند تدابير عمليات سايبري خود براي سال‌هاي 2016 تا 2028 را منتشر كرده كه بخش قابل توجه اين سند به شرح و بررسي جنگ‌هاي الكترونيكي، عمليات شبكه‌هاي رايانه‌يي و سايبر مي‌پردازد.

قاضي مغربي در ادامه تاكيد كرد:‌ به نظر مي‌رسد طراحي و تدوين چتر دفاعي سايبري براي بخش‌هاي مختلف و به ويژه صنايع مهم راهبردي كشور، راهكاري اساسي و راهگشا باشد كه يكي از اقدامات مناسب جهت تبيين و استخراج راهكارهاي تدوين اين چتر دفاعي، گردهمايي خبرگان و فراهم كردن زمينه هم انديشي ايشان است.

١٨:١٨ ٢٣/٠٦/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد