/توسط جهاد دانشگاهی وبا همکاری جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه رازی/
اولین مدرسه شناختی غرب کشور در کرمانشاه راه اندازی شد
اولین مدرسه شناختی غرب کشور از سوی جهاد دانشگاهی وبا همکاری جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه رازی در استان کرمانشاه راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی کرمانشاه اولین مدرسه شناختی غرب کشور با حضور جمعی از مسئولین پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه، اعضای هیات علمی دانشگاه رازی و پژوهشگاه علوم شناختی ایران و با حضور پر رنگ جمعی از والدین دانش آموزان، افتتاح شد.
راه اندازی این مدرسه شناختی مقدمه ای است برای ایجاد پارک علمی کودکان توسط پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی در کرمانشاه که از مصوبات دور سفر سوم رییس جمهور و هیات دولت به استان می باشد.
در مراسم افتتاحیه این مدرسه، مهندس رضا رحیمی- قائم مقام پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه- اظهار داشت: امروزه در دنیا تلاش می شود تا خلاقیت و نوآوری و آموزش های لازم از دوران کودکی در افراد نهادینه شود.
وی ادامه داد: پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه از سال 1386 در استان فعالیت خود را در زمینه نوآوری و کمک به تجاری سازی ایده های فناورانه آغاز نمود و تاکنون بیش از 80 واحد فناور مورد حمایت این مجموعه قرار گرفته اند و امیدواریم با افتتاح نخستین مدرسه شناختی غرب کشور بتوانیم گام مهمی را در شکوفا کردن استعدادهای دانش آموزان برداریم به گونه ای که روزی افراد تربیت شده در این مدارس با ایده های نوآورانه خود به پارک علم و فناوری وارد شوند.
رحیمی تصریح کرد: در این مدرسه هوش های چندگانه دانش آموزان تقویت می شود و سعی بر این است که امکان بازی، یادگیری و دیدن به طور همزمان فراهم باشد و از این طریق بتوانیم گام مهمی در توسعه فرهنگی شهر برداریم.
وی در پایان گفت: در راه اندازی این مدرسه اساتید دانشگاه رازی و پژوهشکده علوم شناختی ایران و همچنین اداره کل آموزش و پرورش استان همکاری خوبی با مجموعه جهاد دانشگاهی داشته اند که از تمامی آنان قدر دانی می نماییم.
دکتر یلدا دلگشایی عضو پژوهشگاه علوم شناختی ایران نیز در این مراسم، گفت: هدف از راه اندازی مدرسه شناختی تغییر در شیوه های آموزشی است.
وی ابراز داشت: ویژگی اصلی مدرسه های شناختی نسبت به سایر مدارس در این است که این مدرسه با تفکر سر و کار دارد و مهارت های تفکر از طریق مشارکت بر اساس ساختن دانش و اکتشاف کار می کند.
وی تصریح کرد: طرح اصلی این گونه مدارس، مدرسه زندگی است و تلاش می شود دانش آموزان از امکانات و کلاس های جنبی آموزش خلاق ازجمله سفالگری، زبان انگلیسی، باغبانی، موسیقی، ژیمناستیک، نجوم و هنر بهره مند گردند.
دلگشایی گفت: امروزه در همه دنیا از شیوه های جدید شناختی برای آموزش استفاده می شود این درحالی است که هنوز شیوه های قدیمی رفتارگرایی در مدارس ما اجرا می شود.
وی افزود: هدف از راه اندازی مدرسه شناختی تغییر در شیوه های آموزشی است.
مراسم افتتاح این مدرسه با برنامه های جنبی و حاشیه های زیبایی نیز همراه بود از جمله اینکه اکثر والدین حاضر در برنامه برای اینکه شادمانی و علاقه خود را برای حضور فرزندان خود در یک مدرسه با شیوه های آموزشی متفاوت از روش های مرسوم نشان دهند با گل و شیرینی به استقبال مربیان مدرسه آمده بودند.
همچنین در ابتدای برنامه کودکان به همراه مربیان خود و در یک فضای صمیمی به قرائت سرود ملی جمهوری اسلامی پرداختند.
از دیگر برنامه ها می توان به اجرای نمایش عروسکی توسط دو تن از مربیان مدرسه اشاره کرد که مورد استقبال دانش آموزان قرار گرفت.
گفتنی است،مدرسه شناختی مهرگان کرمانشاه در پایه های پیش دبستانی (دختران و پسران) و پایه اول ابتدایی (پسران) با امکانات و کلاس های جنبی آموزش خلاق تا دهم مهر ماه از واجدین شرایط ثبت نام به عمل می آورد.ظرفیت پذیرش در این مرحله در هر پایه 15 نفر و در مجموع 30 نفر خواهد بود.#
٠٩:٣٦ ٠٦/٠٧/١٣٩٠