اعضاي جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل در قالب اردوي بازديد از مجتمع تحقيقاتي جهاددانشگاهي با رئيس اين مجتمع ديدار كردند.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واتحد استان اردبيل، در اين نشست صميمي دكتر حاجي تاروردي رئيس مجتمع تحقيقاتي جهاددانشگاهي با اشاره به ايجاد اين مجتمع گفت: طرح ايجاد اين مجتمع در سال 1365 ارائه گرديد و تأسيس آن به عنوان طرح جامع تحقيقاتي در سال 1366 به تصويب رسيد .
وي افزود: وسعت اين مجتمع 88 هكتار است كه 46 هزار متر مربع از آن بصورت مسقف بوده و 15 هكتار نيز به اراضي كشت گياهان دارويي و 14700 متر مربع نيز به فضاي گلخانه اي اختصاص يافته است .
حاجي تاروردي ادامه داد: ماموريت هاي اين مجتمع در بخش تحقيقاتي انجام مطالعات، بررسي هاي آزمايشگاهي و انجام مراحل پايلوت و نيمه صنعتي، در بخش فرهنگي، اجراي اردو هاي فرهنگي تربيتي، و در بخش آموزشي نيز برگزاري دوره هاي آموزشي پايان نامه تحصيلات تكميلي و طراحي و اجراي كارگاه هاي آموزشي است .
وي پژوهشكده توسعه صنايع شيميايي، پژوهشكده گياهان داروي، پژوهشكده برق و الكترونيك، و پژوهشگاه رويان را از جمله پژوهشكدهاي مستقر در اين مجتمع عنوان كرد و گفت: پارك علم و فناوري البرز، مركز رشد گياهان دارويي، واحد علوم پزشكي ايران، مركز مهندسي ساخت دكل هاي حفاري، مركز مبدل ها و منابع تغذيه واحد علم وصنعت، كارگاه مكانيك واحدعلم وصنعت، از جمله 10 واحد مستقر در اين مجتمع است .
رئيس مجتمع تحقيقاتي جهاددانشگاهي در ادامه برنامه و پژوهش هاي در دست اجراي اين مجتمع را تشريح كرده گزارش كاملي از بخش هاي مختلف آن ارائه داد.
در ادامه اين نشست رئيس جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل نيز به ارائه گزارشي از فعاليت هاي انجام شده در جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل پرداخت .
اكبر قاسمي در سخناني با اشاره به برخورداري واحد استان اردبيل از نيروهاي جوان گفت: در آغاز دهه چهارم فعاليت هاي جهاددانشگاهي، واحد اردبيل از نيروهاي علاقمند و خلاقي برخوردار است كه در چهار حوزه فرهنگي، آموزشي، پژوهشي و اشتغال فعاليت دارند.
وي افزود: اردوي هلجرد به منظور آشنايي جهادگران اردبيل با چكيده اي از فعاليت هاي ناب جهادي انجام مي يابد تا آنان براي ادامه مسير فعاليتي خود از روحيه و انگيزه اي دوچندان برخوردار گردند.
قاسمي به فعاليت هاي پژوهشي جهاددانشگاهي اردبيل در قالب مراكز خدمات تخصصي مطالعات شهري و بازاريابي و مركز خدمات تخصصي بيو تكنولوژي محصولات كشاورزي اشاره كرد و اذعان داشت: در اين حوزه توانستيم امسال اولين اطلس گردشگري كشور را با مشاركت سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي به مرحله رونمايي برسانيم كه اثري بسيار ارزشمند محسوب مي گردد.
وي ادامه داد: در اين حوزه مزرعه تحقيقاتي گياهان دارويي را در كشت و صنعت مغان راه اندازي كرديم كه در آن به چگونگي رشد و خاصيت هاي گونه هاي بومي و سازگاري گونه هاي نادر پرداخته مي شود.
رئيس جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل به راه اندازي مركز درمان ناباروري و تحقيقات سلول درماني با هزينه اي بالغ بر 10 ميليارد ريال در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: با انجام اقدامات و برگزاري كارگاه هاي متعدد در اين مركز در سالجاري شاهد گسترش فعاليت ها در اين مركز بوده و در كنار آن پيگير راه اندازي مجتمع تحقيقاتي سلول هاي بنيادي در شهر توريستي سرعين نيز مي باشيم.
وي به فعاليت هاي آموزشي در اين واحد اشاره كرد و خاطرنشان كرد: دوره هاي آموزشي در مركز آموزشي كوتاه مدت از اقبال عمومي خوبي برخوردار است و مركز آموزش هاي كاركنان دولت نيز توانسته است جايگاه مطلوبي را براي خود در بين دستگاههاي اجرايي و دولتي باز نمايد.
قاسمي با اشاره به فعاليت يكساله مركز اموزش علمي كاربردي جهاددانشگاهي شعبه اردبيل گفت: اين مركز در حال حاضر با 250 نفر دانشجو در 4 رشته فعال است كه در آينده با افزايش 4 رشته ديگر تعداد دانشجويان آن نيز افزايش يافته و فعاليت هاي آن توسعه مي يابد.
وي به فعاليت هاي واحد اردبيل در حوزه اشتغال نيز اشاره كرد و گفت : با برگزاري دوره هاي كارآفريني رايگان براي جوانان و دانشجويان و برگزاري جشنواره ايده هاي برتر كسب وكار توانسته ايم در اين زمينه نيز موفقيت هايي را كسب نماييم.
رئيس جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل در بخش ديگري از سخنان خود فعاليت هاي فرهنگي را مولفه اصلي ارتباط با دانشگاههاي استان دانست و اظهار داشت: در حوزه فرهنگي با فعال نمودن مراكز ديني و قرآني و بهره مندي از دو خبرگزاري فعال ايسنا و ايكنا توانسته ايم حركت هاي مطلوبي را آغاز نماييم.
وي با اشاره به برگزاري موفق دومين جشنواره ملي مطالعات قرآني دانشجويان در استان اردبيل افزود: در سالجاري نيز اين آمادگي وجود دارد كه جشنواره سوم را با ويژگي هاي مناسبي به مرحله اجرا در آوري.
قاسمي از برگزاري كارگاههاي ميان رشته اي قرآن كريم در دانشگاههاي استان خبر داد و اذعان داشت: برنامه ها و مسابقات فاخر فرهنگي براي دانشجويان و اعضاي جهاددانشگاهي و خانواده هاي آنان در نظر گرفته شده است كه در مناسبت هاي مختلف اجرايي مي گردد.
رئيس جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل با بيان اينكه در 3 دانشگاه بزرگ استان دفاتر اين نهاد فعال است، گفت: اين دفاتر با رويكرد فرهنگي و آموزشي ارتباط بين جهاد و دانشگاه را محكم تر نموده و در جذب دانشجويان علاقمند فعال هستند.
قاسمي با قدرداني از فعاليت هاي ناب در مجتمع تحقيقاتي جهاددانشگاهي و تحسين اراده جهادگران افزود: با تحقق برنامه هاي فرهنگي، آموزشي و پژوهشي تلاش مي نماييم فعاليت هاي اين نهاد در استان اردبيل را در شان نام آن گسترش دهيم.
در ادامه اين نشست اعضاي جهاددانشگاهي استان اردبيل نيز به بيان نقطه نظرات خود پرداخته و سوالات خود را نيز مطرح نمودند.
در پايان اين نشست رئيس جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل با اهداء لوح تقديري از همكاري ها و زحمات دكتر حاجي تاروردي رئيس مجتمع تحقيقاتي جهاددانشگاهي قدرداني نمود.#