٠٢:٠٤ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
استاندار مازندران خبر داد:
انتخاب جهاد دانشگاهی به عنوان دبیر ستاد گیاهان دارویی استان

استاندار مازندران جهاد دانشگاهی  را به عنوان دبیر ستاد گیاهان دارویی در استان انتخاب كرد.

 به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي مازندران : سید علی اکبر طاهایی صبح روز 18 آبان ماه در جلسه ستاد گیاهان دارویی که در استانداری استان برگزار شد با اشاره به اینکه فلسفه تشکیل جهاد دانشگاهی بهره برداری ازپتانسیل علمی تولید شده توسط دانشگاه ها است اظهارداشت: جهاد دانشگاهی باید حلقه اتصال میان دستگاه ها و دانشگاه ها باشد.

وی خاطرنشان کرد:جهاد دانشگاهی نباید به موازات و دربرابر دانشگاه ها  قرار گیرد بلکه باید برآیند و خروجی دانشگاه ها را به کارگیری کند.

در اين جلسه كه نمايندگان مركز تحقيقات كشاورزي ، جهادكشاورزي ،دانشگاه پزشكي بابل و ساري و... حضور داشتند 5 مركز متولي كار بروي گياهان داروئي در استان گزارش عملكرد خود در اين حوزه را ارائه نمودندكه استاندار مازندران با اشاره به انتخاب جهاد دانشگاهی مازندران به عنوان دبیر ستاد گیاهان دارویی در استان گفت: جهاد دانشگاهی باید فعالیت های پراکنده در زمینه گیاهان دارویی را به صورت متمرکزی سروسامان دهد.

او ضمن ارزيابي عملكرد دستگاههاي درگير با بحث گياهان داروئي ، خواستار ورود جدی تر جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران به بحث گیاهان دارویی گرديد و افزود: وجود بیش از 7 هزار فارغ التحصیل رشته های کشاورزی و منابع طبیعی در استان یک ظرفیت محسوب می شود که می توان آن را به عنوان راهبرد مطرح کرد.

وی یاداور شد:خوشبختانه در داروخانه های استان محصولات و فرآورده های گیاهی عرضه می شود که در جامعه نیز با استقبال خوبی مواجه شده است.

استاندار مازندران گفت: در حال حاضر استفاده از فراورده های گیاهی افزایش یافته و ضرورت تولید ان در جامعه احساس می شود.

طاهایی خاطرنشان کرد: برخی از گیاهان نادر مازندران در معرض و خطر نابودی و انقراض هستند که باید در این خصوص چاره اندیشی جدی صورت گیرد.

وی اظهارداشت:بر روی عرصه های بین درختی مازندران نیز باید کار شود و مرکز تحقیقات و جهاد کشاورزی جدی تر در این زمینه ورود پیدا کنند .

وی ادامه داد: جهاد کشاورزی مازندران پراکنش  جغرافیایی دانش آموختگان استان را مشخص و شناسایی کنند که  از آنها می توان در قالب مشاغل خانگی بکارگیری کرد.

استاندار مازندران افزود: با یک سری آموزشهای پودمانی می توان اطلاعات داشن آموختگان را تجهیز و تقویت کرد و از پتانسیل این افراد بهره مند شد.

وی با توجه به اینکه موضوع اشتغال دانش آموختگان یکی از دغدغه هایي است که جهاد دانشگاهی مازندران آن را دنبال می کند گفت: می توان از این ظرفیت در زمینه گیاهان دارویی بهره ببریم.

استاندار مازندران یادآور شد: باید از فرصت 4 سال و چند ماه باقی مانده از برنامه پنجم توسعه بهره مند شویم و نگاه برنامه ای داشته باشیم تا حسن استفاده را ببریم.

طاهایی تصریح کرد: می توان از ظرفیت های موجود مازندران در چهارچوب صنعت استفاده کرد.

وی با اشاره به فرصت خوب حاصل شده در دولت دهم گفت: باید از فرصت ها و ظرفیت هاي این دولت به خصوص از دستاوردهای نخبگان بهره لازم و کافی را ببریم.

٠٨:٠١ ٢٢/٠٨/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد