٢١:٢١ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
کاشت گياهان دارويي در10 هکتار از زمين‌هاي ايلام

مدير پژوهشي جهاددانشگاهي واحد ايلام فعاليت‌هاي ستاد راهبردي گياهان دارويي را در استان مثبت ارزيابي کرد و گفت: با مديريت استانداري بر اين ستاد و حمايت‌هاي معاونت فناوري رياست جمهوري شاهد تحقق اشتغال‌آفريني در اين زمينه باشيم.

 به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحداستان ایلام مهندس حيدر مفتاحي‌زاده، اظهار کرد: براي ايجاد اشتغال و رفع معضل بيکاري بايد متناسب با شرايط هر منطقه به ايجاد اشتغال پرداخت که فعاليت در حوزه گياهان دارويي بهترين بستر براي ايجاد اشتغال در استان ايلام است. وي با بيان اينکه هرهکتار کشت گياهان دارويي بطور متوسط 78 نفر اشتغال‌زايي دارد، تصريح کرد: با وجود زمين‌هاي مستعد و تناسب آب و هوايي با گونه‌هاي مختلف از گياهان دارويي مي‌توان با پرداختن به اين کار و نظارت دقيق بر فعاليت فعالان اين حوزه، به دغدغه‌هاي مردم و مسوولان در مورد ايجاد اشتغال جواب داد. مدير پژوهشي جهاددانشگاهي واحد ايلام فعاليت‌هاي ستاد راهبردي گياهان دارويي را در استان مثبت ارزيابي کرد و گفت: با مديريت استانداري بر اين ستاد و حمايت‌هاي معاونت فناوري رياست جمهوري شاهد تحقق اشتغال‌آفريني در اين زمينه باشيم.

 مفتاحي‌زاده با اشاره به اينکه مرحله آزمايشي کاشت30 گونه گياه دارويي در استان به پايان رسيده است و در اين مرحله نتايج خوبي کسب شده است از کاشت گياهان دارويي در حد10 هکتار در استان ايلام خبر داد. وي با بيان اينکه بعد از مطالعات انجام گرفته در طول 2 سال گذشته نتايج خوبي در اين زمينه کسب شده است، تصريح کرد: در مراحل کلي کاشت، داشت، برداشت، بسته‌بندي و بازاريابي از متقاضيان حمايت خواهد شد. مديرپژوهشي جهاددانشگاهي واحد ايلام به اهميت مشاغل خانگي در ايجاد اشتغال پايدار در استان اشاره کرد و گفت: فعاليت در زمينه گياهان دارويي بهترين گزينه براي ترويج اين نوع از اشتغال است و زنان خانه‌دار و علاقه‌مند مي‌توانند اين فعاليت‌ها را با کمترين امکانات انجام دهند. وي انجام فعاليت‌ها در اين مشاغل را درسه حوزه توليد و تکثير گياهان در فضاي باغچه‌اي، عرقيجات و اسانس‌گيري بعنوان يکي از صنايع کوچک، بسته‌بندي و بازاريابي عنوان کرد و گفت: با همکاري کميته امداد امام خميني(ره) براي مددجويان اين رشته برگزار شده است و به مددجويان پس از گذراندن دوره گواهينامه پايان دوره اعطا مي‌شود.

 مفتاحي‌زاده با بيان اينکه شرکت‌کنندگان در اين دوره از طريق تسهيلات کميته امداد بکار مشغول خواهند شد، تصريح کرد: جهاددانشگاهي بعنوان دبير ستاد راهبردي گياهان دارويي در استان در تمامي مراحل کار توليد گياهان دارويي برکار داوطلبان نظارت خواهد کرد. وي با اشاره به نقش تعاوني‌هاي دانش‌بنيان در ايجاد اشتغال از تاسيس اولين تعاوني دانش‌بنيان در استان در زمينه گياهان دارويي خبر داد و ابراز اميدواري کرد جهاد دانشگاهي با استفاده از نيروهاي متخصص و استعدادهاي بالقوه استان گامي مهم در جهت اشتغال استان بردارد.

٠٨:٤٣ ٠٢/٠٩/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد