٠٠:٣١ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
در نشست مشترک جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان و محیط زیست مطرح شد:
آمادگی جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان جهت گسترش خدمات پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی به محیط زیست استان

در نشست مشترک جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان و محیط زیست مطرح شد: آمادگی جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان جهت گسترش خدمات پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی به محیط زیست استان رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در دیدار با مدیرکل محیط زیست استان، از آمادگی جهاد دانشگاهی بر گسترش خدمات پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی با محیط زیست خبر داد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي سيستان و بلوچستان، عباس صفدری رئیس اين واحد دراین دیدار گفت: جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان آمادگی گسترش فعالیت های پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی را در راستای حفظ محیط زیست استان دارد.

صفدری بیان کرد: موضوع محیط زیست مسئله ای است که همه باید به آن توجه خاص داشته باشند. وی اظهار داشت: سیستان و بلوچستان دارای پتانسیل های فراوان زیست محیطی از جمله گونه های مختلف گیاهی، جانوری و دریایی است که باید با برنامه ریزی و حفاظت همه جانبه مانع از تخریب این نعمات خدادادی شد. وی افزود: اطلاع رسانی درست و به هنگام از محیط زیست استان به مردم می تواند کمک قابل ملاحظه ای در ترویج فرهنگ حفظ زیست محیط در بین مردم داشته باشد. رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان با اشاره به فعالیت های موفق جهاد دانشگاهی استان در عرصه های مختلف علمی و پژوهشی، اطلاع رسانی، تحقیقاتی، آموزشی و فرهنگی گفت: امروز جهاد دانشگاهی حرکتی عظیم و گامهای موثر در مرزهای دانش برداشته است. صفدری خاطر نشان کرد: دستیابی جهاد دانشگاهی به توفیقات علمی و تحقیقاتی در چند سال اخیر موجب شده تا بتوان گامهای موثری در زمینه های توسعه علمی، اقتصادی، فرهنگی و آبادانی کشور برداشت. همچنین در این دیدار مدیر کل محیط زیست سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط خاص اقلیمی خود، از محیط زیست بی نظیری برخوردار است که متاسفانه هنوز این پتانسیل ها به مردم به خوبی شناسانده نشده است. به گفته خسرو افسری تا کنون در بحث ریزگردها و حفظ تالاب ها در استان تصمیمات خوبی گرفته شده است که در صورت تامین اعتبار می توان کمک قابل ملاحظه ای به حفظ محیط زیست استان کرد. وی بیان کرد: طرح شبیه سازی هامون اطراف کوه خواجه از فعالیت های دیگر محیط زیست استان، در منطقه سیستان در راستای جذب پرندگان مهاجر و حفظ گونه های گیاهی و جانوری است. مدیر کل محیط زیست استان ضمن ابراز خرسندی از این نشست گفت: امید است در آینده نزدیک بتوان از توانمندیهای جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در زمینه اجرای فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی و آموزشی در حفظ محیط زیست بهره مند شویم.

٠٧:٢٨ ١٩/٠٩/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد