بازدید مشاور وزير بهداشت در امور خيرين سلامت از پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی
مشاور وزير بهداشت در امور خيرين سلامت در بازدید از بخش های مختلف پژوهشی و درمانی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی را از نعمات و بركات جاري انقلاب اسلامي دانست و گفت: نيروي انساني پژوهشكده سرطان پستان، سرمايه اصلي اين مجموعه است كه با كمك خيرين و توانمندي آنها مي توان در جهت رفع نيازهاي درماني مناطق محروم گام برداشت.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، سيد رضا نيري رييس سابق كميته امداد امام خميني در این بازديد اظهار داشت: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و با هدايت و رهنمود امام خميني(ره) و در طول اين 33 سال خداوند نعمات و بركات فراواني را در تمام شئون به ما عنايت داشته كه نمونه بارز آن مسئله انرژي هسته است كه مستمسكي براي خارجي ها شده است.
وي افزود: در كنار اهميت موضوع انرژي هسته اي آنچه خارجي ها را نگران كرده موضوع پرورش و تربيت نيروي انساني و توانمند است كه به حق اين نيروي متخصص همواره موجب كرامت و شرافت ملت ما شده است و پرچم افتخار اين كشور را در دنيا به اهتزاز درآورده است.
مشاور وزير بهداشت در امور خيرين سلامت، جهاد دانشگاهي را از جمله بركات جاري انقلاب اسلامي دانست و ادامه داد: اين مجموعه به حق در تمام اين مدت در شهر يا روستا، دانشگاه و امروز هم در بخش درمان، آموزش و پژوهش منشا اثربخشي و خير براي كشور بوده است.
مديركل بنياد نيكوكاري فردوس با اشاره به فعالیت های مثمرثمر پژوهشكده سرطان پستان اظهار داشت: اين مجموعه بسيار پر خير و بركت است و من افسوس مي خورم كه چرا برخی مسئولين از وجود اين مجموعه مطلع نيستند تا بيشتر به اين مجموعه خدمت كنند و با ایجاد بستر لازم براي استفاده مردم، از توان و تخصص موجود در اين حوزه استفاده كنند.
مدير عامل موسسه عترت فاطمي از برقراری تفاهم نامه همكاري هاي مشترك در قالب برنامه هاي حمايتي از اين مجموعه خبر داد و گفت: ما در حد توان ديگر خيرين را با اين مجموعه آشنا مي كنيم تا آنها بستر هاي لازم براي استفاده مردم را ايجاد كنند.
حاج آقا نيري تصريح كرد: نيروي انساني سرمايه هاي اين مجموعه هستند و با توجه به توانمندي كه دارند ما به كمك خيرين بايد شرايط توسعه آنها و ارائه خدمات به مناطق كم برخوردار و بي بضاعت فراهم كنيم.
رييس سابق كميته امداد امام خميني خاطر نشان كرد: توان علمي و آموزشي متخصصان جهاد دانشگاهي بسيار زياد است كه بايد در سراسر كشور منتشر شود.
همچنین در ابتداي اين بازديد دکتر حسین بختو رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران از نظر تعداد پرسنل و خدمات یکی از بزرگترین واحدهایی است که در سطح کشور فعالیت می کنند و یکی از فعال ترین بخش های آن، پژوهشکده سرطان پستان است که از نظر ساختار و فعالیت ها در کشور پیشگام است.
وی با بیان این که پژوهشکده سرطان پستان در سه سطح پیشگیری، درمان و بازتوانی بیماران مبتلا به سرطان پستان فعالیت می کند، افزود: این سه مولفه مکمل یکدیگر هستند و همگام با هم قدم بر می دارند و ارائه خدمات این مرکز در سطح کشور به شکل قابل قبولی انجام می شود.
دکتر بختو تصریح کرد: مرکز تحقیقات لیزر پزشکی و مرکز تحقیقات آسم و آلرژی از دیگر مراکز فعال جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران هستند.
در اين بازديد حاج آقا نيري به همراه آقایان فاضلي و جبلي معاون مشاركت هاي مردمي و روابط عمومي بنياد نيكوكاري فردوس از اتاقهای عمل، گروه لنف ادم، صداي مشاور، آزمايشگاه ژنتيك و ساير بخش هاي پژوهشكده سرطان پستان جهاد دانشگاهي بازدید كردند و در جريان پيشرفت ها و توانمندي هاي علمي اين مجموعه قرار گرفتند.
گفتنی است «پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران» با هدف انجام تحقيقات و ارائه خدمات درماني مورد نياز کشور به مردم و بيماران بر اساس تحقيقات صورت گرفته در زمينه بيماري هاي پستان، در سال 1375 تاسيس شد و اکنون با بيش از يک دهه فعاليت و کسب تجربه گرانبها در زمينه پژوهش و درمان و به ثبت رساندن ده ها مقاله تحقيقاتي در مجامع علمي بين المللي به عنوان يک joint clinic و cancer center شاخص که پاسخگوي تمام نيازهاي مبتلايان به بيماري هاي پستان بصورت يکجاست، شناخته شده است. ارائه خدمات مشاوره اي و درماني در طول اين مدت به بيش از 100 هزار نفر که قريب به 40 درصد آنها مراجعيني از شهرهاي بعضا محروم کشور بوده اند، از افتخارات اين مرکز است.
همچنين گام برداشتن در جهت آموزش و ارتقاي آگاهي بانوان ايراني با برگزاري همايش هاي عمومي و انتشار بروشورهاي آموزشي، انجام پروژه هاي غربالگري با همکاري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و تدوين پروتکل درماني بيماري هاي پستان جهت استفاده ديگر مراکز و پزشکان، از جمله فعاليت هاي شاخص اين مرکز بوده است.
این پژوهشکده با دارا بودن گروههای پژوهشی بیماری های پستان، ژنتیک سرطان پستان و کیفیت زندگی بیماران سرطانی و همچنین مراکز تخصصی و فوق تخصصی درمانی و آزمایشگاهی فعالیت های شاخصی را در مرزهای دانش به انجام رسانده است.
همچنین «مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی این نهاد» نیز با دارا بودن 4 گروه پژوهشی لیزر پزشکی، تحریک زیستی نوری، فتودینامیک درمانی و لیزر زیست مواد و همچنین کلینیک های تخصصی در این زمینه فعالیت دارد.
از دستاوردهای بزرگ این مرکز تحقیقات ابداع روش «تسکین فوری دردهای ضابعات مخاطی به روش NACLT» برای نخستین بار در دنیا بوده است.
لازم به ذکر است، فعالیت ها و دستاوردهای این مرکز تحقیقاتی-درمانی در سایت پژوهشکده سرطان پستان به آدرس www.icbc.ir منعکس می شود.
٠٨:٤٠ ٢٢/٠٩/١٣٩٠