٢٢:٣٩ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
مركز تحقيقات و درمان ناباروري جهاد دانشگاهي خوزستان افتتاح شد/
يادگاري:عملكرد موفق جهاد دانشگاهي در آينده، مستلزم تغيير زيرساختي و تحولي راهبردي است

رييس جهاد دانشگاهي در مراسم افتتاح مركز تحقيقات و درمان ناباروري جهاد دانشگاهي خوزستان گفت: ‌ايجاد اين مركز علاوه بر جلوگيري از فروپاشي خانواده‌ها از خروج ارز هم جلوگيري مي‌كند.

به گزارش خبرنگار پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ‌در خوزستان، دكترمحمدحسين يادگاري طي سخناني در اين مراسم كه در محل اين مركز واقع در كوي پرديس اهواز برگزار شد، اظهار كرد: زمينه ايجاد مركز تحقيقات و درمان ناباروري نخستين‌بار با تلاش‌هاي مرحوم دكتر كاظمي آشتياني فراهم شد و از آنجايي كه پشتوانه انجام كارهاي تحقيقاتي، تقوا، اخلاص و فرهنگ جهادي است، نتايج اين تحقيقات به جايي رسيد كه از آن براي درمان ناباروري استفاده شود. هرچه نتايج به جلو پيش مي‌رود، حاصل تلاش‌هاي مرحوم دكتر كاظمي آشتياني است و اين هم براي جهاد دانشگاهي و كساني كه بسترساز اين كار بودند نوشته مي‌شود.

وي افزود: ايجاد اين مركز در تحكيم بنيان خانواده بسيار موثر است و موجب گرم‌تر شدن كانون خانواده مي‌شود و خير و بركت آن به همه افرادي كه بسترساز اين راه بودند، خواهد رسيد.

رييس جهاد دانشگاهي با تاكيد بر اين‌كه ‌ايجاد اين مركز علاوه بر جلوگيري از فروپاشي خانواده‌هاي نابارور از خروج ارز از كشور هم جلوگيري مي‌كند، ادامه‌داد: زن و مردي كه براي درمان ناباروري خود به خارج از كشور سفر مي‌كنند، بيش از 20 ميليون تومان، تنها هزينه اقامت و ساكن شدن آن‌هاست. اين در حالي است كه اين نوع سفرها، تهاجم فرهنگي را هم به دنبال دارد.

يادگاري خاطرنشان كرد: ‌در حال حاضر جهاد دانشگاهي براي 30 سال آينده خود برنامه‌ريزي مي‌كند. طي 32 سال گذشته جهاد دانشگاهي بسيار خوب و ارزنده عمل كرده ولي هدف اين است كه نسبت به گذشته خود بهتر عمل كند كه براي اين كار تغيير و تحول در زيرساخت‌ها لازم است.

وي افزود: هدف اين است كه تحولي راهبردي در جهاد دانشگاهي ايجاد شود و اين تغيير زيرساخت‌ها نويدبخش تحقق توقعات نظام جمهوري اسلامي است و درصدديم كه توقعات 100 درصدي نظام جمهوري اسلامي را برآورده كنيم چرا كه هنوز توقعات نظام جمهوري اسلامي آن‌گونه كه بايد برآورده نشده و بايد در اين زمينه بيشتر كار شود.

رييس جهاد دانشگاهي گفت: براي تغيير زيرساخت‌هاي جهاد دانشگاهي قوانيني مورد نياز است كه بايد در قوه مقننه تصويب شود و دستگاه‌هاي اجرايي هم همكاري‌هايي داشته باشند تا موانع و مشكلات شناسايي‌شده پيشرفت جهاد دانشگاهي در طول اين 32 سال رفع شود.

يادگاري گفت: همچنين براساس شناسايي‌هايي كه صورت مي‌گيرد آسيب‌ها و تهديدهايي كه در جهاد دانشگاهي وجود داشته و موجب عدم پيشرفت آن شده و موفقيت‌هايي كه در واحدهاي مختلف حاصل شده مستندسازي مي‌شود تا براساس آن بتوان طي سال‌هاي آينده تحولي اساسي در جهاد دانشگاهي ايجاد كرد.

وي افزود: به‌همين منظور بايد در واحدهاي استاني اتاق‌هاي فكر تشكيل شود؛ هيات رييسه‌هاي استاني و مديران دستگاه‌هاي اجرايي و ائمه جمعه درباره اين موضوع صحبت كنند و در زمينه موانع و مشكلات پيش روي جهاد براي آينده مستندسازي و نتايج آن را به جهاد دانشگاهي مركز ارسال كنند تا بتوان مديريت راهبردي براي هدايت جهاد دانشگاهي كشور اتخاذ كرديم و جهادي 100 برابر بالاتر از گذشته داشته باشيم. ح/الف

١٦:٣٨ ٣٠/٠٩/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد