٢٠:٠٢ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
مقاله پژوهشگران پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي جهاددانشگاهي خراسان رضوی به عنوان پوستر ممتاز برگزیده شد

مقاله پژوهشگران پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي جهاددانشگاهي خراسان رضوی به عنوان پوستر ممتاز برگزیده شد.

 به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد خراسان رضوی، در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران که در آذرماه گذشته به همت دانشگاه صنعتی شریف در تهران برگزار شد، مقاله «بررسی اثر باکتریوفاژها بر فرآیند تولید فرآورده‌های تخمیری شیر» از فائزه تجلي عضو هيات علمي و مديرگروه کيفيت و ايمني مواد غذايي پژوهشکده علوم و فناوري مواد غذايي جهاددانشگاهي خراسان رضوی و سمانه گازراني دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی به عنوان پوستر ممتاز برگزیده شد. بنابر این گزارش: انسان از هزاران سال قبل باكتري‌هاي توليد كننده اسيد لاكتيك را كه بطور طبيعي در شير وجود دارند براي تهيه ماست، پنير و فرآورده‌هاي ديگر شير مورد استفاده قرار داده ‌است. باکتريوفاژها در صنايع شير عامل مهمي هستند. آنها باعث كاهش يا عدم فعاليت باکتري‌هاي توليدکننده ماست مي‌شوند. اثر ديگر آنها، عدم توليد محصول و يا توليد محصولي با کيفيت بسيار پائين است. نتايج اين پژوهش نشان داد: بيشترين فاژزدگي مربوط به باكتري استرپتوكوكوس ترموفيلوس در نمونه ماست خارج شده از گرمخانه مي‌باشد. بنابراين مشكل اصلي، آلودگي فضاي كارخانه بوده كه با تعطيلي خط توليد پنير، مشكل فاژزدگي تقريباً حل گرديد. گفتنی است: در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران یک مقاله به عنوان ممتاز، پنج مقاله به عنوان برتر در بخش ارائه شفاهی، یک پوستر به عنوان ممتاز و سه پوستر به عنوان برتر انتخاب شد که جمع مقالات برگزیده به عدد ده رسید.

٠٨:١٤ ٢٥/١٠/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد