١٩:٢٧ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
انعقاد تفاهم نامه همكاري جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه و پژوهشکده گیاهان دارویی کشور
رییس ستاد گیاهان دارویی: مرکز طرح های تحقیقاتی پیشرفته گیاهان دارویی در جهاد کرمانشاه ایجاد خواهد شد

در بازدید جمعی از مدیران پژوهشکده گیاهان دارویی کشور از مجموعه جهاد دانشگاهی کرمانشاه بر لزوم انجام پروژه های مشترک تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی کرمانشاه این برنامه به منظور آشنایی با توانمندی های جهاد دانشگاهی کرمانشاه و انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک در زمینه کشت، تولید، بهره برداری و تجاری سازی گیاهان دارویی انجام شد.
در این بازدید و نشست مشترک دکترحسنعلی نقدی بادی- رییس پژوهشکده گیاهان دارویی با بیان اینکه مجموعه فعالیت های جهاد دانشگاهی کرمانشاه در کشور الگو و نمونه است، اظهارداشت: رویکرد جدید جهاد دانشگاهی فناوری، تجاری سازی و یکپارچه سازی برنامه ها می باشد که در این راستا بحمدا... جهاد دانشگاهی کرمانشاه به صورت اصولی و مناسب حرکت کرده است.
وی با اشاره به راه اندازی ستاد گیاهان دارویی ادامه داد: کارهای انجام شده در کشور درخصوص گیاهان دارویی متنوع است اما متاسفانه عمیق نیست لذا پژوهشکده در نظر دارد با شکستن مرزهای موجود، اقداماتی را در این خصوص انجام دهدکه گام اول انجام طرح های تحقیقاتی پیشرفته است.
نقدی بادی تصریح کرد: در نظر است تا مراکز تحقیقاتی مختلفی در کشور، متناسب با گیاهان دارویی آن منطقه ایجاد شوند و با توجه به این که استان کرمانشاه درخصوص گیاه شیرین بیان از پتانسیل های خوب و ارزشمندی برخوردار است،بر اساس مصوبه ستاد گیاهان دارویی کشور، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در کرمانشاه ایجادخواهد شد.
وی افزود: پژوهشکده گیاهان دارویی کشور به طور جدی حمایت های مادی و معنوی خودرا از ایجاد این مرکز تحقیقاتی به عمل می آورد.
نقدی بادی با اشاره به ایجاد باغ بوتانیک در کرمانشاه توسط جهاد دانشگاهی، بیان داشت: ایجاد این باغ در کرمانشاه کاری بسیار ارزشمنداست که می تواند در جذب توریسم اثر گذار باشد و به حفظ زیست بانک منطقه نیز کمک نماید.
وی ادامه داد: پژهشکده گیاهان دارویی کشور آمادگی دارد تا در خصوص توسعه باغ بوتانیک، تامین گیاهان دارویی خاص به ویژه گونه های مختلف این گیاهان باجهاددانشگاهی کرمانشاه همکاری نماید.
یکی دیگر از موضوعاتی که مورد تاکید رییس ستاد گیاهان دارویی قرارگرفت، همکاری مشترک درخصوص ایجاد شرکت های دانش بنیان گیاهان دارویی در اقلیم کردستان عراق بود.
نقدی بادی در این راستا گفت: این آمادگی وجود دارد تا برای ایجاد بازارهای مشترک در خارج از کشور در راستای تولیددانش که منجر به تولید ثروت گردد با مجموعه جهاد دانشگاهی کرمانشاه همکاری نماییم و از این موضوع حمایت مادی و معنوی خواهیم داشت.
 در ادامه این نشست مهندس رضا رحیمی- قائم مقام پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه- به بیان بخشی از فعالیت ها و دستاوردهایی این مجموعه پرداخت و گفت: هم اکنون حدود120 واحد دانش بنیان در مجموعه پارک علم وفناوری فعالیت می کنند و در این راستا اقدامات خوبی نیز برای تجاری سازی و تولیدانبوه محصولات برخی از این واحدها انجام شده است.
وی با بیان اینکه پنج مرکزر شد اقماری زیر مجموعه پارک علم وفناوری درحال فعالیت هستند، گفت: از دیگر اقدامات مهم  و اثر گذاری که توسط مجموعه جهاددانشگاهی و در استای حمایت از نخبگان و پژوهشگران به عمل آمده است، می توان به کسب مجوز راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری زاگرس و اخذ مجوز فعالیت کانون ملی هماهنگی دانش و صنعت قیرطبیعی اشاره کرد.
رحیمی همچنین موضوع برگزاری جشنواره منطقه ای فن آفرینی زاگرس توسط پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه درسال 1389 را مورد اشاره قرارداد و بر توسعه فعالیت های همه جانبه این مجموعه تاکید کرد.
وی در پایان گفت: پس از سفر پرخیر و برکت رهبر معظم انقلاب به استان کرمانشاه منابع خوبی به استان اختصاص یافت و جهش های خوبی به یاری خدا در بسیاری حوزه ها ایجاد خواهد شد.
در پایان این نشست تفاهم نامه همكاري جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه و پژوهشکده گیاهان دارویی کشور در 7 ماده و چهار به امضا روسای این دو مجموعه رسید.


٠٨:٣١ ٠٨/١١/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد