١٢:٥٢ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
رئيس پژوهشكده گياهان دارويي جهاددانشگاهي:
اردبيل قابليت وسرمايه لازم را براي توسعه گياهان دارويي را دارد

رئيس پژوهشكده گياهان دارويي جهاددانشگاهي گفت : استفاده از تكنيك هاي بومي و حمايت هاي مسئولين استاني مي تواند در حمايت از پژوهش هاي گياهان دارويي موفقيت را به دنبال داشته باشد..

 به گزارش روايط عمومي  جهاد دانشگاهي واحد اردبيل ،دكتر نقدي بادي در جلسه اي با مسئولين منابع طبيعي استان، افزود: استان اردبيل قابليت وسرمايه لازم را براي توسعه گياهان دارويي بخصوص فندق در كشور داراست و پژوهشكده گياهان دارويي جهاددانشگاهي نيز آماده همكاري همه جانبه با منابع طبيعي براي گسترش اين محصول است. دكتر نقدي بادي اظهار داشت: تاسيس مركز تحقيقات فندق در جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل از پيشنهادات پژوهشكده گياهان دارويي است كه اردبيل را به عنوان قطب محصول فندق در كشور معرفي خواهد نمود. وي احداث باغ بوتانيك فندق، مطالعات، آناليزها و شناسايي تخصصي محصول را از جمله كمك هايي برشمرد كه پژوهشكده مي تواند حمايت هاي لازم را از اين طريق به جهاددانشگاهي واحد استان و همچنين اداره منابع طبيعي انجام دهد.

 رئيس پژوهشكده گياهان دارويي جهاددانشگاهي، در بخش ديگر سخنان خود جهاددانشگاهي را سازماني متفاوت با ديگر ارگانها عنوان واظهار كرد: آزادي عمل واحترام به معناي واقعي، در اين نهاد نسبت به ساير ارگانها ملموس تر است . وي با اشاره به درخشش جهاددانشگاهي در بخش كشاورزي خاطر نشان كرد: كارهاي حوزه كشاورزي سختي ها و محدوديت هاي خاص خودش را دارد لذا در تحقيقات هميشه در مرز حركت و در زمينه سلولهاي بنيادي وگياهان دارويي وتوليد نهال زيتون گام هاي ارزشمندي برداشته شده است.

وي با اشاره به اينكه در منطقه مغان كارمان را با محصول "به ليمو" شروع كرديم اذعان كرد: در آن منطقه كشاورزان وارد عرصه شده اند و با خريد نشاء از جهاددانشگاهي در حال كشت هستند. دكتر نقدي بادي خدمت به خلق را بالاترين عبادت عنوان واظهار نمود: هيچ چيز به اندازه خدمت به خلق ارزش ندارد و امروزه با توجه به بيكاري جوانان كه اكثرا خواستار شغل مناسب هستند وظيفه داريم تا در اين مسير گام هاي محكم ومهمي را برداريم. وي افزود: در جهاددانشگاهي فعاليت علمي كه منتج به نتيجه نباشد ارزش ندارد و كارهاي بزرگي با تجهيزات پيشرفته صورت گرفته است . دكتر نقدي بادي آمايش علمي سرزمين ها را در هر منطقه اي به عنوان قطب يك يا چند محصول بودن حائز اهميت دانست.

 قاسمي رئيس جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل: زمينه خوبي براي توسعه كشت فندق در استان فراهم شده است رئيس جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل گفت: زمينه خوبي براي توسعه كشت فندق در استان فراهم شده است.

 اكبر قاسمي اظهار داشت: در اين راستا تفاهم نامه اي ميان جهاددانشگاهي واحد استان با منابع طبيعي منعقد شده است لذا اين تفاهم نامه بايد به مرحله اجرا و عمل برسد. وي هدف از برگزاري اين جلسه را توسعه روابط سازماني براي استفاده و بهره مندي بيشتراز پتانسيل هاي موجود استان در بحث فندق عنوان كرد تا با همكاري هم گامهاي موثرتري براي آن برداشته شود.. قاسمي افزود: بايد مسيري كه طي خواهيم كرد و سند راهبردي آن، با كمك اداره منابع طبيعي تهيه و تنظيم گردد تا بتوانيم گام هاي موثرتر و محكم تري را در مسير توسعه گياهان دارويي بخصوص فندق كه داراي ماده تاكسول ضد سرطان است، در استان وكشور برداريم. وي اظهاركرد: در جهاددانشگاهي اصل بر پايه مباحث علمي است و بحث توسعه گياهان دارويي در منطقه مغان نيز بر اين مبنا صورت گرفته است. در ادامه جلسه معاون فني منابع طبيعي استان، توسعه محصول فندق را يكي از اهداف مهم اداره مطبوعش عنوان و اظهار كرد: در راستاي توسعه فندق كارهاي مهمي صورت گرفته، لذا خواسته جهاددانشگاهي در اين مسير حائز اهميت است و طرح توجيهي فني و اقتصادي متناسب با اهداف تشكيلاتي جهاددانشگاهي و منابع طبيعي بايد نوشته و تنظيم گردد. پاكدل خاطر نشان كرد: منابع طبيعي اين آمادگي را دارد تا براساس دستورالعملي كه در اين اداره وجود دارد در خصوص بهره برداري و توليد تاكسول كارهاي بزرگي صورت گيرد تا در زمينه اشتغال منطقه نيز تاثير مهمي اتفاق افتد.

٠٨:٥٤ ٠٣/٠٢/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد