ثبت اختراع «تولید روغن سرخ کردنی با پایداری حرارتی بالا» توسط گروه پژوهشی افزودنی های غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی
گروه پژوهشی افزودنی های غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، موفق به ثبت اختراع طرح «تولید روغن سرخ کردنی با پایداری حرارتی بالا» شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد خراسان رضوی، مهندس شادی بلوریان عضو هیأت علمی گروه افزودنیهای غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، موفق به ثبت اختراع طرح «تولید روغن سرخ کردنی با پایداری حرارتی بالا» از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور شد.
بنا بر این گزارش: سرخكردن يكي از روشهاي مرسوم تهيه غذا بوده كه به دو صورت سطحي و عمقي (غوطهور در روغن) صورت ميگيرد. در اين روش روغن سرخکردني ضمن عمل به عنوان واسط حرارتي در ايجاد طعم خوش خوراکي و افزايش کالري ماده غذايي موثر است. انتخاب روغن و پايداري آن نیز يکي از مهمترين عوامل موثر در کيفيت و سلامت محصول سرخشده محسوب ميشود.
٠٩:٥٤ ٠٤/٠٢/١٣٩١