در جهاددانشگاهی واحد خراسان رضوی؛
توليد همبرگر و سوسیس رژيمي با استفاده از ترکیب جدید
همبرگر و سوسیس رژيمي با استفاده از ترکیب جدید در جهاددانشگاهی واحد خراسان رضوی توليد شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد خراسان رضوی، فرشته حسینی، الناز میلانی و شادی بلوریان اعضای هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فناوری این واحد، طی مطالعهای موفق به تولید همبرگر و سوسیس رژيمي با استفاده از ترکیب جدید شدند.
بنابراین گزارش: سوسيس و همبرگر محصولات گوشتي محبوبي هستند که توسط ميليون ها مصرف کننده در سراسر جهان مورد استفاده قرار مي گيرند. در ايران جمعيت هدف اين محصولات اغلب نوجوانان و جوانان مي باشند که سلامت تغذيه و جلوگيري از افزايش وزن و چاقي و در نتيجه آسيبهاي رشدي در آنها امري ضروري است.
نگراني هاي روزافزون پيرامون خطرات بالقوه مرتبط با مصرف غذاهايی با چربي زياد سبب شده است تا صنعت غذا به اصلاح محصولات غذايي سنتي به فرآورده هاي با محتوي چربي کمتر روي آورد.
رويکرد اصلي اين اختراع، تولید همبرگر و سوسيس کوکتل کم چرب با جايگزيني بخشي از چربي متداول آن بوده است. در این مطالعه، در ساختار محصولات گوشتي به جاي بخشي از چربي، ترکیبی جايگزين گرديده که منجر به تولید محصول رژيمي کم چرب میشود.
از مهمترين ویژگیهاي محصول تولید شده میتوان به ايجاد يك بافت منسجم و خوب در محصول، ايجاد طعم و مزه مورد نظر مصرف كننده و تطابق محصول نهايي با استانداردهاي موجود اشاره کرد. اين طرح همزمان اهدافي نظير بهبود کيفيت و بافت فراورده هاي گوشتي، کاهش هزينه هاي توليد، عرضه محصول جديد کم چرب و رژيمي با محتوي چربي و کلسترول پايين تر و ارتقاء سطح سلامت عمومي جامعه را نيز دنبال نموده است.
گفتنیست: نتایج این مطالعات در بهمن ماه سال گذشته در قالب یک طرح ارائه و موفق به دریافت گواهی ثبت اختراع از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور شده است.
٠٩:٥٢ ٣١/٠٢/١٣٩١