٠٣:٥٧ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
توسط یکی از واحدهای فناور پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه؛
نمونه اولیه دستگاه چای ساز کمپوست طراحی و ساخته شد

مدیر عامل یکی از واحدهای فناور مسقر در پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: پارک علم و فناوری یکی از بهترین حمایت کننده هابرای جوانان دارای ایده و نوآور است.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه، مهندس کیومرث صیادیان در گفتگویی در رابطه با طراحی و ساخت دستگاه چای ساز کمپوست گفت:این دستگاه می تواند در فاصله کوتاه 24 یا 48 ساعت متناسب با حجم دستگاه  محلول سم و کود تهیه کند.
وی افزود: نقش این دستگاه در واقع تهیه کود مایه برای زمین های کشاورزی است.
عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی استان کرمانشاه بیان داشت: یکی از اثرات مثبت دستگاه چای ساز کمپوست کاهش 50 درصدآب مصرفی گیاهان می باشد.
وی در ادامه گفت: این طرح حدود 70 تا 100 درصد استفاده از کود و سم را کاهش می دهد به طور مثال برای هضم بقای گندم و غلات نیاز به آتش زدن گیاهان زائد است که با استفاده از این محلول سرعت تجزیه بالا خواهد رفت و نیازی به آتش زدن زمین های کشاورزی نخواهد بود.
 صیادیان بیان داشت: حدود 2 سال روی طرح کار کردم و نمونه اولیه آن ساخته شده است.
وی اظهار داشت: نمونه داخلی این دستگاه در ایران وجود ندارد و به نظر من در هر روستا 2 دستگاه نیاز است که می تواند بسیار مؤثر باشد.
وی در رابطه با حمایت های پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی از طرح دستگاه چای ساز کمپوست گفت: یکی از آرزوهای دیرینه ما ایجاد پارک های علم و فناوری بوده که خوشبختانه این سازمان یکی از بهترین حمایت کننده ها برای جوانان دارای ایده و نوآور بوده است.

٠٧:٢٢ ٠٦/٠٣/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد