١٧:٣١ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
با همكاري پژوهشكده هاي گياهان دارويي و صنايع شيميايي جهاد دانشگاهی؛
واحد توليد عصاره ها و مواد موثره ي گياهي طراحی و راه اندازی شد

با همت پژوهشگران پژوهشكده هاي گياهان دارويي و صنايع شيميايي جهاد دانشگاهی براي اولين بار در كشور  واحد توليد عصاره ها و مواد موثره ي گياهي طراحی و راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومي پژوهشكده گياهان دارويي جهاددانشگاهي، اين سيستم كاملا اتوماتيك بوده و مجهز به پيشرفته ترين كنترلرها (PLC) و سامانه استخراج ماوراء صوت (اولتراسونيك) با فركانس بيش از 20 كيلوهرتز مي باشد.مزيت اين سيستم نسبت به ساير روشهاي موجود عصاره گيري، زمان بسيار پايين عصاره گيري، عدم فعاليت مستقيم نيروي انساني، كارايي استخراج بسيار بالا و كيفيت مرغوب عصاره توليدي مي باشد.
روشهاي رایج براي استخراج مواد موثره و عصاره هاي گياهي اغلب مبتني بر خردكردن و آسياب كردن گياه خشك و گياه تر مي باشد( روش پركولاسيون، سوكسيله كردن، استخراج همسو و غيره) که مشكل فني روش هاي مرسوم، زمان بالاي استخراج و بازده كم فرايند است و اين مشکل با استفاده از دستگاه استخراج با استفاده از امواج ماوراء صوت مرتفع گرديده است.
در اين روش با استفاده از منابع ماوراء صوت كه در ديوراه مخزن عصاره گیری تعبيه شده است، لرزش هايي در سيالي كه گياه در آن غوطه ور است ايجاد شده و اين لرزش ها باعث شكست ديواره سلولي گياه شده و مواد موثره گياهي به درون سيال تراوش مي كند.
سامانه مذكور مجهز به منابع پيزوالكتريك قابل تنظيم بوده و تمام سيستم استخراج به صورت الكترونيكي توسط كاربر كنترل مي شود.ح/الف
١٦:٣٤ ٢٠/٠٤/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد