در راستای توسعه علمی وفناوری استان؛
دانشگاه رازی و پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه همکاری خواهند کرد
نشست هم اندیشی دانشگاه رازی و پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه با هدف تعامل و همکاری این دو مجموعه علمی و فناوری در راستای توسعه بیشتر استان کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه در این نشست که رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه رازی و رئیس، معاونین و مدیران پارک علم وفناوری حضور داشتند، پرفسور محمد مهدی خدایی رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه فعالیت پارک علم و فناوری را در راستای کمک به توسعه علمی وفناوری استان دانست و حرکت تعاملی این مجموعه با دانشگاه رازی را مثبت ارزیابی کرد .
وی با تأکید بر لزوم هم افزایی هرچه بیشتر مراکز علمی و فناوری، استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود را ضروری خواند و تصریح کرد: مسیرحرکت ما باید به سمت حل مشکلات جامعه باشد.
وی با اشاره به جایگاه مراکز رشد و پارک های علم وفناوری و لزوم تقویت این گونه ساختارها در کشور عنوان داشت: باید خروجی دانشگاهها به مراکز رشد و پارکها هدایت شود و با برنامه ریزی بر روی این قشر امکان تحولات عمیق در جامعه را ایجاد کرد.
رئیس دانشگاه رازی با اشاره به آمادگی این دانشگاه برای همکاری بیشتر در بخش های مختلف، گفت: در حال حاضر دو رشته کارآفرینی در دانشگاه رازی ایجاد شده که ایجاد دانشکده کارآفرینی نیز در اولویت برنامه هاست، لذا بخش های تعاملی زیادی برای برقراری ارتباط وجود دارد که باید تقویت شود.
خدایی با تأکید بر اینکه تعامل مجموعه دانشگاه رازی با پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی می تواند روند توسعه استان را تسریع بخشد، گفت: باید با کنار گذاشتن موانع از همه پتانسیل ها برای توسعه هرچه بیشتر استان که به توسعه کشور نیز کمک خواهد کرد، استفاده کنیم .
در ادامه این نشست دکتر بهروز بادکو رئیس پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اشاره به اینکه دکتر خدایی از بنیانگذاران نهاد جهاد دانشگاهی درسال 1359 درکرمانشاه بوده و خود چهره ای جهادی هستند، پیشرفت پارک کرمانشاه را در نتیجه نگاه و کار جهادی این مجموعه دانست وگفت: در حال حاضر پارک از حداقل فضای فیزیکی ممکن برای فعالیت شرکتهای دانش بنیان برخوردار نیست و بیشتر فضا اجاره ای و یا امانی از استانداری است، اما با فعالیت های تعریف شده خوشبختانه 45 هزار مترمربع فضای فناوری در قالب برج های فناوری و عرصه 120 هکتاری در میدان آزادگان کرمانشاه به این موضوع اختصاص خواهد یافت.
بادکو با اشاره به فعالیت هفت مرکز رشد در زیر مجموعه پارک علم وفناوری، ایجاد پنج مرکز رشد در شهرستانهای استان را در راستای ارتقاء سطح فناوری استان و عدالت دراین زمینه دانست و افزود: در حال حاضر حدود 170 واحد فناور و شرکت دانش بنیان درمجموعه پارک علم وفناوری درحال فعالیت هستند که خوشبختانه بیش از 50 درصد آنها را فارغ التحصیلان دانشگاه رازی تشکیل می دهند.
وی با بیان اینکه استفاده از بنیه علمی اعضای محترم هیأت علمی این دانشگاه در دستور کار پارک قرار دارد، گفت: بسیاری از اساتید گروههای مختلف دانشگاه رازی به عنوان مشاور و ناظر طرح های پارک در حال همکاری با این مجموعه هستند.
رئیس جهاد دانشگاهی کرمانشاه با تاکید بر لزوم برقراری ارتباطی سیستماتیک بین دانشگاه رازی و پارک علم وفناوری کرمانشاه گفت: در کنار هم قرارگرفتن این دو مجموعه توسعه استان دربحث فناوری و توسعه اقتصادی دانش مدار را در پی خواهد داشت.
دراین نشست که دو ساعت به طول انجامید دکتر علی بیدمشکی پور معاون آموزشی، دکتر سعید جلالی هنرمند معاون پژوهش وفناوری، دکتر نادر نادری مدیرکل حوزه ریاست، دکتر عبدالعلی چاله چاله معاون دانشجویی و دکتر سهراب دل انگیزان مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه رازی از این مجموعه و مهندس رضا رحیمی قائم مقام و معاون فناوری و بهرام بادکو معاون طرح وبرنامه از مجموعه پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه به ارائه نقطه نظرات خود را مورد تعامل این مجموعه علمی وفناوری پرداختند.
در خاتمه نیز مقرر شد نمایندگی از این دو مجموعه هماهنگی تنظیم تفاهم نامه دو جانبه ای را انجام دهند.
١٠:٤٧ ٠٩/٠٥/١٣٩١