١٥:٢٧ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
با راه اندازی جدیدترین دستگاه ماموگرافی دیجیتال و تخت نمونه برداری،
غربالگری و بیماریابی در پژوهشکده سرطان پستان با استانداردهای جهانی انجام می شود

رییس پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی با بیان اینکه یکی از بهترین دستگاه های ماموگرافی دیجیتال دنیا در این مرکز نصب و راه اندازی شده است، گفت: این دستگاه بالاترین دقت را در تشخیص ضایعات خوش خیم و بدخیم بیماری های پستان دارد، بطوریکه با نصب این دستگاه می توان غربالگری و بیماریابی را با کیفیت بالا و در حد استانداردهای جهانی انجام داد.

دکتر حسین بختو در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، تصریح کرد: پژوهشکده سرطان پستان در نتیجه بررسی های خود دستگاه ماموگرافی دیجیتال را با حمایت «بنیاد امور بیماری های خاص»، از یکی از بهترین شرکت های سازنده آن خریداری و در این مرکز نصب و راه اندازی نموده است. رییس پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی گفت: خوشبختانه با راه اندازی این دستگاه، امکان غربالگری بیشتری از بیماران در قالب فردی و قراردادهای سازمانی بوجود می آید بطوریکه می توان روزانه به 50 تا 60 مراجعه کننده خدمات ارائه داد. دکتر بختو خرید تخت نمونه برداری را از دیگر خدمات درمانی این پژوهشکده برای بیماران مبتلا به سرطان پستان عنوان کرد و گفت: قبل از خرید این دستگاه، نمونه برداری در اتاق عمل و زیر بیهوشی در بیمارانی که نیاز به بررسی های بیشتر برای درمان داشتند انجام می شد که با راه اندازی این دستگاه، نمونه برداری بدون بیهوشی و بدون استفاده از اتاق عمل صورت می گیرد که سبب کاهش استرس های مربوط به بیهوشی می شود.

وی در ادامه سرطان پستان را اولین علت مرگ و میر زنان در ایران دانست و افزود: با توجه به اینکه سن شیوع سرطان پستان در ایران 10 سال از سن متوسط جهانی پایین تر است و اینکه این بیماری محور خانواده را درگیر می کند ضرورت ارزیابی بیماران، درمان مناسب، پیشگیری و غربالگری آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. دکتر بختو در ادامه با تاکید بر اینکه روزانه حدود 200 نفر به پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی، مراجعه می کنند، تصریح کرد: حدود 60 درصد این مراجعین از شهر تهران و 40 درصد از نقاط دیگر کشور بخصوص شهرهای محروم کشور هستند. رئیس پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی اظهار داشت: با توجه به تعداد بسیار زیاد مراجعین به این پژوهشکده، کلینیک های صبح و عصر نظیر کلینیک معاینه و غربالگری، سونوگرافی و ماموگرافی، شیمی درمانی، پیگیری بیماران و در نهایت کلینیک لنف ادم و همچنین فعال شدن سه اتاق عمل در راستای افزایش خدمت رسانی به بیماران در این پژوهشکده راه اندازی و تکمیل شده است. دکتر بختو، اطلاع رسانی و افزایش آگاهی مردم را از مهم ترین راه های پیشگیری شیوع سرطان پستان در ایران و دنیا عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه امکان بهبودی بیماران سرطان پستان با مراجعه به موقع بیشتر و عوارض ناشی از بیماری در آنها کمتر می شود با افزایش غربالگری و بیماریابی می توان از شیوع بیماری جلوگیری کرد. وی همچنین ماموگرافی را از دیگر راه های غربالگری و بیماریابی بیماران سرطان پستان دانست و افزود: توصیه می شود افراد بالای 40 سال و همچنین افراد در معرض خطر، ماموگرافی را سالانه انجام دهند.

٠٨:٣١ ١١/٠٥/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد