١٢:٤٧ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
از سوي شركت ملي صنايع پتروشيمي؛
آينده‌‌نگاري صنعت پتروشيمي كشور به جهاد دانشگاهي محول شد

اجراي پروژه «آينده‌نگاري صنعت پتروشيمي كشور در افق 1404» با امضاي قراردادي ميان معاون پژوهشي جهاد دانشگاهي و مدير برنامه‌ريزي و توسعه شركت ملي صنايع پتروشيمي به جهاد دانشگاهي سپرده شد.

به گزارش خبرنگار پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين قرارداد كه روز گذشته در ساختمان شركت ملي صنايع پتروشيمي به امضا رسيد، حاصل برگزاري 20 جلسه كارگروه مشترك آينده‌پژوهي دو مجموعه بوده است.

مدير برنامه‌ريزي و توسعه شركت ملي صنايع پتروشيمي درباره اين قرارداد به خبرنگار ايسنا گفت: سال گذشته صنايع پتروشيمي تفاهم‌نامه‌اي را در شش حوزه مواد شيميايي و كاتاليزور، تجهيزات، برق و ابزارآلات، HSE، زنجيره توليد و صنايع تكميلي و مديريت آينده‌ پژوهي با جهاد دانشگاهي امضا كرد كه فعاليت‌هاي كارگروه آينده‌پژوهي به نتيجه رسيده است.

مهندس رمضان اولادي با اشاره به اين كه اين قرارداد به تصويب هيات مديره شركت ملي صنايع پتروشيمي رسيده است، خاطرنشان كرد: در سند چشم‌انداز 1404، كشور بايد در حوزه پتروشيمي از نظر ارزش توليدات، رتبه نخست خاورميانه را داشته باشد كه با توجه به تغييرات و تحولات سريع در اين حوزه، شناخت شرايط و نيازمندي‌ها براي رسيدن به اين هدف ضروري است.

وي افزود: شركت ملي صنايع پتروشيمي برنامه 20 ساله اين صنعت را در سال 1383 تدوين كرد اما با اجراي سياست‌هاي اصل 44، اين مجموعه نيز از تصدي‌گري امور به نظارت و كنترل امور تغيير رويه داد كه اين تغيير رويه نياز به بازنگري در برنامه را بيشتر از پيش كرد.

اولادي با تاكيد بر اينكه هم اكنون ذي‌نفعان صنعت پتروشيمي در كشور نسبت به گذشته طيف گسترده‌تري را شكل داده‌اند و نظرات متفاوتي دارند، تصريح كرد: قرار است جهاد دانشگاهي در آينده‌نگاري صنعت پتروشيمي از نظر مديران ارشد، متخصصان و هلدينگ‌هاي فعال اين صنعت استفاده كند.

وي همچنين گفت: پيش از اين براي اجراي چنين پروژه‌هايي از شركت‌هاي خارجي كمك گرفته مي‌شد اما تحريم به ما اين فرصت را داد تا از توانمندي‌ نهادهاي داخلي در اين زمينه استفاده كنيم. ضمن اين كه صنعت پتروشيمي در همكاري با جهاد دانشگاهي تجربه‌هاي خوبي مانند ساخت برخي تجهيزات پتروشيمي كاويان را دارد.

معاون پژوهشي جهاد دانشگاهي نيز در حاشيه نشست امضاي اين قرارداد به ايسنا گفت: جهاد دانشگاهي تاكنون تعامل خوب و سازنده‌اي با شركت‌هاي تابعه وزارت نفت داشته و توانسته است رضايت كارفرماي خود را جلب كند. شركت ملي صنايع پتروشيمي نيز در اين ميان پروژه‌هاي قابل قبول و ارزشمندي را به جهاد دانشگاهي واگذار كرده است.

دكتر سعيد قاضي مغربي ادامه داد: با توجه به راهبردي بودن صنعت نفت و تكيه درآمدي كشور به آن، گره‌گشايي از صنعت نفت به عنوان يك راهبرد در جهاد دانشگاهي تعريف شده و قرارداد آينده‌نگاري صنعت پتروشيمي نيز در همين راستاست.

وي با ابراز اميدواري نسبت به اينكه نتايج جلسات كارگروه‌هاي ديگر تفاهم‌نامه با شركت ملي صنايع پتروشيمي به قرارداد بينجامد، اظهار كرد: كمتر صنعتي در كشور وجود دارد كه پيش از ورود به نقشه راه به فكر آينده‌نگاري باشد و كار صنعت پتروشيمي در اين زمينه قابل تقدير است.

آينده‌نگاري فاز نخست از سه فاز اين پروژه است كه اجراي آن با برگزاري 10 نشست تخصصي يك سال به طول مي‌انجامد. فاز دوم و سوم اين پروژه نيز «نقشه راه رسيدن به چشم‌انداز 1404» و «نقشه علم و فناوري و فرصت‌هاي نوپديد صنعت پتروشيمي» است كه قراردادهاي آنها پس از اجراي فاز نخست امضا مي‌شود.

١٤:٠٧ ٢٣/٠٥/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد