١٢:٣٠ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
رييس جهاد دانشگاهي تربيت مدرس در گفت‌وگو با ايسنا خبر داد:
راه‌اندازي مركز تحقيقات «عناصر نادر» /توليد 10 فلز با ارزش در آينده

رييس جهاد دانشگاهي تربيت مدرس از راه‌‌اندازي مركز تحقيقات عناصر نادر طي چند ماه آينده در اين دانشگاه خبر داد.
مهندس مهدي ذاكري به خبرنگار پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، گفت: تا كنون به توليد فلزات عناصر نادر در كشور بسيار بي‌توجهي شده در حالي كه فراواني اين عناصر در مناطق مختلف كشور از بسياري از كشورهاي صاحب تكنولوژي بيشتر است.
وي در خصوص ضرورت راه‌‌اندازي چنين مركزي اظهار كرد: امروزه دستيابي به دانش فني توليد اين عناصر به صورت فلز خالص، جنبه استراتژيك يافته و هر روز نيز بر اهميت آن افزوده مي‌شود.
ذاكري با بيان اين كه جهاد دانشگاهي تربيت مدرس با در اختيار داشتن گروه فرآوري مواد معدني، اعضاي هيات علمي و امكانات آزمايشگاهي مناسب، بسترهاي لازم براي انجام اين ماموريت را داراست، تاكيد كرد: با توجه به كاربردهاي بسيار متنوع و حساس اين عناصر در صنايع مختلف همانند صنايع نفت، برق، الكترونيك، آلياژي، نظامي و خودرو، دستيابي به اين دانش كمك شاياني به خودكفايي كشور در عرصه‌هاي مختلف خواهد كرد.
رييس جهاد د انشگاهي تربيت مدرس همچنين گفت: رويكرد جهاد دانشگاهي، «اقتصاد مقاومتي» به عنوان راهبرد اصلي نظام در شرايط فعلي است و دستيابي به دانش فني توليد عناصر، گامي جدي در تحقق مولفه‌هاي اقتصاد مقاومتي و قطع وابستگي خواهد بود.
به گفته وي برنامه‌اي پنج ساله براي دستيابي به دانش فني توليد 10 فلز با ارزش و نادر تدوين شده كه نخستين عنصر نيز براي آغاز مراحل توليد آزمايشگاهي فلز، انتخاب شده است.
ذاكري همچنين با اشاره به فناوري پيچيده توليد اين فلزات، حمايت‌هاي مادي و معنوي سازمان‌ها و ارگان‌هاي دولتي را در اين زمينه خواستار شد.

١٨:١٥ ٢٥/٠٥/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد