٠١:١٥ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
انتشار کتاب “الگوهاي حمايت از مخترعين و مبتكرين”
توسط پژوهشکده فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي

به گزارش روابط عمومي پژوهشکده  ICT جهاد دانشگاهي در تهيه اين کتاب كه به عنوان حاصل پژوهش مشترك وزارت صنايع و جهاد دانشگاهي به چاپ رسيده است دست اندركاران تمام نهادها، ادارات، سازمان‌ها، مؤسسات خصوصي و نهادهاي غيردولتي همکاري داشته‌اند.

چاپ اين مجموعه بهانه‌اي است تا نظر مخاطبين محترم را به اين نکته جلب کنيم که مخترعان، نوآوران و افراد صاحب ايده از قوانين حمايتي و نظام حمايتي سازمان يافته برخوردار نيستند و همچنين بسياري از مخترعان از بيم افشا شدن محتواي طرح‌هاي خود، از ثبت اختراع خودداري مي‌کنند.

هدايت نظام يافته نوآوري‌هاي مخترعين منفرد به منظور تکميل چرخه دانش و زمينه‌سازي ارتباط نزديک بين مخترعين و مبتکرين منفرد با بازارهاي هدف و واحدهاي صنعتي و معدني و کمک به توليد نيمه صنعتي اختراعات، از اهدافي است که در اين مطالعه مورد توجه قرار گرفته و انتظار اين است كه نه تنها وزارت صنايع و زير مجموعه‌هاي وابسته به آن بلکه تمامي دستگاه‌هاي علمي، اجرايي، فني و نوآوري بايد آن را مد نظر قرار دهند.

اين كتاب که در سه بخش مطالعه پيشينه و وضعيت موجود حمايت از نوآوري فني مخترعين و مبتکرين در کشور، مطالعه تطبيقي وضعيت حمايت از نوآوري فني مخترعين و مبتکرين در کشورهاي جهان، و ايجاد زيرساخت حمايت كارآمد از مخترعين و مبتكرين تدوين و تأليف گرديده است به تمامي کارشناسان، صاحب‌نظران، مديران اجرايي بخش دولتي پيشنهاد و توصيه مي‌گردد. اميد است مطالعه اين مجموعه ارزشمند معرفي مناسبي براي اهل فن و متوليان امور فراهم آورد و زمينه‌ساز رفع مشکلات قانوني، حمايتي، اجرايي براي مخترعان و مبتکران تا مرحله تجاري‌سازي ايده‌ها و اختراعات باشد.

١٢:١٠ ٠٤/٠٧/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد