١٥:٢٠ ٠١/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی خبر داد:
آغاز تولید فرستنده اف ام 10 کیلو وات در جهاد دانشگاهی از اواخر امسال
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی از تولید فرستنده اف ام 10 کیلو وات از اواخر سال جاری در این نهاد خبر داد.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، دکتر سعید قاضی مغربی با اعلام این مطلب در تبریز افزود: با تولید این فرستنده در لبه این فناوری در دنیا قرار خواهیم گرفت.

وی ایجاد 14 دکل حفاری با همکاری وزارت دفاع و طراحی و ساخت بازوهای بار گیری نفت خام در جزیره خارک را از جمله برنامه های شاخص پژوهشی جهاد دانشگاهی عنوان کرد.

معاون پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی، تمرکز اصلی جهاد دانشگاهی را در ارائه سیستم های جامع دانست و گفت: این مجموعه به شکل جزیره ای در کل کشور کارهای زیادی را انجام داده ولی امروز تمرکز ما بر روی ارائه سیستم های جامع است و امید داریم در این زمینه نیز پیشتاز باشیم.

وی با تاکید بر رویکردهای جدید پژوهشی جهاد دانشگاهی گفت: تاسیس پژوهشکده های جدید با فناوری های نوین، انجام کارهای بین رشته‌یی و تمر کز بر روی پروژه های کلان از جمله رویکرد های جدید جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش می باشد.

قاضی مغربی کاربردی بودن و نو بودن پژوهش‌های جهاد دانشگاهی را نقطه تمایز فعالیت‌های پژوهشی این نهاد با دیگر مجموعه های پژوهشی عنوان کرد.

وی با بیان اینکه پژوهش در کشور نوپاست، گفت: دانشگاه ها به واسطه ماموریت آموزشی، عمده تمرکزشان بر روی آموزش است ولی در سال های اخیر اساتید، دانشجویان و مسوولان دانشگاه به فکر انجام کارهای پژوهشی افتادند که در این راستا در اول راه هستند.

قاض مغربی با اشاره به نهادینه سازی امر پژوهش طی سالیان طولانی در جهاد دانشگاهی افزود: اغلب درآمدهای این مجموع از طریق پروژه های کارفرمایی جذب می شود و فعالیت های پژوهشی ما درآمد زا و اقتصادی است.

وی با اشاره به افتتاح نیروگاه هیبریدی 32 کیلو واتی شهدای جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: کمر همت در جهاد دانشگاهی استان بسته شده و اطمینان از عملکرد این نیروگاه حاصل شده است.

قاضی مغربی اظهار امیدواری کرد نیروگاه هیبریدی به صورت 100 درصد بومی تولید شده و به بهره برداری برسد و استان آذربایجان شرقی نیز از این فناوری در قسمتهای مختلف بهره مند شود.

وی از احیای دوباره جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان شرقی ابراز خرسندی کرد و گفت: این واحد بعد از یک دوره رکود احیا شده و در حال حاضر، سرعت رشد خوبی دارد که امیدواریم با تکمیل ساختار پژوهشی یعنی معاون پژوهشی، مدیران گروه‌های پژوهشی و تکمیل اعضای هیات علمی وضعیت رشد سریعتری را طی کند.
١٥:٠٥ ١٥/٠٨/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد