٠٨:٣٢ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
در بازديد معاون آموزشي وزارت‌علوم ازپژوهشكده رويان مطرح شد:
آمادگي وزارت علوم براي برگزاري دوره‌هاي تحصيلي مشترك و تكميلي با همكاري دانشگاه علم و فرهنگ و رويان

معاون آموزشي وزارت علوم تحقيقات و فناوري امروز از پژوهشكده رويان و نحوه عملكرد اين پژوهشكده بازديد به عمل آورد.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، در اين بازديد كه با حضور دكتر خالقي معاون آموزشي و دكتر برزويي دبير شوراي گسترش وزارت علوم، دكتر قرنفلي، رييس دانشگاه علم و فرهنگ، دكتر گورابي رييس پژوهشكده رويان و برخي از مسؤولان اين پژوهشكده برگزار شد، درخصوص توانمنديها و فعاليتهاي اين پژوهشكده و ضرورت توجه بيشتر وزارت علوم به اين بخش بحث و بررسي شد.
دكتر ساماني، مدير روابط بين‌الملل پژوهشكده رويان در اين نشست در سخناني به معرفي فعاليتهاي اين پژوهشكده در حوزه‌هاي درماني، پژوهشي و آموزشي پرداخت و اظهار كرد: پژوهشكده رويان فعاليت‌هاي پژوهشي و آموزشي و نيز درماني خود را در قالب شش گروه پژوهشي جنين شناسي، ناباروري مردان، ناباروري زنان، ژنتيك توليد مثل، اپيدميولوژي و بهداشت باروري و نيز سلول‌هاي بنيادي (بن‌ياخته ها) انجام مي دهد و دوره‌هاي آموزشي كوتاه مدت و بلند مدت در قالب سمپوزيم،‌ كارگاه، ‌كنفرانس و دورهاي بلند مدت يكماهه و سه ماهه در رشته‌هاي مختلف و دوره‌هاي فلوشيپ و همچنين دوره‌هاي مشترك با دانشگاه‌هاي داخل و خارج كشور برگزار مي‌كند.
وي افزود: تا كنون 13 كنگره داخلي، 20 كارگاه آموزشي داخلي، شش كنگره بين المللي، 16 كارگاه بين المللي توسط پژوهشكده رويان برگزار شده است. همچنين پژوهشكده تاكنون بيش از 103 فارغ التحصيل داخلي، 9 فارغ التحصيل خارجي داشته است و در حال حاضر 40 درخواست از سوي دانشجويان خارجي براي همكاري با اين پژوهشكده در حال بررسي است.
وي با اشاره به ساير فعاليتهاي پژوهشكده رويان تصريح كرد: برگزاري دوره‌هاي phD و همكاري براي ارايه تز دانشجويان دوره‌هاي كارشناسي ارشد و phD از ديگر فعاليتهاست كه دراين راستا تا كنون 77 تز دكترا و 37 تز كارشناسي ارشد انجام شده است.
دكتر ساماني ادامه داد: همچنين محققان و پژوهشگران اين پژوهشكده تا كنون 127 مقاله در مجلات معتبر داخلي و 51 مقاله در مجلات معتبر خارجي ارايه كرده‌اند، همچنين 154 مقاله در سمينارهاي داخلي و 209 مقاله در كنگره‌هاي بين المللي ارايه كرده و 127 پروژه تمام شده و 76 پروژه تحقيقاتي در حال انجام دارند.
دكتر گورابي، رييس پژوهشكده رويان با اشاره به برگزاري دوره‌هاي مشترك آموزشي توسط اين پژوهشكده، اظهار كرد: يكي از مشكلات موجود، عدم ارايه مدرك به دانشجويان مشترك شاغل به تحصيل در اين پژوهشكده و در اصل مجاز نبودن پژوهشكده به ارائه اين مدارك است كه در اين راستا از وزارت علوم مي‌خواهيم اين دوره‌ها را به گونه‌اي تعريف كند كه پژوهشكده نيز در ارايه مدرك تحصلي به فارغ‌التحصيلان سهيم باشد.
گفتني است، در اين نشست رييس دانشگاه علم و فرهنگ نيز با هدف برگزاري دوره‌هاي كارشناسي ارشد در اين دانشگاه با همكاري مشترك پژوهشكده رويان نيز حضور داشت.
همچنين دكتر بهاروند، مدير گروه سلولهاي بنيادين پژوهشكده رويان نيز ضمن اشاره به موفقيتهاي چشمگير اين پژوهشكده در رابطه با سلولهاي بنيادين، اظهار كرد: پژوهشكده رويان توانايي پذيرش و تربيت دانشجوي phD را دارد ولي متاسفانه هنوز امكان قانوني آن فراهم نشده است، همچنين مي‌توان گروه آموزشي دكتراي فناوري سلولهاي بنيادين را نيز در اين پژوهشكده تعريف و به مرحله اجرا درآورد.
دكتر حسن خالقي معاون آموزشي وزارت علوم با اعلام آمادگي وزارت متبوع نسبت به همكاري در برگزاري دوره‌هاي مختلف آموزشي توسط پژوهشكده رويان و برگزاري دوره‌هاي كارشناسي ارشد و مشترك در دانشگاه علم و فرهنگ، اظهار كرد: دانشگاه علم و فرهنگ به اعتبار دارا بودن پشتوانه‌هاي پژوهشي همچون پژوهشكده رويان و ساير پژوهشكده‌هاي جهاد دانشگاهي، توانايي برگزاري دوره‌هاي آموزشي مقاطع تحصيلات تكميلي را خواهد داشت.
وي با بيان اينكه دانشگاه علم و فرهنگ اولين موسسه آموزش عالي در كشور است كه به دانشگاه ارتقا يافته است، تصريح كرد: دانشگاه علم و فرهنگ بايد از بسترهاي فراهم شده در جهاد دانشگاهي براي انجام كارهاي بزرگتر استفاده كند و در اين راستا وزارت علوم نيز آمادگي كامل براي همكاري دارد.
گفتني است، دكتر خالقي در يادداشتي در دفتر يادبود پژوهشكده رويان، نوشت: « به روان پاك مرحوم دكتر كاظمي بنيانگذار فعاليتهاي سلولهاي بنيادي درود مي‌فرستم و از اين همه موفقيت و پيشرفت كه در اين پژوهشكده ملاحظه كردم احساس غرور مي‌كنم و به تمام اساتيد و محققين فعال در اين مركز صميمانه تبريك عرض مي‌كنم.
مجموعه تلاش و انگيزه كاري كه در اين پژوهشكده ملاحظه شد در مدت نزديك به 9 سال كه در بازديدهاي مختلف از مراكز پژوهشي داشته‌ام مشاهده نكرده بودم و قطعا موفقيتهاي بزرگي كه بدست آمده مرهون اين تلاش و يكدلي است كه بين تمام همكاران اين پژوهشكده وجود دارد.
به مسئولين محترم پژوهشكده براي ايجاد چنين فضاي مناسب كاري تبريك مي‌گويم و براي همگان آرزوي توفيق دارم. وزارت علوم و شوراي گسترش آموزش عالي آمادگي هرگونه همكاري براي پيشرفت هرچه بيشتر و سريعتر اين پژوهشكده را دارد و در جلسات حضوري هماهنگي‌هاي لازم به عمل خواهد آمد.»

٠٧:٣٧ ٣٠/٠١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد