١٤:٠١ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
پنجمين كارگاه آموزشي پرورش و اصلاح نژاد قارچ خوراكي در مشهد برگزار شد

پنجمين كارگاه آموزشي پرورش و اصلاح نژاد قارچ خوراكي با هدف افزايش سطح دانش پرورش و اصلاح نژاد قارچ خوراكي تكمه‌اي سفيد به همت گروه پژوهشي زيست فن‌آوري قارچ‌هاي صنعتي جهاد دانشگاهي مشهد برگزار شد.
دكتر محمد فارسي ـ مديرگروه زيست فن‌آوري قارچ‌هاي صنعتي جهاد دانشگاهي مشهد ـ در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)ـ منطقه خراسان، گفت: عملكرد توليد قارچ در ايران حدود 14 كيلوگرم در هر متر مربع است در حالي كه در اروپا اين مقدار نزديك به دو برابر است.
عضو هيات علمي دانشگاه فردوسي مشهد افزود: توليد قارچ خوراكي بايد تا 20 برابر توليد فعلي افزايش يابد تا بتوانيم جوابگوي نياز داخلي باشيم.
وي با اشاره به مشكلات عمده توليدكنندگان اظهار كرد: تهيه بستر مناسب، بذر خوب و كنترل محيطي از عواملي است كه مي تواند به ميزان قابل ملاحظه‌اي باعث افزايش توليد قارچ در كشور شود.
فارسي افزود: در اين راستا در گروه پژوهشي زيست فناوري قارچ هاي صنعتي جهاددانشگاهي مشهد به صورت فصلي بذرهاي اضمحلال رفته از نظر ژنتيكي اصلاح شده و در سراسر كشور توزيع مي‌شود.
مدير گروه زيست فن‌آوري قارچ‌هاي صنعتي جهاد دانشگاهي مشهد گفت: قارچ خوراكي تكمه اي سفيد رتبه اول جهاني را در ميان ساير قارچ‌هاي خوراكي از نظر ميزان توليد، فروش، تحقيقات و اشتغالزايي به خود اختصاص داده است و در كشور ما نيز بيش از 85 درصد از كل توليد قارچ‌هاي خوراكي به اين قارچ اختصاص دارد.
اين کارگاه در دو بخش عملي و تئوري از ششم خرداد ماه به مدت چهار روز در محل كانون هاي فرهنگي هنري دانشگاه فردوسي برگزار مي‌شود.م/د

١٠:٣٣ ١٠/٠٣/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد