٠٩:٤٢ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
مدير آموزشي سازمان همياري اشتغال فارغ التحصيلان جهاد دانشگاهي:
نظام آموزشي كشور رويكرد اشتغال محور نداشته است

نخستين دوره آموزشي كار آفريني و مهارت‌هاي كسب و كار در جهاد دانشگاهي واحد استان مركزي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در اولين دوره آموزشي كار آفرينان مدير آموزشي سازمان همياري اشتغال فارغ التحصيلان جهاد دانشگاهي با اشاره به توانمند سازي نيروي كار در جامعه گفت: دولتمردان نظام تلاش گسترده اي را براي كار آفريني انجام داده‌اند ولي متاسفانه نظام آموزشي كشور به آموزش‌هايي با رويكرد اشتغال محور توجه نكرده است.
محمد كيا در اين دوره آموزشي افزود: بايد مهارت‌هاي عمومي كسب و كار را تبديل به اشتغال كنيم و بر اساس آموزش‌هاي مهارت‌هاي كسب و كار، فارغ التحصيلان مي توانند علاوه بر تخصص در دانشگاه كار گروهي را تجربه كنند.
وي ادامه داد: اين فرايند طي شده براي فارغ التحصيلان و افراد جوياي كار بايد به مرحله اشتغال برسد و با مهارت‌هايي كه به افراد داده مي‌شود با ايجاد انگيزه در فرد و آموزش‌هاي تخصصي و حمايت‌هاي قانوني و مالي و نياز به مشاوره صورت پذيرد.
در ادامه اين دوره محمد رضا امامي ـ رييس سازمان كار و آموزش فني و حرفه اي استان مركزي ـ يكي از مهمترين دغدغه هاي فكري در برنامه ريزان اقتصادي در سطح كلان را تنظيم برنامه ها براي رفع بيكاري و شناسايي فرصت‌هاي شغلي و ايجاد كار و كار آفريني دانست.
امامي افزود: رسيدن به ايجاد اشتغال بسترسازي براي تجهيز سرمايه، ايجاد امنيت سرمايه گذاري، ورود سرمايه هاي خارجي در مباحث صنعتي، خدماتي، توليدي در كشور يكي از بسترهايي است كه زمينه ساز خروج از معضل بيكاري در جامعه است.
وي توجه به كار و كار آفريني را يكي از عناصر سازنده توسعه اقتصادي دانست و گفت: كار آفرينان حلقه مفقوده توسعه صنعتي كشور هستند كه با خلق كارآفريني و كار و تلاش مستمر و مداوم و انجام مبتكرانه فعاليت‌ها سرنوشت كاري خود را با برنامه ريزي تغيير مي دهند.
وي كار آفرينان را قشر ارزشمند، قهرمانان توسعه صنعتي، افرادي نوآور، خلاق، توفيق طلب، هوشمند، خطر پذير، معرفي كرد و گفت: شما نگرشي مثبت و داراي هوشي خلاق و آينده نگر و استراتژيست هستيد و وظيفه ما به عنوان متوليان اين امر شناسايي كار آفرينان و بكارگيري پتانسيل آنان در امر سازندگي است تا بتوانيم اين حلقه مفقوده توسعه را به سر انجام برسانيم.
سيد جعفر نظام دوست ـ رييس جهاد دانشگاهي واحد استان مركزي ـ نيز گفت: نگاهي به زندگي کارآفرينان بزرگ در عرصه اجتماع، سياست، اقتصاد و توليد گوياي آن است که شرايط اجتماعي، نسبتي از ريسک و اطمينان بستر مناسب ظهور کار آفرينان است.
وي از قول يکي از کارآفرينان بزرگ گفت: در مسير موفقيت شانس يا تصادف نقشي ندارد بلکه پيروزي حاصل تلاش بي وقفه، عزم راسخ و غلبه بر شکست‌هاي پي در پي است.
نظام دوست افزود: يک آفرين معتقد است اوضاع و احوال من زماني تغيير مي کند که خودم در تغيير آن اقدام کنم و همچنين ميزان موفقيت هر کس با ميزان جديت، تلاش، استقامت و خطر پذيري او نسبت مستقيم دارد.
وي اظهار اميدواري كرد كه اين دوره‌ها بتواند در زمينه اشتغال و سرمايه گذاري موثر باشد و با جديت و همياري مسوولان در اين امر بهره كافي را ببريد.

٠٩:٢٣ ١٤/٠٤/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد