١٥:٢٠ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
رييس سازمان همياري اشتغال فارغ‌التحصيلان جهاد دانشگاهي خبر داد:
برگزاري دورههاي آموزشي«آمادگي شغلي» دانشجويان و آموزش 13هزار نفر براي اشتغال و كارآفريني

رييس سازمان همياري اشتغال فارغ التحصيلان جهاد دانشگاهي اظهار كرد: سازمان همياري اشتغال توانسته است طي شش سال گذشته خدمات علمي، آموزشي و مديريتي شايان توجهي را در حوزه‌هاي آموزشي، مشاوره، پژوهش، اطلاع رساني شغلي و برنامه‌ريزي و مديرتي طرحهاي جامع به مخاطبان خود به ويژه سياستگذاران، كارفرمايان، سرمايه گذاران، دانشجويان و فارغ‌التحصيلان ارايه نمايد.
مهندس مرتضي پرهيزكار، در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، ازجمله وظايف اين سازمان را برنامه‌ريزي در امر تسهيل اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي ارائه خدمات مشاوره‌اي و آموزشهاي مورد نياز اهداف سازمان بيان كرد.
وي گفت: ديگر وظايف سازمان اطلاع رساني از طريق ارائه‌ خدمات رايانه‌اي، برگزاري نمايشگاه، انتشار كتب و نشريات و همچنين كمك نرم‌افزاري به امر خوداشتغالي دانش‌آموختگان دانشگاهها و موسسات آموزش عالي منطبق با اهداف سازمان و مطالعه و ارائه طرحهاي اشتغال زا به دستگاههاي اجرايي ذيربط است.
به گفته مهندس پرهيزگار، در حال حاضر سازمان همياري اشتغال فارغ‌التحصيلان جهاد دانشگاهي يكي از بزرگترين شبكه ارائه دهنده خدمات آموزشي است و داراي 150 مربي و مدرس در 30 استان كشور است و حدود 13 هزار نفر را نيز آموزش داده است.
طراحي و پياده سازي شش سايت اطلاع رساني
تاسيس و راه اندازي 10 شعبه و مركز در دانشگاهها و استانهاي كشور
مهندس پرهيزكار با اشاره به طراحي و پياده سازي شش سايت اطلاع ساني در كشور توسط سازمان همياري اشتغال فارغ‌التحصيلان، گفت: از جمله اين سايتها شامل اولين شبكه‌ الكترونيكي بازار كار كشور با آدريس اينترنتي www.jobiran.com است كه از مخاطبين اين تارگاه، كارجويان، كارفرمايان و شاغلين است.
وي از طراحي و پياده سازي اولين پورتال اشتغال كشور با آدرس اينترنتي www.jobportal.ir خبر داد و مخاطبان آن را سياستگذاران، تصميم گيران، محققان و پژوهشگران، سرمايه گذاران،‌كارآفرينان، كارفرمايان، كارجويان و شاغلان بيان كرد.
وي همچنين گفت:‌ اولين شبكه‌ تخصصي اشتغال در حوزه‌ ICT با آدرس اينترنتي www.itjon.ir نيز طراحي و پياده سازي شده است و مخاطبين اين كارگاه شامل فعالان حوزه ICT كشور است.
به گفته وي، سايت اطلاع‌رساني سازمان نيز با آدرس www.eshteghal طراحي و پياده سازي شده است كه اين سايت نيز مخاطبيني چون مديران، كارفرمايان، كارآفرينان، سازمانها و مهارتهاي همكار و مرتبط با امر اشغال و بازاركار و كليه واحدهاي جهاد دانشگاهي و شعب و مراكز سازمان را پوشش مي‌دهد.
رييس سازمان همياري اشتغال فارغ‌التحصيلان همچنين از طراحي و پياده سازي وب سايت اطلاع رساني بازار كار به نشاني www.bazarekar.ir خبر داد و اظهار كرد: مخاطبين اين كارگاه نيز كارجويان و كارفرمايان است.
وي اضافه كرد: وب سايت ديگري در خصوص اطلاع رساني بازار كار به نشاني www.itincubator.ir نيز طراحي و پياده سازي شده است كه مخاطبان اين كارگاه شامل مخاطبين خاص مراكز رشد رويش و مخاطبين عمومي مي‌باشند.
وي افزود: ‌همچنين سازمان همياري اشتغال فارغ‌التحصيلان داراي سه رسانه مكتوب با عنوان‌هاي هفته نامه بازار كار، فصلنامه رويش و فصلنامه رشد فناوري است.
رييس سازمان همياري اشتغال فارغ‌التحصيلان در بخش ديگر از سخنانش از تاسيس و راه‌اندازي 10 شعبه و مركز در دانشگاهها و استانهاي كشور با هدف توسعه فعاليتهاي سازمان در امر اشتغال خبر داد و افزود: همچنين 11 همايش و نشست ملي و بين‌المللي برگزار و در برگزاري 9 همايش، نشست و نمايشگاه ملي و بين المللي با رويكرد اشتغال در سطح كشور نيز مشاركت داشته است.
مهندس ميرزايي دستاوردهاي عمده‌ آموزشي سازمان را در سه بخش «نيازسنجي و تدوين دوره‌هاي آموزشي اشتغال و كارآفريني»، « برگزاري دوره‌ آموزشي كوتاه مدت اشتغال كار آفريني» ، « انجام طرحها و برنامه‌هاي ترويجي، پژوهشي جهت پشتيباني از فعالتيهاي آموزشي » بيان كرد.
وي گفت: برگزاري دوره‌هاي آموزشي‌ « آمادگي شغلي» براي دانشجويان دانشگاههاي سراسر كشور، تدوين، تهيه، چاپ و انتشار كتب و متون آموزشي در حوزه‌ اشتغال و كارآفريني و همچنين برگزاري دورهاي آموزشي «اقتصاد بنگاه» و «‌توسعه‌ منابع انساني» از جمله برنامه‌هاي آموزشي و مشاوره سازمان است كه دردست اجرا مي‌باشد.
وي در خصوص ديگر برنامه‌هاي سازمان در بخش آموزشي و مشاوره، اظهار كرد: اين برنامه‌ها شامل برگزاري دوره‌هاي آموزشي مهارتهاي عمومي كسب و كار و كارآفريني ويژه مديران، ‌كارشناسان و كارشناسان صنايع كوچك و متوسط (12 عنوان دوره و 80 نوبت)، برگزاري دوره‌هاي آموزشي ويژه متقاضيان وام خود اشتغالي سازمان و اجراي دوره‌هاي آموزشي تخصصي اشتغال و تربيت مربي كارآفريني ويژه مديران و كارشناسان شعب اشتغال سازمان است.
به گفته مهندس پرهيزگار، مشاركت در پيشبرد برنامه‌هاي ترويجي و آموزشي دپارتمان كارآفريني سازماني، برگزاري دوره‌هاي آموزشي ويژه متقاضيان راه اندازي بنگاه‌هاي اقتصادي كوچك زود بازده (طرح آموزش صد هزار نفري وزارت كار و امور اجتماعي) و برگزاري دوره‌هاي آموزشي مهارتهاي كسب و كار و كارآفريني در بخش صنعت از ديگر برنامه‌هاي آموزشي و مشاوره سازمان است كه در دست اجراست.
رييس سازمان همياري اشتغال فارغ‌التحصيلان برنامه‌هاي پژوهشي در دست اجرا را شامل راه‌اندازي بانك اطلاعات پژوهشهاي اشتغال و بهره برداري از طرحهاي پژوهشي و تيپ شغلي خاتمه يافته بيان كرد.
اعطاي وام به طرحهاي كسب و كار فارغ‌التحصيلان دانشگاهي
وي با اشاره به اجرا و مديريت طرح‌ها و برنامه‌هاي جامع سازمان گفت:‌ از جمله اين طرح‌ها، طرح جامع توانمند سازي نيروي كار و طرح جامع توسعه اشتغال و كار آفريني روستايي است كه سازمان در خصوص اين طرح نياز به سازمان همكار دارد.
وي با اشاره به اجرا و مديريت طرح «اعطاي وام به طرح‌هاي كسب و كار فارغ‌التحصيلان دانشگاهي»، افزود: تا كنون به 593 نفر وام پرداخت شده كه ميزان اين وام‌ها پنج ميليون است و اطلاعات آن در سايت‌هاي سازمان ارائه شده است.
مهندس پرهيزكار در خاتمه ديگر طرح‌ها و برنامه‌هاي جامع سازمان را شامل طرح سيستم يكپارچه و ملي « از آموزش تا اشتغال» و «آموزشهاي كارآفريني و اشتغال»، «طرح حمايت از تحقيقات و توليدات محصولات ICT در بخش خصوصي و تعاوني»، «احداث شهرك گلخانه‌اي در استانهاي گيلان و كهگيلويه و بويراحمد» و «طرح نظام جامع اطلاع رساني اشتغال كشور (اولين پورتال اشتغال كشور)» بيان كرد.

١٢:٥٨ ٢١/٠٥/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد