١٠:٤٣ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
تا پايان برنامه چهارم نرخ بيكاري از‌٣/١١ درصد به‌٢/٨ درصددر استان كاهش مي‌يابد

نخستين كميته هم‌انديشي اشتغال فارغ‌التحصيلان استان با همت معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي آذربايجان‌غربي در دانشگاه اروميه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي آذربايجانغربي، بهمن حبي ـ رييس اداره اشتغال استان آذربايجان غربي ـ در نخستين گردهمايي هم‌انديشي اشتغال فارغ‌التحصيلان كه با حضور مسوولان و كارشناسان كليه سازمانها و نهادها و ادارات  برگزار شد، افزود: در مدت مذكور در راستاي كاهش نرخ بيكاري سالانه ‌‌٤١ هزار و ‌‌٨٠٠ نفر سالانه وارد بازار كار خواهند شد.
وي با اشاره به اينكه مشاهده عيني در ريشه‌كني معضل بيكاري موثر است، اظهار كرد: در مراكز علمي خيلي از پايان‌نامه‌ها از سوي دانشجويان نوشته و تحقيق مي‌شوند اما هيچ‌گاه دنبال نمي‌شوند و از جهاد دانشگاهي نيز كه با اين اقدام مبتكرانه و بديع دست به تشكيل اين كميته و اتصال اين خلا زده تقدير مي‌شود.
در بخش ديگري از اين گردهمايي حجه السلام قريشي قائم مقام نهاد معظم رهبري در دانشگاه اروميه در خصوص اينكه كارآفريني در زمانم صدر اسلام نيز مطرح بوده تصريح كرد رويكردي كه دين اسلام داشته مردم را تشويق به كار و فعاليت كرده است بطوري كه در زندگي امير المومنين نمي توان مقطعي را پيدا كرد كه به فعاليت و كار سپري نشده باشد.
وي در ادامه با تشريح تاكيد قرآن كريم بر اهميت و تقدس كار آفريني اشاره كرد.
معاون فرهنگي جهاددانشگاهي واحد آذربايجان غربي نيز گفت: اين كميته به ابتكار معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان در راستاي مشاركت فكري مسوولان و كارشناسان خبره شغلي سازمان‌ها و نهادهاي دولتي معرفي شده‌ از سوي ادارات كل به اين واحد برگزار شد.
امين رستم‌زاده با عنوان اينكه با توجه به جاي خالي جمع افرادي كه از لحاظ سلسله مراتب اداري در سطح كارشناسي آن هم از ادارات مختلف با صنف‌هاي متفاوت احساس مي‌شد اين معاونت اقدام به راه‌اندازي اين كميته براي اولين بار در سطح استان كرده است خاطرنشان كرد: كارشناساني كه خود به صورت كاربردي و عملي درگير مسائل اشتغال و كارآفريني در بخش‌هاي مختلف كاري هستند با ارائه نظرات و پيشنهادات به صورت كاربردي و با جهاد نيروي فكري و امكانات مادي هركدام با توجه به ظرفيت‌ها و توانايي‌هاي بالقوه سازمان‌هاي خود در راستاي نهادينه كردن فرهنگ اشتغال بين فارغ‌التحصيلان و دانشجويان با ابزارهاي مختلف قدم بردارند.
وي ادامه داد: اين اقدام براي اولين بار از سوي جهاد دانشگاهي واحد در راستاي شناسايي حلقه واقعي مفقوده واقعي  بين ظرفيت‌هاي كارآفريني فراوان منطقه و بيكاري دانش آموختگان صورت گرفته است.
رستم‌زاده افزود: تشكيل كميته‌هاي تخصصي و انجام طرح‌هاي پژوهشي مشترك كاربردي با توجه به توانايي سازمان‌ها و ظرفيت‌ها و نياز منطقه از اهداف آتي اين كميته است.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي خاطرنشان كرد: بايد تصميمي به صورت پيشنهاد ارائه شود كه بومي‌سازي شده با ظرفيت‌هاي اين منطقه به شكل كاربردي و تاثيرگذار باشد.
وي با اعلام اين خبر كه بانك اطلاعاتي كارآفرينان استان راه‌اندازي خواهد شد، گفت: نرخ كارآفريني در بين نيروي انساني يك جامعه ميزان ضريب توسعه آن كشور را معين مي‌كند.
رستم‌زاده معرفي كارآفرينان موفق و انجام طرح‌هاي پژوهشي و ارزش‌ گذاري كارآفرينان در جامعه را ضرورتي انكارناپذير خواند و ادامه داد: براي طي مسير توسعه راهي جز فرهنگ‌سازي در خصوص شاخصه مهم كارآفريني در تمامي ابعاد زندگي مردم نداريم و اين مقوله را بايد با يك بينش علمي و پژوهشي در جامعه فرهنگ‌سازي كنيم چراكه نياز مبرم جامعه امروزي ما در اين مساله خلاصه مي‌شود.
وي گفت: تا زمينه و بستر كارآفريني را در جامعه و نيروي انساني خود به صورت كارشناسي تعريف نكنيم و آن را به صورت فرهنگي منطبق با ارزش‌هاي اسلامي و ظرفيت‌هاي منطقه تدوين نكنيم هيچ قدمي در اين راه نمي‌توان برداشت.
رستم‌زاده همچنين در ادامه به تشريح فعاليت‌هاي آموزشي پژوهشي و اطلاع‌رساني دفتر همياري اشتغال اين واحد پرداخت و خاطرنشان كرد: طي سال جاري در مجموع بيش از هزار نفر از فعاليت‌هاي دفتر بهره‌مند شده‌اند.م/د

١٣:٠٤ ٠٧/١٠/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد