٢١:٢٤ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
اشتغال

دوره هاي آموزشي کارآفريني و مهارت هاي کسب و کار در كرج آغاز شد

نخستين مرحله از دوره‌هاي آموزشي كارآفريني و كسب و كار براي ‌٢٥٠ نفر از متقاضيان بنگاه‌هاي اقتصادي زودبازده كرج در دانشگاه تربيت معلم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد تربيت معلم ، عباس صادقي ـ معاون سازمان كار و امور اجتماعي ـ در مراسم گشايش اين دوره اظهار داشت:در حال حاضر در كشور ‌٩٣ درصد از فارغ‌التحصيلان شاغل در بخش خدمات فعاليت مي‌كنند و يك درصد در بخش كشاورزي و شش درصد در بخش صنعت ،كه علت آن اين است كه در بخش خدمات فرد نياز زيادي به سرمايه و آموزش وجود ندارد ولي در بخش صنعت و كشاورزي نياز به سرمايه و آموزش‌هاي ويژه است. 
وي با بيان اينكه ‌١٨ هزار ميليارد تومان اعتبار از سوي دولت در كشور براي اشتغالزايي در نظر گرفته شده است،افزود:در حال حاضر بازار اشتغال در كشور با انبوه متقاضيان شغل و كمبود فرصت شغلي مواجه است و بايد متقاضيان شغل به سوي ايجاد شغل به صورت مستقل سوق داده شوند.
وي يادآور شد: نرخ مشاركت زنان در ايران به طور تقريبي ‌٢/١ نرخ متوسط جهاني است ولي ورود زنان به بازار كار به دنبال خود كاهش نرخ رشد جمعيت را مي‌آورد و از طرفي حضور زنان در ايجاد مشاغل جانبي مثل رشد صنايع مربوط به تهيه خوراك در مدت زمان كوتاه تاثير بسزايي دارد.
همچنين در اين مراسم مرتضي پرهيزكار ـ رييس سازمان همياري اشتغال فارغ‌التحصيلان از آموزش به عنوان محوري ترين روش در تغيير نگرش و رفتار انسان نام برد و گفت: امر آموزش در جهت ايجاد اشتغال بايد در برنامه‌هاي آموزشي دانشگاه‌ها و مراكز آموزشي عالي به صورت جدي مورد توجه قرار گيرد. 
وي اظهار كرد: بالابردن دانش در كنار ايجاد انگيزه و مهارت عامل مهمي در پيشگيري از بروز خسارت‌هاي جدي است،به عبارتي آموزش را مي‌توان بيمه ديگر سرمايه يك فرد دانست.
پرهيزگار افزود:تحقيقي كه در وزارت كار در خصوص موانع توليد و سرمايه‌گذاري به عمل آمده است،نشان مي دهد ‌٧/٦٠ درصد از شكست و ركود توليد به فقدان و كمبود مهارت عوامل انساني و ‌٢٠ درصد دسترسي نداشتن به سرمايه مربوط مي شود.
وي استقلال مالي، آزادي عمل و رشد اقتصادي و نوآوري را از مزاياي كارآفريني ذكر كرد و تصريح نمود:ايجاد رابطه ميان عمل و علم و ايحاد علم كارآفريني مي‌تواند در جهت بخشيدن به كارافريني و ترويج آن در جامعه موثر و مفيد باشد.
پرهيزگار به پتانسيل بخش خدمات براي حضور حداكثري كارآفرينان در اين عرصه اشاره و تصريح كرد:توريسم، صنايع دستي، گردشگري و ساير عرصه‌ها در بخش خدمات پتانسيل بالقوه‌اي براي كارآفريني و ايجاد شغل در جامعه دارند.ح/الف

١٨:٤٠ ٠٦/١٠/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد