٢٢:١٢ ٠١/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
سر پرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد آذربایجانغربی؛
جهاد دانشگاهی به دنبال نهادینه کردن کارآفرینی در جامعه است

جلسه تشريح اهداف آيين‌نامه اجرايي بنگاه‌هاي كوچك زودبازده اقتصادي در محل سالن اجتماعات اداره كل كار و آموزش فني و حرفه‌اي استان آذربایجان غربی با حضورنماینده جهاددانشگاهی برگزارشد.   
به گزارش ايسنا، نوربخش رييس اداره كل كار و آموزش فني و حرفه‌اي استان آذربايجان غربي در اين جلسه طی سخنانی گفت: سياست جديد وزارتخانه انتقال ماموريت‌هاي اشتغال از كاريابي‌هاي دولتي به بخش خصوصي به منظور کاهش تصدی دولت است.
وي هدف از اين آيين‌نامه را ساماندهي فعاليت‌ها و حمايت‌هاي دولت در زمينه گسترش بنگاه‌هاي كوچك اقتصادي زودبازده به منظور دستيابي به توزيع عادلانه منابع در مناطق و در بين اقشار مردم محروم، افزايش توليد و صادرات غيرنفتي و كارايي تسهيلات بانكي، تقويت تحرك اقتصادي و كارآفريني و اشتغال‌زايي و افزايش فرصت‌هاي شغلي جديد ذكر كرد.
نوربخش با اشاره به تخصيص 324 ميليارد تومان اعتبار براي اين گونه بنگاه‌ها در استان اظهار كرد: اين اعتبارات به طرح‌هاي جديد، طرح‌هاي نيمه تمام و طرح‌هاي انجام شده در حال توسعه به ترتيب اولويت تخصيص داده می شود. همچنين دراين جلسه امين رستم‌زاده مسوول دفترسازمان همیاری اشتغال جهاد دانشگاهي واحد استان آذربایجان غربی در سخنانی گفت: جهاد دانشگاهي در كنار فعاليت‌هاي علمي و پژوهشي خود به عنوان یک نهاد پیشتاز با برگزاري دوره‌هاي مختلف آموزشي كوتاه‌مدت و بلندمدت و كارگاه‌هاي آموزشي، به دنبال ارتقاء سطح توانمندی های عموم جامعه به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی است.
وي ادامه داد: ورود انديشمندان، صاحب‌نظران دانشگاهي به اين عرصه، فضاي موجود را به سوي مباحث علمي و راهبردي سوق داده و در اين ميان سازمان همياري اشتغال فارغ التحصیلان جهاد دانشگاهي موضوع اشتغال را در قالب بحث های علمی و پژوهشی حلاجی و بدنبال راهکارهای نهادینه سازی کارآفرینی در جامعه است.
رستم زاده اظهار كرد:يك كارآفرين با غلبه بر مشکلات پیش رو و باشناخت فرصت های به دنبال توسعه فعالیت های خود در زمینه کسب و کار است. 
وي تصريح كرد: بنگاه‌ها براي توسعه کسب و کاربايد محيط سازماني هدايت كننده‌اي ايجاد كنند.
مسوول دفتر سازمان همیاری اشتغال جهاد دانشگاهی واحد آذربایجانغربی با اشاره به آيين نامه حمايت از بنگاه‌هاي كوچك زودبازده و كارآفرين اظهار داشت: كارآفرين پس از كسب منابع بايد آنها را در راستاي اجراي طرح فعاليت اقتصادي (طرح تجاري) به كار بسته و مشكلات عملياتي را نيز بررسي كند.
رستم زاده در خاتمه به تشریح طرح شناسایی کارآفرینان موفق استان که از سوی دفتر سازمان همیاری اشتغال فارغ التحصیلان این واحد اجراشد،پرداخت.  
لازم به ذکر است،
همچنین در جلسه حبي  رييس اداره كارآفريني و امور اشتغال استان آذر بایجان غربی نیز سخنرانی نمود./ح الف

١٦:٠٧ ١١/١١/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد