٠٥:٤٦ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
مراسم اختتاميه دوره كارآفريني متقاضيان راه اندازي واحدهاي صنعتي در تهران برگزار شد

مراسم اختتاميه نخستين دوره كارآفريني ويژه مديران، كارشناسان و متقاضيان راه اندازي واحدهاي صنعتي 8 ارديبهشت ماه از سوي جهاددانشگاهي واحد دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد الزهرا(س)،در اين مراسم مهندس پرهيزگار رييس سازمان همياري اشتغال فارغ التحصيلان جهاددانشگاهي طي سخناني به تشريح ضرورت آموزش كارآفريني گفت: امروز بيش از آموزش كارآفريني به آموزش مربي كارآفريني نياز داريم، مديران، كارشناسان و متقاضيان راه اندازي واحدهاي صنعتي كه در آموزش هاي كارآفريني شركت كرده‌اند مي توانند به مشاوره بپردازند.
مهندس پرهيزگار به توسعه منابع انساني اشاره كرد و گفت: در 10 سال اخير پس از آنكه مشخص شد منابع انساني چه نقشي مهمي در توسعه كشورها دارند با عنوان سرمايه هاي انساني از آن ياد مي شود و توسعه سرمايه هاي انساني نياز به آموزش مناسب و به روز دارد.
رييس سازمان همياري اشتغال فارغ التحصيلان جهاد دانشگاهي در ادامه با بيان اينكه كارآفريني يك شايستگي و بينش است ، گفت: براساس سند چشم انداز كشور، بايد ظرف 20 سال به كشور اول منطقه تبديل شويم. رقباي ايران در منطقه برنامه ريزي مدوني بر روي آموزش كارآفريني انجام داده اند. بهترين مراكز رشد و پارك هاي علم و فناوري دنيا متعلق به رژيم اشغالگر قدس است و اين در حاليست كه متاسفانه در كشور ما بهره وري منابع انساني خيلي پايين است و رابطه مناسبي بين سرمايه گذاري و منابع انساني وجود ندارد.
وي در پايان به ظرفيت بالاي كارآفريني در كشور اشاره كرد و گفت: اگر شرايط و بستر مناسب مهيا باشد سه پنجم جمعيت كشور اين افراد مي توانند دست به كارآفريني بزنند. دو پنجم بقيه افراد نيز استعداد كارآفريني ندارند و هزينه كردن براي آن ها بازگشت سرمايه ندارد.
وي كارآفريني را از عوامل رشد اقتصادي دانست و گفت: كارآفريني استفاده از ظرفيت ها و خلاقيت  و در نهايت توليد محصول و خدمات است و اگر در سطح گسترده شكل بگيرد درصد بسيار بالايي از افراد جامعهرا پوشش مي دهد و نتيجه آن رشد اقتصادي و اشتغال است.
وي نقش دولت را در كارآفريني مهم ارزيابي كرد و يادآور شد: دولت بايد از طريق بسترسازي، فرهنگ سازي،‌تربيت نيروي انساني، آموزش كشف و معرفي فرصت هاي شغلي ايفاي نقش كند.
اين گزارش مي‌افزايد، مهندس فائز  معاون برنامه ريزي و امور توليد شركت شهرك هاي صنعتي تهران نيز در اين مراسم در سخناني، به وضعيت فعاليت بخش صنعتي در كشور اشاره كرد و گفت: امروزه عوامل زيادي از جمله فناوري اطلاعات باعث شده است فعاليت در اين بخش سخت و رقابتي شود.
وي آشنايي با مسايل روز را از ضروريات فعاليت در بخش هاي مختلف عنوان كرد و افزود: امروزه بايد سرعت، دقت، دانش و ابزار روز را با هم داشت تا بتوان رقابت پذيري بود، در غير اين صورت در كسب و كار با مشكل مواجه خواهيم بود و نمي توان به توسعه لازم رسيد.
وي محدود بودن به بازارهاي كوچك را از مشكلات ديگر رشد و توسعه صنايع كوچك عنوان كرد و گفت: بازاريابي يكي از نكات مهم در موفقيت صنايع كوچك است. در گذشته كالاي با كيفيت ملاك بود اما امروز كالايي مد نظر است كه نياز مشتري را برطرف كند.
معاون برنامه ريزي و امور توليدي شركت شهرك هاي صنعتي تهران در پايان، نبود نظام پشتيباني از كارآفرينان را از ديگر موانع رشد واحدهاي صنعتي عنوان كرد و افزود: متاسفانه نظام خاصي در كشور وجود ندارد كه كارآفرينان را حمايت كند. بايد از جهات مختلف از جمله آموزش، مالي، قانوني و ... كارآفرينان را حمايتكرد تادر ميانه راه به بي انگيزگي دچار نشود.ح/الف

١٦:١٦ ٠١/٠٣/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد