رييس جهاد دانشگاهي واحد خوزستان:
ايجاد فرصت شغلي در سيستم دولتي بسيار گرانتر از بخش خصوصي است
ايجاد فرصتهاي شغلي در سيستمهاي دولتي بسيار گرانتر از ايجاد شغل در سيستمهاي بخش خصوصي است لذا دولتها بايد به بخش خصوصي فرصت ايجاد شغل بدهند.
به گزارش خبرنگار كار واشتغال ايسنا، قدرتالله شاكرينژاد ـ رييس جهاد دانشگاهي واحد خوزستان ـ در آيين آغاز به كار دوره آموزش تربيت مربي كارآفريني با اشاره به نقش فعاليتهاي كارآفريني در توسعه فرصتهاي شغلي در كشور گفت: بحث اشتغال، امروز به يك چالش براي تمام نظامهاي جهان بهويژه براي كشورهاي در حال توسعه تبديل شده است كه قطعا دولتها با برنامهريزي دقيقتر ميتوانند اين مشكلات را حل كنند.
وي افزود: ايجاد فرصتهاي شغلي در سيستمهاي دولتي بسيار گرانتر از ايجاد شغل در سيستمهاي بخش خصوصي است لذا دولتها بايد به بخش خصوصي فرصت ايجاد شغل بدهند كه در كشور ما در چند سال اخير اين اجازه داده شده و اين موضوع مورد حمايت دولت است.
در ادامه اين مراسم عباس صادقي ـ معاون موسسه كار و تامين اجتماعي ـ گفت: از هم اكنون بايد براي اشتغال آينده يك ميليون و 800 هزار نفر دانشجوي در حال تحصيل كشور فكر اساسي شود.
وي توضيح داد: بحث بيكاري معضل ملي نيست بلكه مشكلي جهاني است بخش كشاورزي دولتي ايران تنها ميتواند براي يك درصد از افراد ايجاد اشتغال كند به همين علت است كه اين ميزان بيكاري در بخش كشاورزي وجود دارد و قطعا كارآفريني در ايجاد فرصتهاي شغلي براي آنها نقش جدي دارد.
وي پيوند علم و عمل و كاربردي كردن دانشها را از جمله اهداف موسسه عنوان كرد و گفت: در اجراي طرح آموزش كارآفريني در سال گذشته حدود 30 هزار نفر را در كشور آموزش داديم.
صادقي خاطرنشان كرد: امسال برنامه آموزش به 150 هزار نفر را در دست اجرا داريم كه اجراي اين برنامه تنها با همراهي بخش خصوصي امكانپذير خواهد بود.
همچنين چراغي ـ مدير كل تعاون خوزستان ـ گفت: تنها راه خروج اقتصاد از بخش دولتي توسعه كارآفريني و رشد اين استعداد در بخش خصوصي و تعاوني در كشور خواهد بود.
وي گفت: تا پيش از سال 84 تمام منابع براي اشتغالزايي در اختيار مردم گذاشته ميشد بدون اين كه آموزشهاي لازم در اختيار متقاضيان قرارگيرد و در نتيجه اين اقدامات مشخص شد واگذاري تسهيلات بازدهي لازم را نداشته است.
وي تصريح كرد: هماكنون فعالان بخش دولتي نميخواهند اقتصاد را از دستشان خارج كنند اين موضوع بر خلاف سياستهاي تدوين شده از سوي هيات دولت است.
وي بيان كرد: دادن منابع به افرادي كه دانش كافي ندارند و آموزشهاي كارآفريني را نديدهاند يك خطر اساسي براي اقتصاد كشور است، بنابراين بايد آموزشهاي كارآفريني را پيش از ارائه تسهيلات به افراد متقاضي تسهيلات طرحها داد.
مديركل تعاون خوزستان يادآور شد: هدف از آموزش در دوره كارآفريني، ايجاد يك ايده و يك هدف نهادي براي افراد است تا انگيزه و ابزار ايجاد اشتغال را به دست آورند.#
١٠:٥٤ ١١/٠٣/١٣٨٦