دوره تربيت مربي كارآفريني بر اساس الگوي گام به گام در اهواز برگزار شد
سازمان همياري اشتغال فارغالتحصيلان با همكاري موسسه كار و تأمين اجتماعي به منظور تأمين و تربيت مربيان دورههاي آموزشي كارآفريني و مهارتهاي كسب و كار ويژه متقاضيان راهاندازي و توسعه بنگاههاي اقتصادي زودبازده اقدام به برگزاري دومين دوره آموزشي تربيتمربي كارآفريني بر اساس الگوي كارآفريني گام به گام در شهرستان اهواز نمود.
به گزارش روابط عمومي سازمان همياري اشتغال فارغالتحصيلان جهاددانشگاهي،مهندس محمد كيا در آيين آغاز به كار اين دوره با تاكيد بر اينكه براي رسيدن به اهداف چشمانداز كشور و همچنين براي بقاي فعاليتهاي اقتصادي به توسعه كارآفريني نياز است، افزود: فرصتهاي شغلي در كشور بسيار زياد وجود دارد و ما بايد تنها براي شناسايي آنها گام برداريم.
وي خاطرنشان كرد: بايد به شرايط آموزشيافتگان توجه ويژه شود و بايد خواستن را در فراگيران خود ايجاد كنيد.
وي ادامه داد:30 درصد مطالب يك دوره آموزشي كارآفريني در رابطه با مفاهيم عملي كارآفريني است و در 70 درصد ديگر مطالب بايد چگونه بهرهوري از دانش آموزش داده شود.
كيا يادآور شد: آموزش كارآفريني گام به گام چند سال است در جهاد دانشگاهي آغاز شده و تاكنون توانسته موفقيتهاي زيادي در راه توسعه كارآفريني درايران فراهم نمايد. تاكنون شش دوره تربيت مربي كارآفريني بر اساس الگوي گام به گام توسط جهاد دانشگاهي در تهران و ديگر استانهاي كشور برگزار شده است. در آينده نيز توسعه اين دورهها را در برنامه داريم.
قدرت الله شاكرينژاد، رئيس جهاد دانشگاهي واحد خوزستان در اين آيين با اشاره به نقش فعاليتهاي كارآفريني در توسعه فرصتهاي شغلي در كشور توضيح داد: بحث اشتغال، امروز به يك چالش براي تمام نظامهاي جهان به خصوص براي كشورهاي در حال توسعه تبديل شده است. قطعا دولتها با برنامهريزي دقيقتر ميتواننداين مشكلات را حل كنند.
وي افزود: ايجاد فرصتهاي شغلي در سيستمهاي دولتي بسيار گرانتر از ايجاد شغل در سيستمهاي بخش خصوصي است. بايد دولتها به بخش خصوصي فرصت ايجاد شغل بدهند. در كشور ما نيز در چند سال اخير اين اجازه داده شده و اين موضوع مورد حمايت دولت است.
وي خاطرنشان كرد: اميدواريم با تلاش در عرصه اشتغال در كشور بتوانيم گامي در مسير ايجاد اشتغال درخوزستان برداريم.
در ادامه اين مراسم عباس صادقي ـ معاون موسسه كار و تامين اجتماعي ـ گفت: از هم اكنون بايد براي اشتغال آينده يك ميليون و 800 هزار نفر دانشجوي در حال تحصيل كشور فكر اساسي شود.
صادقي خاطرنشان كرد: امسال برنامه آموزش به 150 هزار نفر را در دست اجرا داريم كه اجراي اين برنامه تنها با همراهي بخش خصوصي امكانپذير خواهد بود.
همچنين چراغي مدير كل تعاون استان خوزستان گفت: تنها راه خروج اقتصاد از بخش دولتي توسعه كارآفريني و رشد اين استعداد در بخش خصوصي و تعاوني در كشور خواهد بود.
وي گفت: تا پيش از سال 84 تمام منابع براي اشتغالزايي در اختيار مردم گذاشته ميشد بدون اين كه آموزشهاي لازم در اختيار متقاضيان قرارگيرد و در نتيجه اين اقدامات مشخص شد واگذاري تسهيلات بازدهي لازم را نداشته است.
وي افزود:دادن منابع به افرادي كه دانش كافي ندارند و آموزشهاي كارآفريني را نديدهاند يك خطر اساسي براي اقتصاد كشور است، بنابراين بايد آموزشهاي كارآفريني را پيش از ارائه تسهيلات به افراد متقاضي تسهيلات طرحها داد.ح/الف
١٤:١١ ١٩/٠٣/١٣٨٦