از سوي جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي؛
همايش"دانشگاه،کار آفريني، اشتغال" در خوی برگزار شد
همايش"دانشگاه،کار آفريني،اشتغال" با حضور مسئولان،دانشجويان و فارغ التحصيلان در سالن آمفي تئاتر مرکز علوم پزشکي خوي از سوي جهاد دانشگاهي واحد آذربايجان غربي برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد آذربایجانغربی،در اين همايش صحرايي ، سرپرست مرکز آموزش جهاددانشگاهي در خوي به ارائه گزارش در خصوص اجراي برنامه هاي اين مركز پرداخت.
در ادامه اين مراسم رستم زاده سرپرست معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي واحد آذربايجان غربي کار آفريني را موضوع حياتي جوامع پيشرفته دانست و افزود:اين دانش در کشور ما به تازگي رواج يافته و با تبديل آن به يک موضوع فرهنگي و ارزشي مي توان آن را در بين اقشار جامعه نهادينه کرد.
رستم زاده با بيان اينکه بسياري از معضلات و آفات اجتماعي در جامعه ناشي از معضل بيکاري است، اظهار داشت:در جوامع کنوني توسعه کشورها مبتني بر توانايي آن کشور در دسترسي به نوع آوري و خلاقيت و کار آفريني است.
در ادامه اين همايش حجت الاسلام سيد رضي شکوري امام جمعه شهرستان خوي گفت: کار آفريني بايد با پشتوانه کارشناسي و استمرار و توأم با واقع بيني باشد.
وي افزود :بايد به کار آفريني يک ديدگاه علمي وتخصصي داشته باشيم و آن را در دانشگاهها براي دانشجويان آموزش بدهيم.
حجت الاسلام و المسلمين شکوري تصريح کرد :دانشجو بايد با اميد به آينده به ادامه تحصيل بپردازد .
امام جمعه خوي اظهار داشت:تا كنون راه حل هاي متعددي براي برطرف شدن معضل اشتغال در كشور ارايه شده ولي اقدام عملي کمتر انجام گرفته است.
حجت الاسلام شکوري افزود :جهاد دانشگاهي در طول فعاليت هاي خود کارها و طرح هاي قابل قبولي در خصوص مسائل اشتغال و بيکاري فارغ التحصيلان دانشگاهي انجام داده است .
وي ادامه داد : بايد بحث کار آفريني فارغ التحصيلان دانشگاهي به صورت تخصصي در دانشگاه ها تدريس شود و تمامي دستگاه هاي دولتي به اين مهم توجه کنند تا بيکاري فارغ التحصيلان دانشگاهي ريشه كن شود.
در ادامه اين همايش مهندس زاهدي مسئول برگزاري دوره هاي کارآفريني با اشاره به مجموع اعتبارات پرداختي وام هاي زود بازده در استان وشهرستان خوي گفت:کارآفرینی محدود به دانشگاه نمی شود ولی دانشگاه بهترین مکان برای ترویج مبانی کارآفرینی برای قشر نخبه جامعه است.
وی داشتن روحیه کارآفرینی را از جمله نکات مهم برای تولید شغل پایدار در جامعه ذکر کرد.
مهندس ذکریا کارشناس و ناظر دوره های کارآفرینی اداره کل کار و امور اجتماعي استان نیز دراین همایش با اشاره به اینکه کارآفرینی باید برای یک دانشجو به یک ضرورت اجتناب ناپذیرتبدیل شود،گفت :دانشگاهها باید مطالب علمی را بصورت عملی به دانشجویان ارائه نمایند تا کارآفرینی واقعی را در دانشگاهها شاهد باشیم.ح/الف
١١:٣٣ ١١/٠٤/١٣٨٦