١٢:١٠ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
رييس جهاد دانشگاهي واحد مازندران:
نگاه عوام‌پسندانه سبب عدم توسعه کارآفريني شده‌است

رييس سازمان کار، امور اجتماعي و فني و حرفه‌اي مازندران گفت: تا زماني که امکانات بالقوه را به فعليت نرسانيم مشکل بيکاري استان حل نمي‌شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسيني در مراسم افتتاحيه اولين دوره آموزش مربيان كارآفريني گام به گام بر اساس الگوي ملي كار و همايش مديران پژوهشي دستگاه‌هاي دولتي و سازمان‌هاي مستقل توامان، بيکاري را به عنوان معضلي جهاني عنوان کرد و گفت: ما در استان مازندران داراي امکانات بسيار بالقوه در حوزه‌هاي مختلف اعم از منابع طبيعي و نيروهاي انساني هستيم، اما به علت عدم به فعليت رساندن اين امکانات شاهد حضور 110 هزار نفر بيکار در استان هستيم.
حسيني نقش کارآفريني را در ايجاد اشتغال و خود اشتغالي در زمينه توليدات کشاورزي و صنايع وابسته به آن همچنين در حوزه توسعه صنايع اقتصادي با اهميت عنوان کرد.
وي تعداد کارآفرينان آموزش ديده مراکز کارآفريني استان را 30 هزار نفر در سال گذشته اعلام کرد و گفت: اين آموزش ديدگان، آموزش دهندگان نسل آينده و فارغ التحصيلان حوزه‌هاي مختلف هستند و تا زماني که از ظرفيت‌هاي موجود استفاده نکنيم، نمي‌توانيم نيازهاي واقعي استان را رفع کنيم.
واحد عبدالهيان، رييس جهاد دانشگاهي واحد مازندران هم در اين مراسم با اشاره به اين که مسوولين پژوهشي سازمان‌ها و دستگاه‌ها نقش بسزايي در نهادينه شدن فرهنگ پژوهش در استان دارند، گفت: مهمترين اصل در توسعه پژوهش و کارآفريني آمادگي پذيرش شخص يا مديران دستگاه ها و سازمان ها در ايجاد تغيير در ساختارهاست.
او با تاكيد بر ضرورت آشنايي با نيازهاي پژوهشي و کارآفريني، بهره‌گيري از توانمندي‌هاي جهاد دانشگاهي کشور در بخش تحقيقات و توسعه و استفاده از توانمندي‌هاي موجود در استان را در زمينه پژوهش و كارآفريني خواستار شد.
او در خصوص چگونگي شناخت اثرات پژوهش در سازمان‌ها گفت: در اين فرآيند دستگاه‌ها بايد با نگاهي منطقي به آسيب شناسي سازمان‌هاي خود بپردازند.
وي با اشاره به دو بعد علمي و عوام پسندانه کارآفريني تصريح كرد: متأسفانه آنچه که سبب عدم توسعه کارآفريني و پژوهش شده‌است نگاه عوام پسندانه به اين موضوعات است.
رييس جهاد دانشگاهي واحد مازندران با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در خصوص هويت جهاد دانشگاهي به عنوان يک هويت ايماني و انقلابي که بايد حفظ و تقويت شود، گفت: جهاد دانشگاهي به خصوص واحد مازندران براي توسعه همه جانبه استانهاي مازندران، گيلان و گلستان آمادگي فعاليت هاي مشترک در خصوص اجراي طرح هاي پژوهشي و كارآفريني را دارد.#

١٠:٣١ ٣٠/٠٤/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد