١٢:٣٩ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
دوره آموزش مربيان كارآفريني گام به گام در مازندران برگزار شد

مراسم افتتاحيه نخستين دوره آموزش مربيان كارآفريني گام به گام بر اساس الگوي ملي كار همزمان با همایش مدیران پژوهشی دستگاه های دولتی و سازمان های مستقل  با حضور دکتر سپهری رئیس موسسه کار و تأمین اجتماعی، حسینی مدير كل كار و امور اجتماعي استان مازندران، رئيس جهاددانشگاهي واحد استان مازندران و جمعی از مدیران ارشد پژوهشی و اجرایی استان در مازندران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد مازندران ، در اين جلسه مدیرکل کار و امور اجتماعی استان مازندران گفت : مهمترین عامل توسعه ، آموزش و پژوهش در حوزه های مختلف است که متأسفانه در ایران به این موارد توجه زیادی نشده است .
حسینی بیکاری را معضل جهانی دانست و گفت : با توجه به اینکه ما در استان مازندران دارای امکانات بسیار بالقوه در حوزه های مختلف اعم از منابع طبیعی و نیروهای انسانی هستیم به علت عدم به فعلیت رسانیدن این امکانات شاهد حضور 110 هزار نفر بیکار در استان هستیم .
وي تعداد کارآفرینان آموزش دیده مراکز کارآفرینی استان را 30 هزار نفر در سال 85 اعلام کرد و گفت : این آموزش دیدگان که آموزش دهندگان نسل آینده و فارغ التحصیلان حوزه های مختلف هستند تا زمانی که از ظرفیت های موجود استفاده نکنند نمی توانیم نیازهای واقعی استان را رفع کنیم .
بر اساس اين گزارش ، در اين مراسم همچنين سپهري رئیس موسسه کار و تأمین اجتماعی درسخناني گفت : استفاده از تجربیات موفق مدیران جهانی در حوزه كارآفريني ، شفاف سازی الگوهای مدیریتی توسعه ، ایجاد نهادهای مورد نیاز جهت حمایت های واقعی ، کنترل نظارت بر واحدهای واگذار شده و بخصوص آموزش مدیران و کارگزاران جهت دستیابی به یک توسعه پایدار مهم است .
دكتر سپهري تربیت مربیان و کارآفرینان را تنها سبب ایجاد اشتغال بیشتر و کاهش نرخ بیکاری در جامعه عنوان کرد گفت : قبل از اینکه تسهیلات بانکی به دست کارآفرینان برسد بايد به آنها آموزش های لازم در جهت استفاده درست از تسهیلات داده می شود .
رئیس موسسه کار و تأمین اجتماعی ایجاد یک باشگاه پژوهشگران جوان را در هر استان با عنوان محور توسعه در همه حوزه ها عنوان کرد و افزود : فاصله زیاد بین مدیران دستگاه ها با کارشناسان متخصص و پژوهشگران سبب عدم توسعه پژوهش در حوزه های مختلف شده است.
وی با بيان اينكه برای دستیابی به یک جامعه آرمانی باید سه مرحله آمادگی ، سازندگی و تثبیت را بگذرانيم، افزود: آمادگی در رفع موانع توسعه کشور ، گسترش ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی و نیل به رشد پایدار و درون زا و تحکیم مبانی اقتصادی از ضرورتهاي دستيابي به توسعه است .
دكتر سپهري با اشاره به اینکه در دولت نهم 80 درصد برنامه های توسعه به بخش خصوصی و 20 درصد آن به دولت واگذار شد گفت :درالگوی توسعه که منظومه ای از ارزش ها ، باورها و واقعیات همراه با مبانی نظری و روش شناسی معین توسط صاحبنظران برای تبیین و تفسیر روابط اقتصادی و اجتماعی است وظیفه دولت سازماندهی مردم و تأمین امنیت و کالاهای عمومی و ساز و کار هماهنگ با بازار است .
رئیس موسسه کار و تأمین اجتماعی اظهار داشت : دولت توانمند و توسعه گرا می تواند همراه با بخش خصوصی کارا و قوی  به رقابت با بازارهای جهانی پرداخته و با قیمت کمتر و کیفیت بهتر در بازار جهانی و اقتصادی به همراه عدالت اجتماعی به رشد فزاینده ای دست یابد .
وي افزود : کشورها مي توانند با پرهيز از الگوهای توسعه ای التقاطی و ناپایدار و توجه به توسعه آزادسازی ، خصوصی سازی و برابری در بهره مندي از فرصت های آموزشی به توانمندی ها و قابلیت های فزآینده ای دست پیدا کنند .
دکتر سپهری در پايان اهداف خصوصی سازی در ایران را رشد اقتصاد ملی ، ارتقاء کارآیی اختیاری ، رقابت پذیری بخش خصوصی و تعاونی ، کاهش بار مالی دولت و گسترش حضور و مشارکت عموم مردم عنوان کرد و خاطر نشان ساخت : برای حرکت به سمت اهداف خصوصی سازی  باید مهارت های مدیریتی اصلاح شود .
اين گزارش مي افزايد، همچنين در اين مراسم مهندس واحد عبدالهیان رئیس جهاد دانشگاهی واحد مازندران با اشاره به اینکه مسئولین پژوهشی سازمان ها و دستگاه ها نقش بسزایی در نهادینه شدن فرهنگ پژوهشی در استان دارند، گفت : مهمترین اصل در توسعه پژوهش و کارآفرینی آمادگی پذیرش شخص یا مدیران دستگاه ها و سازمان ها در ایجاد تغییر در ساختارها است.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان مازندران با تاكيد بر ضرورت آشنایی با نیازهای پژوهشی و کارآفرینی بهره گیری از توانمندی های جهاد دانشگاهی کشور در بخش تحقیقات و توسعه و استفاده از توانمندی های موجود در استان را خواستار شد و  در خصوص چگونگی شناخت اثرات پژوهش در سازمان ها گفت : در این فرآیند دستگاه ها باید با نگاهي منطقی به آسیب شناسی سازمان هاي خود بپردازند .
وی با اشاره به دو بعد علمي و عوام پسندانه کارآفرینی تصريح كرد: متأسفانه آنچه که سبب عدم توسعه کارآفرینی و پژوهش شده است نگاه عوام پسندانه به اين موضوعات است . 
عبداللهيان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص هویت جهاد دانشگاهی به عنوان یک هویت ایمانی و انقلابی که باید حفظ و تقویت شود گفت : جهاد دانشگاهی واحد مازندران جهت توسعه همه جانبه استانهاي مازندران ، گیلان و گلستان آمادگی فعالیت هاي مشترک در خصوص  اجراي طرح های پژوهشی و كارآفريني را دارد.ح/الف

 

١٢:٠٠ ٣٠/٠٥/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد